najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

motoryzacja

elbląskie moto wątki, porady, opinie, uwagi poznaj elbląski rynek usług motoryzacyjnych
Redakcja elblag.net
2013-04-17 10:30 77%

FURA 13 - Golf II

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

VW Golf II GTDpojemność 1.6 trubo, rocznik 1989, rodzaj paliwa - diesel, przebieg pojazdu - 299 tyś. Katarzyna posiada auto od marca 2011 roku.

Zapamiętane wydarzenie związane z samochodem:

Moje auto talent do przygód ma wybitny. Psuło się już w wielu miejscach, w tym raz tuż przed oczami zdumionego patrolu policji. Wydarzyło się to jakiś czas temu- wracając z Poznania, będąc na centralnym rondzie w Bydgoszczy, usłyszłam przeraźliwy chrzęst. Auto odmówiło wpółpracy w zakresie zmiany biegów. Po wjechaniu siłą rozpędu na chodnik (akurat pod zakazem postoju), samochód ostatecznie się zatrzymał. W ciężkim szoku i z paniką rozglądam się dookoła- jedynymi osobami w pobliżu była gromadka panów w eleganckich dresach, akurat rozpoczynająca bójkę. Nie mając jednak wyboru zwróciłam się do nich- okazało się, że pojęcie o autach mieli nie byle jakie, gdyż pomoc i diagnoza- uszkodzenie przegubu- okazała się w 100% trafna.  Nie tylko pomogli mi w zlokalizowaniu usteki i ustaleniu planu działania, ale podtrzymali na duchu i rozśmieszali. Jak widać, ludzie w obliczu potrzeby potrafią zachować się wspaniale. A to, że po naprawie i przejechaniu 200km pękł tłumik, to już inna historia...

Aby zagłosować na to auto wybierz jedną z trzech metod głosowania (lub wszystkie)

1. wejdź na YouTube i głosuj na TAK (kciuk do góry)
  2. polub nas na Facebooku i przejdź do głosowania
  3. NIE GŁOSUJ - TO AUTO JEST JUŻ W FINALE !!!

Do ścisłej czołówki przejdą 3 samochody. Jeden (pierwszy) z każdej metody głosowania. Jeśli jeden samochód zajmie dwa pierwsze miejsca np. w dwóch metodach głosowania, to pod uwagę będzie brana metoda gdzie ma większą różnicę głosów na drugą furą.

oceń wątek 94 28 zgłoś do moderacji
2013-05-03 16:49 62%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez tofik
Szkoda mi Ciebie Don...musisz nie mieć swojego życia, albo być wyjątkowo zawistnym wieśniakiem, skoro najeżdżasz na kogoś...niech każdy ma równe szanse!!! Gdyby po świecie jeździły same (o d*pe rozbić) Alfki Romeo, czy inne samochody wyłaćznie do "tuningu", świat bylby nudny...dajże już spokój.
odpowiedz oceń post 16 10 zgłoś do moderacji
2013-05-04 06:02 29%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez Fasti

Masakra... az musze to skomentowac ;D jedynymi wiesniakami jakich tu widze to te oszustki co glosy kupuja i zbieraja na botach i mam nadzieje, ze admini w koncu zdyskwalifikuja te zalowe uczestniczki. Wiele osob napewno straci szacunek do portalu jesli konkurs bedzie dalej w ten sposob ustawiany. Rowniez zauwazylam, ze te wszystkie comenty "fanow golfika" sa pisane podobnym stylem czyzby przypadek? :D Co do rzadkosci samochodow... niestety kolego Alfy duzo rzadziej wystepuja na polskich drogach niz te jak to okresliles o d*pe rozbic golfy, ktorych jest pelno ^^ co do spokoju, spokoju nie bedzie poki w konkursie beda grali oszusci :)

