1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Dziennikarz słabe ma rozeznanie. Też miałam taki bilecik za wycieraczką i nie był to mandat, tylko WEZWANIE. Po udaniu się do siedziby zostałam pouczona. Jest z czego robić aferę.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
jakim prawem prezydent anuluje mandaty?
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
to nie mandaty, to były wezwania.
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
naraeszcie Grzesiu sie postaral
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Bo Pan Nowaczyk czyje się Carem i jak Putin jednym daje drugim zabiera. To jest najlepszy przykład indolencji i arogancji tej władzy. Nie potrafił się przygotować / zasłonić znaki postawić kierujących ruchem czy wyznaczyć parkingi choćby ten przy Straży Miejskiej na Królewieckiej - 300 metrów od szkoły/ a potem anuluje mandaty - dobry Pan Kochający Pan nie będzie wlepiał mandatów za swoją indolencję - już nie pójdę na referendum, już go PO-kochałem ....
odpowiedz |
oceń post
3
6
|
zgłoś do moderacji
|
6
to jak jest prezydent to mozna łamać prawo?
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Prezydent powinien umieć przewidywać skutki tego co robi . Ten nie umie a potem łata swoje byki jak umie a jak nie umie to nie łata . Za wszystko płacą mieszkańcy . Ekonomista ? Chyba po "ekonomiku" lepsi się znajdą moim zdaniem .
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
8
Widac to ukierunkowane, koło szkoły 12 non stop staja na trwniku, nawet nie można nazwać to trawnikiem, bo juz same błoto, telefony do straży miejskiej nie odnosza żadnego skutku. Auta dalej parkuja na chodnikach, do kogo moge jeszcze się zwrócić ??
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Ach, jaka doskonała zagrywka PR-owska. Prezydent anuluje mandaty! wow! Ileż nasz Kim Zonk Nowaczyk może, o mój Ty Boże- Bóg i władca. Ha Ha Ha- świetny manewr z tymi mandatami, szkoda że prymitywny...
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
"(strażnicy) nie powinni w tym wypadku wręczyć pouczeń zamiast zaproszenia na ul. Winną". Panie Redaktorze, jak strażnicy mieli pouczyć kierowców, skoro nie było ich przy samochodzie? To chyba logiczne, że wystawili wezwania, żeby ostatecznie pouczyć sprawców wykroczenia drogowego?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Panie jeszcze prezydencie Nowaczyk i pani dyrektor ZBK, Kozoń , sprawa płotu wciąż nie załatwiona:http://www.beta.tv.elblag.pl/artykuly/6/1823/getto_przy_chopina?/
Ale rachunki z podwyżką czynszów to wiedzieliście gdzie dostarczyć?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Skasować to dziadostwo bo oni tylko widzą samochody i nic więcej.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Na ul.Winnej jest jadłodajnia MOPS. Moze elbląska Straż Miejska chciała tym sposobem nkarmic strudzonych Elblązandarmowym, sponsorowanym jadłem?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|