2
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ostrzegam przed tą szkółką ! uczęszczałem do niej, ma okropnego prowadzącego części teoretycznej, przez ponad połowę zajęć oglądaliśmy głupie filmiki o wypadkach drogowych i brawurze kierowców. Potrafił zacząć krytykować administracje i urzędy w Polsce i o tym gadać przez pół godziny, a jak ktoś przerywał to tylko się nakręcał. Najgorzej spędzone moje godziny teorii, jedyny plus że nie przerobiliśmy 30 godzin tylko z 20, bo bym tam dłużej nie wytrzymał.
Nic się nie nauczyłem na teorii, na szczęście jazda była lepsza. Instruktor co prawda mało nauczał podczas jazdy ale był dosyć miły. Musiałem brać jak większość dodatkowe godziny bo nie nauczył mnie dosyć dobrze jeździć. Potrafił w ciągu zakupionych jazd jechać załatwiać jakieś mniejsze swoje sprawy, lub chwilowe postoje gdy chodził do domu po jedzenie. Jeśli bym brał pod uwagę tylko przygotowanie do części praktycznej to nie było by źle, ale ogólnie wychodzi tragicznie. W kosztach kursu nie są uwzględnione książki do nauki!
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
a gdzie Wyższa Szkoła Jazdy ??? też bardzo dobra firma
odpowiedz |
oceń post
5
17
|
zgłoś do moderacji
|
7
nie wiem czy jeszcze istenieje ta szkola ale przy ZSTI byl kiedys taki osrodek KOWALSKI, uczyl w nim Pan Kowalski. Jesli chcecie zdać egzamin oraz co ważne nauczyc sie praktycznej realnej jazdy autem a nie tylko pod sam egzamin, to polecam tego pana. U niego to ty mowisz kiedy Ci pasuje a nie tak jak w innych szkolach masz narzucane godziny a jak nie to czekasz tygodniami. Tak wiec polecam kowalskiego o ile jeszcze ten OSK istnieje. ja uczylem sie u niego 5 lat temu po tym jak wczesniej zmarnowalem czas i pieniadze w innych OSK w ktorych czesto instruktorami sa amatorzy bez podejscia pedagogicznego i braku umiejetnosci przekazania wiedzy przyszlemu kierowcy.
odpowiedz |
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
Zebra może i dobra, ale najdroższa
odpowiedz |
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
9
Elita najlepsza :D profesjonalne podejście do każdego kursanta :D
odpowiedz |
oceń post
11
18
|
zgłoś do moderacji
|
11
OSK Vademecum
pozdrowienia dla p. Henryka :)
odpowiedz |
oceń post
11
16
|
zgłoś do moderacji
|
12
OSK NAJKI - profesjonalne i szybkie szkolenie. Polecam !!!
odpowiedz |
oceń post
6
31
|
zgłoś do moderacji
|
13
nie zgodzę się że to szybko trwa ja czekam ponad 2 miesiące i tego nie mogę skończyć
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
NAJKI !! Najlepsi! Nie dość, że atmosferka zawsze przyjemna to i wykładowca potrafi wpoić zasady jazdy :) Pozdrowionka dla p.Darka i Oli :)
odpowiedz |
oceń post
7
31
|
zgłoś do moderacji
|
17
Robią co trzeba jazda z innymi instruktorami pozwala na wybranie swojego sposobu jazdy . Egzaminator też obcy to co miałem siąść i płakać za instr.
NAJKI za 1 razem polecam
odpowiedz |
oceń post
2
26
|
zgłoś do moderacji
|
18
jestem była kursantka elity i uważam ze to jest najlepsza szkoła w elblagu mają od 3 lat najwyższa zdawalność można to sprawdzic w wydziale komunikacji ,auta nowe ,atmosfera bardzo dobra
odpowiedz |
oceń post
11
23
|
zgłoś do moderacji
|
19
ELITA!!!!! najlepsza szkoła w mieście, instruktorzy cierpliwi, fantastycznie tłumacza, konkretnie i na temat egzamin zdany za pierwszym podejściem. polecam 100%
odpowiedz |
oceń post
12
20
|
zgłoś do moderacji
|
20
szkoły vademecum też brak:(
odpowiedz |
oceń post
11
14
|
zgłoś do moderacji
|
21
Osoba , która napisała ten artykuł niech to zrobi rzetelnie, wiele Szkół Jazdy już nie istnieje ???? A WORD od połowy 2014r nie prowadzi rankingu szkół jazdy ? proszę wejść na stronę WORD/ jest tam bardzo dokładna informacja.
odpowiedz |
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|
22
ja jestem za NAJKI bardzo fajna szkoła pozdrawiam wszystkich tam pracujących
odpowiedz |
oceń post
3
28
|
zgłoś do moderacji
|
23
Ale Boss już nie szkoli. Szkoła od ponad roku czasu zamknięta - nie istnieje q:
odpowiedz |
oceń post
2
15
|
zgłoś do moderacji
|
24
OSK NAJKI numer 1- Miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy , szybkie szkolenie. Godne Polecenia !!!
odpowiedz |
oceń post
5
33
|
zgłoś do moderacji
|