odpowiedz oceń post 8 20 zgłoś do moderacji
2013-05-04 17:51 78%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez HADES
Milordzie wiesz przecież, że ostateczna trójka stoczy bój przed jury które bacznie śledzi poczynania wszystkich samochodów i to nie boty a jury zadecyduje o końcowym wyniku... Zresztą są zawsze są logi, czyż nie? Każdego fana na fejsiku, który oddał głos można łatwo zweryfikować. Zresztą co sapiesz, jak dla mnie to jesteś kolejnym kandydatem, który atakuje konkurencję ;D Ależ tu jest zadyma. Cudnie na to patrzeć.
oceń post 18 5 zgłoś do moderacji
2013-05-10 14:18 50%
4
odpowiedziano ponad rok temu przez hahah
"Fasti"- Co za niedorozwinięcta chamka.................takich to trzeba eksportować z tego żałosnego kraju,żeby niue zanieczyszczali powietrza....................
oceń post 3 3 zgłoś do moderacji
2013-05-04 08:41 64%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez malak
Jak czytam te wszystkie konentarze, to Twój 'Fasti' również podobny jest do tych wszystkich komentów "Gifasa", to też pewnie przyopadek...takim pisaniem to tylko robicie złe wrażenie jeżeli chodzi o Pana od Alfy.... takie komentarze to sobie możesz w ..................troche szacunku dla uczestniczek, ponoć każdy ma równe szanse..nie ma co zazdrościć jednym, jak samemu jest się "żalowym" jak to sama określiłaś.
odpowiedz oceń post 18 10 zgłoś do moderacji
2013-05-04 09:25 32%
6
odpowiedziano ponad rok temu przez Patriot
Fakt jest jeden... koles od alfy zbieral glosy przez dluzszy czas na wlasny rachunek, a golf od poczatku ma linki portali do lajkowania

pozdro
oceń post 9 19 zgłoś do moderacji
2013-05-04 09:40 30%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez Fasti

widac ze to pisala "pani" of golfa po raz kolejny blysnelas swoja inteligencja na miare swojego auta ;D swoja droga ciekawe czemu administracja znow nie zareagowala na obrazliwe posty z twojej stony znow przypadek? :>

odpowiedz oceń post 8 19 zgłoś do moderacji
2013-05-04 12:24 64%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez malak
Jakim trzeba być ograniczonym w rozwoju,żeby stwierdzić, iż jest to moje auto...ja nie posiadam nawet prawa jazdy Panie jakiśtam...i nie mam z tym wozem nic wspólnego. Człowiek nie może nawet obiektywnie ocenić, bo stado zazdrosnych pacanów od razu rzuca się do gardła...
odpowiedz oceń post 14 8 zgłoś do moderacji
kobra20
2013-05-05 22:38 78%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez kobra20
Oba auta maja rowne szanse aby wygrac ........ Panie od Alfy wbrew temu jak pan ocenia tu ludzi my uwazamy ,ze Pana auto tez rewelacyjnie wygladalo by odpicowane , ale niestety wygrac moze tylko jedno , wiec oczywiste jest ,ze wolimy glosowac na kolezanke ktora znamy i bardzo lubimy. Zamiast wiec zajmowac sie obrazaniem innych niech Pan ten czas poswieci na zdobywanie glosow dla swojego auta . Pozdrawiam
odpowiedz oceń post 14 4 zgłoś do moderacji
Gifas
2013-05-05 22:49 16%
10
odpowiedziano ponad rok temu przez Gifas
motyw jest taki ze ja nikogo nie obrazam ;d co najwyzej zbulwersowalem sie faktem ze ktos zaczol mnie wyprzedzac uzywajac portali a nie znajomych lub lub ludzi z elblag.net :P

