najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

motoryzacja

elbląskie moto wątki, porady, opinie, uwagi poznaj elbląski rynek usług motoryzacyjnych
Bartłomiej Ryś
2014-03-30 10:41 76%

IV Mega Spot Nocnej Jazdy bez celu po Elblągu już za nami! Zobacz naszą obszerną fotorelację

rozpoczęty ponad rok temu przez Bartłomiej Ryś

Już po raz czwarty odbył się spot w ramach Nocnej Jazdy bez celu po Elblągu. Ilość wszystkich zebranych zaskoczyła organizatorów. Według danych policji na objazd po mieście wyjechało ponad 170 aut, drugie tyle zostało na parkingu. Ilość uczestników? Na pewno kilka setek.

Formalnie zawiązali to, co robili od dawna – jeździli samochodem po nocy bez celu. Jak się okazało w grudniu ubiegłego roku, nie do końca tak bez celu. Pomogli dzieciakom z Domu Dziecka, przyjechali do nich w odwiedziny, zostawili masę prezentów. Przez cały czas odwiedzali swoich kolegów m.in. z Trójmiasta. Wczoraj przyszedł czas, aby się odwdzięczyć.

Na świetnie zorganizowany spot na parkingu NOMI przyjechali nie tylko kierowcy z Elbląga, ale i również z Trójmiasta, Kaszub, Braniewa, Pasłęka i innych miejscowości. Warto wspomnieć, że parking został całkowicie „przykryty” samochodami. Mnóstwo ludzi, rozmawiających ze sobą, śmiejących się, wymieniających się doświadczeniami w dziedzinie motoryzacji – to wszystko pokazuje, że Nocna jazda samochodem bez celu to jedna, duża rodzina, która łączy się poprzez wspólną pasję.

Na zorganizowany przejazd przez miasto, jak już wspomnieliśmy, ruszyło ponad 170 aut. Duży wkład w organizację ruchu i pomoc prowadzącym kolumny miała elbląska policja – dziękujemy! Trasa przejazdu obejmowała Grunwaldzką, Trasę Unii Europejskiej, Modrzewinę oraz Dąbka. Przejazd zrobił wrażenie na wszystkich przechodniach, ludzie z balkonów machali do kierowców.

Po przejeździe, zgodnie z planem, przenieśliśmy się do Bażantarni na drobną integrację. Nie zabrakło ogniska, kiełbasek, laserów ;) i innych rzeczy umilających zabawę.

Spot wyszedł świetnie, dawno nie było takiego wydarzenia w Elblągu. Warto promować takie działania – to gratka dla każdego fana motoryzacji.

Zapraszamy do naszej fotorelacji. Informujemy, że film z całego przejazdu oraz spotu już wkrótce. Serdecznie dziękujemy organizatorom za zaproszenie na te mega wydarzenie.

Zapraszamy również do galerii naszego praktykanta - Grzegorza Laudańskiego! http://www.elblag.net/galerie/iv-megaspot-nocnej-jazdy,2536/170390

