1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Dyspozytorka Kaja, z Jolivetu przemila pani
odpowiedz |
oceń post
2
21
|
zgłoś do moderacji
|
2
Z Jolivetem jezdzi mi sie najlepiej,bardzo mile dyspozytorki i kierowcy. Jolivdt jest niezawodny
odpowiedz |
oceń post
2
22
|
zgłoś do moderacji
|
3
Przez ostatnie lata przerabiałem wszystkie korporacje. Zawsze albo dziwna cena, albo brud , niemiła obsługa. Nie zawiodłem się tylko na TELE TAXI . Znają wszystkie miejsca w Elblągu i wiedzą co się gdzie i kiedy dzieje się w Egu. Pozdrawiam
odpowiedz |
oceń post
10
18
|
zgłoś do moderacji
|
4
Popieram , najsprawniej ,szczególnie w weekendy maja duzo kierowcow
oceń post
4
18
|
zgłoś do moderacji
|
5
duzo kierowcow, tylko szkoda ze nie pracuja i w tele czeka sie 30min na taxe
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ostatniej soboty pojechałem z Tele do Nowego Dworu Gdańskiego bez pieniędzy. Pan zrozumiał że się kasa skończyła i rozliczyliśmy się w NDG jak wziąłem kase z domu. 4 inne korporacje z postoju nie były zainteresowane zawiezieniem mnie i traktowały mnie jak bandyte . Chciały dowód , telefon i akt urodzenia :).
odpowiedz |
oceń post
11
20
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ludzie czy wy nie widzicie że to sami kierowcy na siebie piszą.Jestem mieszkanką Elbląga i korzystam z korporacji-chyba wszystkich-uważam że pod względem dojazdu i czystości aut,prim wiedzie Żuławy Hallo,pod względem młodej kardy Rabat.Słyszałam że Hallo ma teraz promocję -stawka wejściowa 6 zł.To też coś,gdyż Elblążanie nie są bogaci.Taxi Axel to porażka,tak jak Miviko,Eltax,a w szczególności Drozd.Tele jest dobrą firmą.Jeśli miałabym oceniać to najwyżej oczywiście Żuławy Hallo Taxi.Pozdrawiam.
odpowiedz |
oceń post
4
24
|
zgłoś do moderacji
|
8
Hallo i czystość... kiedy ostatnio korzystała Pani z usług tej korporacji? Nocni kierowcy z tej firmy to żenada, żadnej kontroli nie mają, jechałem kilka razy w nocy z hallo i więcej tam nie zadzwonię w autach syf i smród, zawieszenie rozklekotane, kierowcy nieuprzejmi. Zawsze jak dzwoniłem tam po taksówkę to jakiś stary dziadek podjeżdżał a kurs to wyglądał niczym przejazd formuły 1 z zawrotną prędkością 30-40km/h, bo jak szybciej to samochód będzie więcej palił, a emeryci w hallo i tak jeżdżą już za darmo. 6zł na wejście? Na kursie do 10zł może i się opłaca ale powyżej to już tańszy jest rabat, axel, truso, eltax. Zdecydowanie nie polecam Hallo.
oceń post
22
5
|
zgłoś do moderacji
|
9
Z hallo korzystam często,i oczywiście jest dużo starszych kierowców ale czy przez to gorszych,coraz nowsze samochody--rzęchami nie jeżdzą.A co do promocji,to na pewno się opłaca gdyż siadając do Rabatu na postoju,rabatu klient nie uzyska,a tu owszem.
oceń post
1
10
|
zgłoś do moderacji
|
10
Jakoś dziwnie pani dorcia powtarza teksty taksówkarzy z konkurencji, że klient w Rabacie z postoju zniżki się nie otrzymuje. Otóż klient otrzymuje zawsze 10% rabatu, czy jest z telefonu czy z postoju. Z postoju to nawet kierowcy czasem więcej obcinają i dają wizytówkę żeby zachęcić do korzystania z naszych usług.10% zniżki jest lepsze niż jakaś marna złotówka, co klienci czują przy dłuższych kursach ;) także Pani dorciu, albo Panie taksówkarzu z Hallo, jest Pani/Pan w dużym błędzie. pozdrawiam :)
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Przeciez ten ranking jest zalosny. Najpierw kilka komentarzy pod rzad wychwalajacych axla, potem truso, nastepny byl jolivet, a teraz tele. Jakos dziwnie razem z dwoma komentarzami pozytywnymi dla danej firmy w ankiecie przybywa 15 głosów i nagle takie tele z 10% ma 15%. Dlatego, ze ankieta opiera sie na ciasteczkach, wystarczy skasować i juz z jednego komputera mozna oddac tyle glosow ile dusza zapragnie. Na dowod moge nabic statystyke "kierowcom niezrzeszonym". Chcecie wiedziec jakie korporacje sa najlepsze? Zadzwoncie do nich i zapytajcie ile kursow maja w miesiacu i macie prawdziwa normalna ankiete. Pozdrawiam nabijaczy taksowkarzy, nie wiem co z tego macie.