w zasadzie to kazde auto doinwestowane wyglada dobrze na swoj sposob : )
oceń post 3 16 zgłoś do moderacji
kobra20
2013-05-06 09:17 75%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez kobra20
Rozumiem iz mogl Pan sie zbulwersowac , ale z drugiej strony nie znalazlam nigdzie informacji ,ze takowy sposob zdobywania glosow jest zabroniony . Wiadomo ,ze kazdy chce wygrac i jesli tylko ma jakies mozliwosci to je wykorzysta :) Dziewczyna jest bardzo zaradna i nie uwazam aby z tego powodu zaslugiwala teraz na szykanowania z Panskiej strony .
odpowiedz oceń post 12 4 zgłoś do moderacji
Gifas
2013-05-06 09:47 20%
12
no jest jest... inni tez sa, dlatego znow prowadze na youtube;p
oceń post 3 12 zgłoś do moderacji
2013-05-06 09:22 74%
13

odpowiedziano ponad rok temu przez lysy
A teraz drodzy Państwo...prosze bliżej obserwować głosy z YT Pana od Alfy..od wczoraj nawalił sobie na konto ok.200 głosów, co normalnie byłoby nie możliwe ;) Zakupy niezłe..ciekawe co ten Pan potrafi jeszcze zrobić, aby wygrać.... :)
odpowiedz oceń post 17 6 zgłoś do moderacji
Gifas
2013-05-06 10:00 15%
14
teraz pora na zbanowanie konta golfistki na addmefast:D
oceń post 4 22 zgłoś do moderacji
2013-05-06 10:08 63%
15

odpowiedziano ponad rok temu przez vdb
Prowadzisz bo kupujesz glosy, i to chamsko widać, niestety. Nie dlatego,że masz znajomych...
odpowiedz oceń post 15 9 zgłoś do moderacji
2013-05-06 11:47 59%
16

odpowiedziano ponad rok temu przez vdb
zamydlać oczy to możesz swoim koleszkom..może uwierzą w te bzdety. Kłamiesz w żywe oczy.
odpowiedz oceń post 13 9 zgłoś do moderacji
2013-05-06 21:02 86%
17

odpowiedziano ponad rok temu przez Sadełko
Dorosłe osoby a kłócą się gorzej niż dzieci. Błagam GROW UP !! Czytając wasze komentarze widzę , że bardzo zazdrościcie kobiecie, która wygrywa. Wiem, że męskie ego jest zbyt duże i nie pozwala wam dopuścić do siebie takiej wiadomości. Bo przecież jak to możliwe aby kobieta wygrała !?. Golf jak zawsze najpiękniejszy :) Pozdrawiam
odpowiedz oceń post 25 4 zgłoś do moderacji
2013-05-10 15:46 83%
18

odpowiedziano ponad rok temu przez :)
http://img526.imageshack.us/img526/3660/arguingonthenet.jpg
odpowiedz oceń post 10 2 zgłoś do moderacji
2013-05-13 12:10 23%
19

odpowiedziano ponad rok temu przez czytelnik elblag net do czasu wygrania golfa , jawne oszustwo powinno być karane
nie ma to jak kupywać polubienia na yt z likemore oraz centrum reklamy, ale trochę do nie fair wobec innych uczestników powinno być tylko fb i sms nikt już nie robi głosowań na yt bo ogólnie wiadomo że można oszukiwać. chyba ze Elbląg net lubi oszukiwanie :D
odpowiedz oceń post 3 10 zgłoś do moderacji
2013-05-13 12:56 60%
20
odpowiedziano ponad rok temu przez svd
Facebook również nie jest wiarygodny jakbyś nie wiedział..jak będziesz próbował mi wmówić, że facebook jest bardziej wiarygodny jak YT, to Cię wyśmieje :D Poza ty,m nikt nikogo nie oszukał, w regulaminie nic na ten temagt nie ma, także proponuję znaleźćdeinicję tego słowa jak już się kogoś bezpodstawnie próbuje oskarżyć :)
oceń post 6 4 zgłoś do moderacji
2013-05-13 15:43 20%
21
odpowiedziano ponad rok temu przez ~ czytelnik elblag net do czasu wygrania golfa , jawne oszustwo powinno być karane
Czyli uważasz ze konkurs gdzie ludzie mają głosować na to co uważają za fajne, całkiem legalnie można nawalić sobie 3++++ głosów ze strony gdzie sie płaci i są ludzie od bezinteresownego głosowania. Myśle że na 100% właśnie o to chodziło organizatorowi i sponsorom, na pewno będą bardzo zadowoleni że wykładają kase i reklamują siebie w konkursie gdzie wygrał kombinator z samochodem na którego pewnie ludzie by nie oddali 80% tej ilości głosów które posiada... fajny konkurs ... nie lepiej było zrobić zapłać 300zł a zrobimy innych w konia ! nagroda będzie twoja!
oceń post 2 8 zgłoś do moderacji
2013-05-13 15:56 71%
22
Powtarzam jak ubekowi- mogłeś dorobić się w różny sposób, i promować swoje auto. Głosy napewno nie zostały kupione jak większość niedowiarków twierdzi...rozumiem,że możesz być rozżalony, ale to nie konkurs dla leniwych...kto się stara, ten ma, nie ten co siedzi na dupie i myśli ,że mu same głosy spłyną.....trzeba nad tym popracować i się wypromować, ale to nie oznacza kupowania. Wbij sobie to do tego pustego łba.
oceń post 5 2 zgłoś do moderacji
2013-05-13 12:19 0%
23

