1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ciekawe - jakoś tych głosów sporo.
Zadowoleni kursanci?- tylko skąd bo jak zajrzeć na stronę UM - Elbląg to ilość głosów oddanych do przeprowadzonych kursów w żaden sposób tego nie oddaje.
Nowy sposób reklamy?
LOKOWANIE PRODUKTU?????
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Nie wiem jak inni.. "Ja jestem Tym zadowolonym kursantem" - Sprawdzić zawsze możesz ..
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
.. raczej byłym kursantem - 5 lat temu :)
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Szczerze polecam Marka Łade! Jest miłym, cierpliwym człowiekiem. Potrafi wytłumaczyć wszystko bardzo spokojnie i dokładnie. Jazda z Markiem to przyjemnośc. Nie trzeba się niczym stresowac. Oby wszyscy instruktorzy byli tacy. Wszyscy znajomi ktorym poleciłam szkołe Marka zdali bardzo szybko i byli zadiwoleni.
odpowiedz |
oceń post
14
14
|
zgłoś do moderacji
|
5
tak zgadzam sie ja tez polecam Marka Ładę tez uniego jezdziłam i byłam bardzo zadowolona polecam wszystkim z takim instruktorem mogła bym jechać nawet do warszawy :)
oceń post
10
12
|
zgłoś do moderacji
|
6
Dokładnie ! nie rozumiem o co bijecie do Marka ?! tak jak Gosiek napisał z Markiem nawet na koniec świata! a głos można oddawać codziennie...
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Ładnie ktoś w NAJKI dodaje głosy ;) w 3min 130 głosów? ;)
odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
8
polecam z całego serca Marka Łade .profesjonalizm w każdym calu . a przede wszystkim wspaniały gość, z powołania . Zdanie za 1 podejściem u czepiającego sie pana Ryszarda K.
odpowiedz |
oceń post
9
12
|
zgłoś do moderacji
|
9
OSK NAJKI - chodziłem tam na kurs, który ukończyłem bardzo szybko. Brak zastrzeżeń co do szkolenia. Egzamin Państwowy zdany za pierwszym razem. Polecam !
odpowiedz |
oceń post
3
17
|
zgłoś do moderacji
|
11
Dla mnie Corrida na wysokim poziomie, jak trzeba to jest rozwijany wątek. Nie tak jak w innych włączona płyta i ucz się sam.
odpowiedz |
oceń post
3
8
|
zgłoś do moderacji
|
12
A Makutonowicz jeszcze szkoli? Nie ma go na liscie
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
100% zadowolenia oddaje dla Corridy!!! Ucza dobrze,szybko skonczylam kurs i zdalam. Wszystkim szczerze moge polecic ta szkole;)
odpowiedz |
oceń post
2
6
|
zgłoś do moderacji
|
14
Nigdy do corridy! Strata pieniedzy nic nie ucza nawet pod maske ani razu nie zajrzalam i swiatel tez nie pokazali gdzie sie jakie wlacza. Dzien przed egzaminem kazali mi na you tube sprawdzic sobie to jest chore teraz bede zdawac trzeci raz egzamin ale godziny wykupie w innym osrodku napewno nie u nich!!
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Ciekawe jaki byłby wynik jakby nie istniejący już "Kujawa" był na liście??? :)
odpowiedz |
oceń post
4
8
|
zgłoś do moderacji
|
16
A czy wiecie że większość z wymienionych szkół liczy tylko na zyski , a nie to czy ktoś zda egzamin czy nie? Właściciele nakazują swoim instruktorom ile mogą kilometrów zrobić w ciągu lekcyjnej godziny , zabraniają wykonywać jazd pozamiejskich mimo iż są one obowiązkowe. Wymagają , aby jak najwięcej czasu spędzać na placu jeżdżąc po łuku i zaglądać do silnika. Wyliczają ile paliwa wypala ich Punto podczas godziny jazdy itp... Nie będę wymieniał nazw szkół , ale patrząc na ten ranking to zastanawiam się czym one tak zachwyciły tu głosujących... Aha prawdziwej i poważnej szkole jazdy nie jest potrzebna reklama w mediach , a już tym bardziej taki plebiscyt w którym każdy może oddać głos. Nie ważne czy był on uczniem tej szkoły , czy też koleżanką właścicielki...