oceń wątek 37 12 zgłoś do moderacji
2014-03-30 10:51 41%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez PIKOK
Jak tak patrzę, na tą głupawkę, to jestem za tym, żeby litr paliwa był po 10 zł/ litr. Ludzie najwyraźniej się nudzą, zeby takie głupoty wymyślać!
odpowiedz oceń post 23 33 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:42 20%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez Uczestnik
A jechałeś/jechałaś kiedyś nocą po Elblągu albo pojechałeś/pojechałaś gdzieś bez celu czy przemieszczasz się z punktu A do B?
oceń post 2 8 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:42 18%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez Uczestnik
A jechałeś/jechałaś kiedyś nocą po Elblągu albo pojechałeś/pojechałaś gdzieś bez celu czy przemieszczasz się z punktu A do B?
oceń post 2 9 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:44 40%
4
odpowiedziano ponad rok temu przez expostman
idz sie lecz przymule, albo zasiadaj przed kompa i sobie pograj bo widze pewnie twoja ulubiona rozrywka:)
oceń post 6 9 zgłoś do moderacji
2014-03-30 13:31 25%
5
odpowiedziano ponad rok temu przez qwert
co za ... wtedy bedziesz placil za maslo 20 zeto hi hi ...
oceń post 2 6 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:29 67%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez asd
A czemu auta z metafurozy 2013 tam nie ma? Zreszta w ogole go nie widze na miescie...czyzby juz sprzedal odbicowana bryke przez elblag.net?
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:36 43%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez GKDFO
PIKOK ma inteligencje jak jego pe...
odpowiedz oceń post 3 4 zgłoś do moderacji
2014-03-30 11:37 67%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez sd
My Elblazanie, czytelnicy elblag.net, chcemy wiedziec co sie stalo z fura, ktora przeszla METAFUROZE w zeszlorocznym konkursie elblag.net. Dlaczego jej nie widac na miescie?
odpowiedz oceń post 6 3 zgłoś do moderacji
2014-03-30 23:12 67%
9
odpowiedziano ponad rok temu przez Gifas
bez kitu xd raz ja widzialem zaraz po konkursie a potem to nawet nie widze pod intercarsem jej :< pewnie sprzedal;P
oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
Bartłomiej Ryś
2014-03-31 08:37 67%
10
odpowiedziano ponad rok temu przez Bartłomiej Ryś
Okej, specjalnie dla Was zajmę się tematem, bo wiem, gdzie parkuje zwycięzca :)
oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-03-30 12:09 60%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez Kapitan Bomba
Coż za gabloty. Jestem pod wrażeniem, że w Elblągu mamy tyle samochodów wartych fotografowania.
odpowiedz oceń post 6 4 zgłoś do moderacji
2014-03-30 12:36 29%
12

odpowiedziano ponad rok temu przez RJ
PIKOK lepiej by było gdybyśmy siedzieli pod klatka z puszka piwa. Siedź przed monitorem i rób panine, ale takie infantylne komentarze zostaw dla siebie.
odpowiedz oceń post 2 5 zgłoś do moderacji
2014-03-30 12:52 29%
13

odpowiedziano ponad rok temu przez demokrata
a dla PIKOKA litr wódy za100 zł - możne wtedy by trzeźwiej gadał - Co cie obchodzi że ktoś sobie jeździ bez celu. Weż się w garść i też coś zrób może celowo, albo i bez celu , ALE ZRÓB. ( pisanie komentarzy nie zaliczam do tematu ZRÓB )
odpowiedz oceń post 2 5 zgłoś do moderacji
2014-03-30 13:12 47%
14

odpowiedziano ponad rok temu przez bobo
sorry ale taki spot to kręci mojego 15 letniego syna, a w tle średnia wieku aut 15 lat to chyba "spot na szrot"
odpowiedz oceń post 9 10 zgłoś do moderacji
2014-03-30 13:20 25%
15

odpowiedziano ponad rok temu przez Anonim
-Pikok

A Ty kolego , na pewno nie był byś w stanie wymyślić czegoś lepszego , lepiej siedzieć w domu na tyłku , zamkniętym w 4 ścianach .
odpowiedz oceń post 2 6 zgłoś do moderacji
2014-03-30 13:42 73%
16

odpowiedziano ponad rok temu przez inc
a ile to zanieczyszczen...tak bez celu
odpowiedz oceń post 11 4 zgłoś do moderacji
2014-03-30 13:45 45%
17

odpowiedziano ponad rok temu przez mija
Odezwał się Bobo Srobo co rowerem jeździ do szkoły ... tata go przewiezie raz na jakimś czas swoim "szrotem" i japę cieszy :)
odpowiedz oceń post 5 6 zgłoś do moderacji
2014-03-30 14:15 78%
18

odpowiedziano ponad rok temu przez beka
Jaki spot :) Większość vw po tjuninku :)
odpowiedz oceń post 14 4 zgłoś do moderacji
2014-03-30 15:22 75%
19

odpowiedziano ponad rok temu przez przejezdna
po spocie przejeżdżałam przez plac zobaczyć czy ktoś jest to widziałam pana co prowadził kolumnę wraz jeszcze z jakimś drugim jak chodzili i sprzątali syf który został po spocie na parkingu. prawidłowo!
odpowiedz oceń post 6 2 zgłoś do moderacji
2014-03-30 15:47 59%
20