odpowiedziano ponad rok temu przez głosujący
http://img825.imageshack.us/img825/2574/pushowaniefilmu.jpg :d jeszcze samemu pokazywać screena gdzie jak wół widać glosy przez likemore.pl i addmefast.com . teraz żałuje że wysłałem smsa dobrowolnie w tym głosowaniu na najfajniejszy samochód (nie znam nikogo ) . Jak zobaczyłem, pomyślałem fajny konkurs oby tak dalej a teraz widze był to błąd
odpowiedz oceń post 0 9 zgłoś do moderacji
2013-05-13 12:54 67%
24
nikt Ci nie kazał głosować, to po pierwsze. Po drugie- trzeba było zrobić tak,żeby i twoje auto wygralo. Głosy nie były kupowane w żaden sposób, i tu się kolego mylisz.
oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2013-05-14 10:39 0%
25

odpowiedziano ponad rok temu przez malxhjs
Po co wlascicielka gola pisze takie komentarze pod syrena skoro sama glosy zdobywala przez firmy zajmujace sie tym.
odpowiedz oceń post 0 3 zgłoś do moderacji
2013-05-14 11:51 0%
26

odpowiedziano ponad rok temu przez alien
teraz można smiało napisać ze elblag net nie rożni sie niczym od el24 . takie same oszustwa i tolerancja krętactwa
odpowiedz oceń post 0 3 zgłoś do moderacji
freezerx
2013-05-14 12:29 78%
27

odpowiedziano ponad rok temu przez freezerx
Po raz kolejny oświadczam, że wypowiadam się wyłącznie pod własnym nickiem: freezerx. Mieszkamy w kilka osób mając to samo wifi, dlatego niektóre komentarze się podświetlają, ale tylko ja jestem właścicielką Golfa i wypowiadam się wyłącznie we własnym imieniu. Nie pisałam żadnego niesympatycznego komentarza pod Syreną ani żadnym innym autem- każde jest piękne i na swój sposób zasługuje na wygraną.Ale najbardziej kocham moje i zrobię wszystko,abymu pomóc wygrać. Nie naruszając przy tym praw nikogo innego, ponieważ wszelkie podjęte przez mnie działania były całkowicie darmowe i dostępne dla wszystkich.Każdy, kto się trochę postarał, mógł to osiągnąć. Pozdrawiam.
odpowiedz oceń post 7 2 zgłoś do moderacji
2013-05-14 14:29 50%
28
popieram :)
oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-05-15 11:24 17%
29

odpowiedziano ponad rok temu przez svddd
Kliknijcie na obojetnie jaki komentarz svd i kliknijcie opcje wyswietl wpisy tej osoby wszystkie komentarze typu golf najleppszy itp ida z jednego ip czyli od wlascicielki golfa
odpowiedz oceń post 1 5 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź