najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-02-15 12:42 | 100% |
Prowadzimy ręczną i bezdotykową myjnię samochodową... na kosmetyki i preparaty idzie sporo pieniędzy. Może są tutaj osoby które już pracują w tej branży i podpowiedzą jak obniżyć koszta z tym związane?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-02-17 11:12 | 0% |
W myjniach raczej nie wydaje się majątku na jakieś markowe kosmetyki i preparaty samochodowe - chociaż zależy jeszcze od myjni.
Z tego co wiem, to zaopatrują się w hurtowniach. Sprawdź sobie jeszcze ofertę w Kenochem.pl
Mają duży wybór - w różnych opcjach cenowych.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-03-07 10:08 | 0% |
Wydaje mi się że chcą oni jak najtańszym kosztem więc pewnie są to bardzo tanie mieszanki z najniższej półki. Jakbym miał działkę lub domek jednorodzinny to sam móbłym sobie pozwolić na mycie ręczne. No a tak pozostało mi tylko wyjście do myjni
2022-05-13 10:52 | 0% |
Sam właśnie szukam tego typu rozwiązań, jak kosmetyki do aut
2022-05-20 11:49 | 0% |
Są sklepy, gdzie można zamówić takie kosmetyki do aut ;)
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |