2
odpowiedziano ponad rok temu przez
Bolid Młodzieży Wiejskiej
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Gratulacje. Dobry tłumik nie jest zły ;]
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Łeee.. ja to myślałem ze zasponsorują jakiś sportowy wydech na kwasówce :D
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
ogólnie to bym nie zmieniał tego tłumika bo wydawał na prawde niezłe brzmienie niczym... http://www.youtube.com/watch?v=3hTqtLldCY0
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Firma Vakeć zajmująca się wymianą tłumików... Panie Janie czym sie Pan zajmuje.... hehehehe... dobry materiał
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ja bym nie zmieniał tego tłumika, miał niezłe brzmienie niczym... http://www.youtube.com/watch?v=3hTqtLldCY0
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
dziękujemy panu za udział w konkursie i za nagrodę, którą pan zasponsorował he he ;D
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
koleś niech poszuka jeszcze sponsora na rudą na drzwiach i lakiernika bo bmka ma 3 odcienie
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Tu właściciel auta, lepiej poszukaj sobie rozumu w głowie, a moja Bmw już nie dlugo będzie u lakiernika i nie będzie mi potrzebny żaden sponsor żeby to polakierować.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Widac że młody chłopak i świerzy kierowca, jeszcze ma czas żeby się lepszego auta dorobic lub aktualne dopieścic.
Rozluźnij poślady, bo widac że Ci coś w D zalega.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
ja też myślałem, że będzie sportowy, ale kryzys idzie, wiec nie stac
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
Czech dzięki za poparcie, jak widać niektórych tutaj zazdrość zżera że nie wygrali tego konkursu a ja się bardzo cieszę że mam już ciche auto i dalej będe chciał je dopieszczać, BMW kupiłem ponad miesiąc temu więc dopiero zaczynam prace nad nim, więc proszę nie pisać zbędnych komentarzy o tym że jest rdza na drzwiach.Pozdrawiam.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Uważam, że powinno być wiecej takich konkursów i sponsorów wychodzacych na wprost potrzebą mieszkańców Elbląga.
Super że firmy elbląskie wspieraja mieszkańców i w ten sposób robią sobie reklame, a nie płacą portalom internetowym za standardową,nudną reklame.
Gratuluje sponsorowi oraz moto.elblag.net
pozdrawiam
Wojtek
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Moja bma też ma si e dobrze, rdza j a z żera ale mam to w dupie, takie auto takie czasy, rocznika nie da się oszukać. Złośliwców mam gdzieś, jak nie macie BMW to się walcie
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|