odpowiedziano ponad rok temu przez nieogarniam
jeżeli jest taka akcja, to już nie nazywa się to jazdą bez celu
odpowiedz oceń post 10 7 zgłoś do moderacji
2014-03-30 17:44 82%
21

odpowiedziano ponad rok temu przez bobo
~mija fan agrotuningu z gimbazy
odpowiedz oceń post 9 2 zgłoś do moderacji
2014-03-30 19:02 86%
22

odpowiedziano ponad rok temu przez merc
fota 31 mówi wszystko...
wieś tańczy i śpiewa :D
tak wiem, pewnie zazdraszczam, no ale co ja mogę że mnie nie stać na 20kilkuletnia BMW z laska w środku, ehhh życie :(
odpowiedz oceń post 12 2 zgłoś do moderacji
2014-03-31 10:45 45%
23

odpowiedziano ponad rok temu przez nemesis128
a dowodzików to wam policja nie zabrała? połowa to stare trupy, część z niedozwolonymi modyfikacjami... spoko... a i ten gofr obniżony... weź chłopie zrób coś ze sobą bo jak za Toba jadę to mnie krew zalewa... obniży to gówno a potem przez śpiącego policjanta 2 godziny przejeżdża....
odpowiedz oceń post 5 6 zgłoś do moderacji
2014-03-31 13:06 0%
24
odpowiedziano ponad rok temu przez frusru
zadzroscisz ze nie stać cie na własny samochód? hmm.. dowody zabierac? za co ? za t oze ktos ma samochod 15 letni w pełni sprawny. oj kogos tutaj zrzera zazdrośc :D
oceń post 0 11 zgłoś do moderacji
2014-03-31 11:08 33%
25

odpowiedziano ponad rok temu przez nemesis128
a dowodzików to Państwi policja nie zabrała? Połowa to stare szroty, część jakieś nie dopuszczane modyfikacje....a za te obniżanie to nogi z d#$y powyrywać... jedziesz za takim jak przez 2 godziny przejeżdża przez próg zwalniający... po co takie coś robić... u nas niema dróg do tego... pomijam już że to w starych trupach...
odpowiedz oceń post 4 8 zgłoś do moderacji
2014-04-01 16:52 17%
26
odpowiedziano ponad rok temu przez kamila
jestem właścicielką takiego starego "trupa" obniżonego, którego jakość wykonania i żywotność bije na głowę Twoje wysokie i zapewne żywe a nie strupiałe auto

Jeśli ktoś jeździ takim autem to znaczy, że to jego pasja a o gustach się nie dyskutuje

Jak następnym razem będziesz 2 godziny przez próg przejeżdżał bo przed Tobą będzie ktoś z niskim autem to wyrwij mu nogi z d... :D zobaczymy kto na tym skorzysta
oceń post 1 5 zgłoś do moderacji
2014-03-31 13:56 0%
27

odpowiedziano ponad rok temu przez terefere
~ frusru oj jak ja zazdroszczę tego fierro co za włoszkę robi..... I uwierz mi od tygodni nie mogę zasnąć bo marzę o takiej srebrnej trójce z bad lookiem.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2014-04-01 10:39 0%
28
odpowiedziano ponad rok temu przez frusru
Akurat taka trojka to wies xD
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2014-03-31 14:01 67%
29

odpowiedziano ponad rok temu przez Antek Normalny
Tylko Wasz portal opisuje tę durną zabawę gimbusów (ośmieszacie się). Dziwne, że policja pozwala jakimś cywilnym samochodom z pomarańczowym kogutem zatrzymywać ruch. Niech policja sprawdzi lepiej stan techniczny tych gratów - głównie niehomologowane światła, to "spot" nie odbyłby się. Wcześniej był artykuł "godzina dla ziemi", a tutaj pokazujecie "smród i hałas dla normalnych mieszkańców Elbląga w nocy".
odpowiedz oceń post 10 5 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź