1
odpowiedziano ponad rok temu przez
z filmu widać że to nie kierowca tylko zwykły CEP.
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
W egzaminowaniu powinni brać pod uwagę wyobrażnię przyszłego kierowcy...porażka
odpowiedz |
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
też widziałem to na żywo
było straszne
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Zabrac prawo jazdy dozywotnio...SKANDAL przed przejsciem stoi samochod ktory zatrzymal sie aby chlopiec mogl przejsc w miejscu dozwolonym a baran widzac ze samochod stoi przed przejsciem POWINIEN ZATRZYMAC SIE takze!!!!! Sam przechodzac przez jezdnie nawet jak mnie przepuszczaja patrze czy na drugim pasie nie jedzie wlasnie taki baran!!!!!
odpowiedz |
oceń post
16
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Masz rację, kierowca z lewego pasa zachował się prawidłowo, a baran z Audi olał to... albo myślał, że zdąży. W każdym razie jego brawura czy brak uwagi spowodowały taką tragedię. Oby chłopcu nic się nie stało... Należy też zwrócić uwagę na to, że na kursach uczą żeby w takiej sytuacji ZACHOWAĆ SZCZEGÓLNĄ OSTROŻNOŚĆ - bo skoro auto stoi to oczywiste że ktoś lub coś znajduje się przed nim. Najwyraźniej kierowca audi o tym nie wie, więc nie powinien wsiadać za kółko.
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jakie było światło dla pieszych?
odpowiedz |
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
7
O tej porze nie ma tam już świateł MIgaja pomaranczowe
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Swiatla nie bylo, bo na wniosek mieszkancow tej okolicy po godzinie 18stej gasnie sygnalizacja.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
bezwzględna kara wiezienia w zależności od wyrządzonych szkód. Widać tu oczywiste chamstwo i premedytację. Ktoś powie brak wyobraźni, bzdura nawet hamowanie jakieś niezdecydowane.
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
burak z audi powinien stracić prawko zobaczymy jak to rozegra prokuratura
odpowiedz |
oceń post
14
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
skoro ten burak mial juz liczne przwinienia na swoim koncie to co on robi na wolnosci? czy zyjemy w panstwie prawa?
odpowiedz |
oceń post
9
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
Jak bardzo trzeba nie mieć wyobraźni aby nie zatrzymać się widząc zatrzymujący się przed przejściem samochód ?
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Dobrze chociaz ze mial troche refleksu i odbil w bok i uderzyl bokiem bo gdyby centralnie go uderzyl przodem to bylaby tragedia :(
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Nie chcę bronić tego z Audi ale nie raz miałem okazję widzieć bezmyslnosc takich ludzi jak kierowca citroena wiezdza na drogę z pierwszenstwem przejazdu i odrazu się zatrzymuje żeby puścić pieszych zamiast odjechać żeby nie przszkadzac temu któremu w pieprzyl się na drogę z pierwszenstwem to on naraził tego chłopca na ten nieszczęśliwy wypadek. Jakby nie patrzeć to dzieciak trafił na dwóch kompletnie bez myślenia pseudo kierowców. Szkoda tylko dziecka.
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
15
Ten notoryczny bandzior drogowy powinien stracic prawo jazdy na zawsze ,bo znany jest z licznych popisów na drodze .Baran niczego się NIE uczy więc musi poczuc.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
czasami zbytnia uprzejmość tak się kończy - dlatego teraz nie staram się być "miły na siłę" - bywało tak, że puszczałem pieszego a obok auto gnało - stwierdziłem, że dla dobra pieszych lepiej niech poczekają czasem te 10 s. na przejściu, aż auta przejadą i jest jasna sytuacja - poza tym kwestia ekonomiczna - mniej hamowań, mniej zużycia paliwa, klocków, a i pieszemu to wychodzi na zdrowie. Ale wina i tak ewidentnie po stronie kierowcy audi
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Paradoksalnie levo jar ma racje! Taka uprzejmosc moze niemilo skonczyc sie dla przechodnia, bo drugi samochod na drugim pasie nie wiadomo jak zareaguje. A my takim stawaniem stwarzamy pozory bezpieczenstwa dla pieszego i zachecamy do przejscia. Choc wina audi jest bezprzeczna i powinien w mysl przepisow bezwzglednie stanac - ale zycie wiadomo jakie jest.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|