odpowiedz |
oceń post
15
10
|
zgłoś do moderacji
|
12
najlepsi sa panowie którzy stoja pod szpitalem na królewieckiej PRL
odpowiedz |
oceń post
21
6
|
zgłoś do moderacji
|
13
TELE, zdecydownie najmilisi kierowcy. Samochody czyste. TELE nr1!!!
odpowiedz |
oceń post
3
14
|
zgłoś do moderacji
|
14
wczoraj jakas korporacja mjala sesje zdjeciowa na starym miescie musze powiedzieć ze panowie dbaja o wygląd firmy auta ladne i panowie zresztą tez
odpowiedz |
oceń post
4
13
|
zgłoś do moderacji
|
16
jestem w elblagu pierwszy raz przez przypadek znalazłam ten ranking jechałam z dworca do hotelu taksówka firmy axel pan bardzo mily auto ok na pewno jeszcze skorzystam z tej właśnie firmy
odpowiedz |
oceń post
6
11
|
zgłoś do moderacji
|
17
Żuławy Hallo Taxi,dojazd szybki, miła i profesjonalna obsługa dyspozytorek.
odpowiedz |
oceń post
4
21
|
zgłoś do moderacji
|
18
racja,racja Żułwy Hallo pierwsze miejsce
oceń post
3
21
|
zgłoś do moderacji
|
19
chyba pierwsze miejsce pod wzgledem dziadkow kierowcow i nieprzyjemnych zapachow w samochodach
oceń post
19
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
Tylko AXEL polecam nie mam żadnych uwag
odpowiedz |
oceń post
4
13
|
zgłoś do moderacji
|
21
Zdecydowanie polecam Żuławy Hallo Taxi . Dla elblążan promocja z 7 zł na 6 zł to zawsze 1 zł . A żadna korporacja do tej pory tego nie zrobiła i nie zrobi więc wielkie uszanowanie dla firmy. Mimo niektórych kierowców jeśli chodzi o wiek są również normalni kierowcy oraz samochody coraz nowsze . Polecam tą firmę.
odpowiedz |
oceń post
2
23
|
zgłoś do moderacji
|
22
Jeżdżę z firma "jolivet" dla mnie jest najlepsza i zawsze jestem zadowolona z jej usług
odpowiedz |
oceń post
0
9
|
zgłoś do moderacji
|
23
czytam te opinie i zastanawiam się kto je pisze?Polecam z całą odpowiedzialnością Żuławy Hallo,ładne samochody,gratami nie jeżdżą, jak w niektórych korporacjach,czysto,szybko no i wejściówka 6 zł.
odpowiedz |
oceń post
1
16
|
zgłoś do moderacji
|
24
te dyspozytorki z hallo przeżywają w komentarzach tą wejściówkę w hallo jakby to była jakaś wielka rewolucja. axel juz od dawna ma 6.50 i 1.80 kilometr., rabat daje znizki i to wieksze niz jakas zlotowka. coraz nowsze samochody pojawiają się we wszystkich firmach, wiec nic nowego ta korporacja nie wprowadza. mimo tej smiesznej obnizki hallo nadal pozostaje najdrozsza i najbardziej zacofaną korporacją w tym miescie.
odpowiedz |
oceń post
17
8
|
zgłoś do moderacji
|
25
Jechalem axllem' to pomylka ..
odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
26
A dlaczego hallo podbija sobie tą ankiete już po fakcie i ogłoszeniu wyników? Przecież to śmieszne jest
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
27
Taksowkarze w firmie Jolivet sa bardzo sympatyczni i jestem pewna, ze nie bede dlugo czekac na taxi i szybko dojade na miejsce.
odpowiedz |
oceń post
0
9
|
zgłoś do moderacji
|
28
Popieram, jolivet jest ok
oceń post
0
6
|
zgłoś do moderacji
|
29
Popieram, jolivet jest ok
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
30
tylko taxi Truso, pełen profesjonalizm a ten kierowca przystojniaczek z białej SKODY niejaki Piotrek ........mniam niam niezłe Ciacho...
odpowiedz |
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
31
tylko nie czaj sie na tego piotrusia bo ci ten apetyt szybko zniknie
oceń post
6