1
odpowiedziano ponad rok temu przez
w Elblągu zaczęło się prawdziwe tunnigowanie furasek, super.. w końcu coś rewelka pojawi sie na naszych ulicach, a nie tylko Bmki i zdezelowane passaty
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Passaty to niekoniecznie plaga w tym rejonie... mnóstwo osób Ci powie, że zdezelowany Passat to zbawienie. ;)
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Tjunnig w moim samochodzie by sie przydał, ogólnie nie jest złe, mam BMW, ale jakby powarczał trochę byłoby super, problem, że samochód kupiłem ostatnio i ma umyty silnik, czy to oznacza, że nie moge brać udziału?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
ale co od kiedy? nie rozumiem
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
każde auto ma szanse, tylko musi mieć brudny silnik, naprawdę brudny
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
jakbym wówczas zrobiła zdjęcie, kiedy musiałam otworzyć maskę bo śmierdziało, a tam.... szczur przy silniku w stanie rozkładu
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
spoko, masz duże szanse, ja w takim wypadku podłożę zdechłego kota, ciekawe jak mechanik sobie z tym poradzi he he he
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
konkurs, może d.. nie urywa, ale nagroda spox, gratulacje dla Sponsora
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Ciekawe na czym będzie polegać to tjuningowanie silnika, pewnie umyja karczerem, dokreca 3 śrubki i doleja oleju i wszystko. Nie wiem czym sie wszyscy podniecają. Przecież to żadna nagroda. Takie rzeczy moge sobie sam zrobić w domu w garażu.
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
12
Wytyczne macie za surowe, obostrzenia w konkursie lokalnym jak na tak kiepska nagrodę są kiepskie. Powinniście brać każde auto, nie młodsze niż 2005, nieważne są przerobki, skoro są, choć mało jest aut, które cos takiego mają, dziwne, że LPG was przeraża, czyżby VMAX sobie nie radził z takimi urządzeniami? hehe
Polecam bardziej wyluzować w regulaminie
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
do anty-fan, gościu jak ci sie nie podoba to nie bierzesz udzialu, chcesz to zrob swoj konkurs a nie sie czepiasz do innych, nawet nie wiesz jakie beda nagrody a juz sapiesz - typowy burak
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
do anty-fan, koles jak ci sie nie podoba to nie bierz udzialu, albo wymysl swoj konkurs, a nie sie czepiasz do innych, nawet nie wiesz jakie bedą nagrody....masakra!!!
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Dawno już nic się nie działo w Elblągu, dobrze że ktoś cos organizuje .
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
silnik mam nieźle uwalony po zimie, mam trochę wycieków oleju, i pełno smarów dookoła, może byc taka fura..?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
19
mój stary ma nieźle uj.. ny silnik, powiedziałem mu o tym, ciekawe czy wygra.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
brudny silnik..? wszystkie silniki sa brudne, ciekawe jakie macie kryteria wyboru, brudny, czy osmarowany, czy stary, czy uwalony błotem..?
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
21
każdy silnik jest brudny zwłaszcza jak jest stary i pordzewiały, kryteria ciekawe, moj silnik jest obudowany plastkiem i nie ma szans na to aby był brudny...
odpowiedz |
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
22
Konkursy macie ciekawe, w Elblągu to coś nowego. Życzę powodzenia.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|