odpowiedz |
oceń post
7
7
|
zgłoś do moderacji
|
17
Kurs na prawo jazdy kategorii B, który niedawno ukończyłam w OSK ELITA przeprowadzony był profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy uczyli ze zdrowym rozsądkiem tzn.,nie tylko jak zdać egzamin państwowy ale też jak sprawnie poruszać się w codziennych sytuacjach na drodze. Bardzo wygodny , cykliczny system wykładów teoretycznych i znakomite przekazanie wiedzy. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.
odpowiedz |
oceń post
8
9
|
zgłoś do moderacji
|
18
aha... a ile płacą Ci za reklame ? czy to może właściciele piszą?
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
19
pozdrowienia dla tych co wrzucają głosy ze zmiennego IP (Najki,Łada), ta ankieta to kpina a nie ranking najlepszych szkół.
odpowiedz |
oceń post
5
8
|
zgłoś do moderacji
|
20
I w taki sposób zawsze redakcja jest "ta najgorsza" ;)
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
nie chodzi o redakcję, ale jakaś wartość przedstawia ten artykuł skoro wyniki głosowania są całkowicie zniekształcone ?
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
22
Spokojnie - wyniki będą zaskoczeniem ;)
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
23
To co ja Wam moge powiedzieć znaczy niewiele ale ktos ostro dał ciała z tymi głosami, Elita, jako jedna z najlepszych szkół w Egu ma przeciez najwyższa zdawalnośc, ludzie, którzy tam ucza są sumienni, począwszy od wykładów poprzez jazde aż do EW i EP, w dodatku naprawde sumiennie uczą swoich kursantów, i oczywiście Pan ,,S'' nie może egzaminować Eliciarzy, także wybór jest jasny :D
odpowiedz |
oceń post
7
9
|
zgłoś do moderacji
|
24
Gratulacje elblag.net ;) widać kto ma wygrać głosowanie w 5 minut +150 głosów dla najki : ) jedyne słowo jakie tu pasuje to żenada i promowanie jakiejś mało znaczącej firmy ;)
odpowiedz |
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
25
WIDAĆ ŻE NET NIE ZNA ALBO NIE CHCE ZNAĆ OSK WADEMECUM Paweł Martynowicz PORAŻKA NAJLEPSZA ZDAWALNOŚĆ OD 01.2014 do 06.2014 jakby co to 12-Lutego 6 82-300 Elbląg i nie od dziś .Właściciel
odpowiedz |
oceń post
16
2
|
zgłoś do moderacji
|
26
Brawo Paweł - bo jak się robi ranking to należy się do niego solidnie przygotować, dobrze że niema tu OSK GUCIO :))))
a tak sobie myślę , że niektóre firmy będą się ostro tłumaczyć skarbówce jak im wyliczą tych zadowolonych klientów -blisko tysiąc, a ciekawe ile jest wykazanych, zaraz zaraz - zajrzę na UM Elbląg i wszystko jasne.
I tu chcę pokazać jaka tu jest wyrwa w przepisach, wystarczy że zajrzę na UM Elbląg i wiem ile kto zarabia. Od dzisiaj chcę aby wszyscy podlegali pod te same bzdurne przepisy co OSK, i będę wiedział co i jak.
POZDRAWIAM grunt to dobry HUMOR :)))))))
odpowiedz |
oceń post
13
3
|
zgłoś do moderacji
|
27
A tak w ogóle to listę układa się alfabetycznie, albo albo od daty założenia firmy.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
28
ADAM - robiłem tam kat.A i za rok kat .B jedno i drugie zdane za pierwszym razem , konkretne podejscie do kursanta ,a nie z łaski..polecam :-)
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
29
Najlepszą szkołą jest Wyższa Szkoła Jazdy w Elblągu. prowadzona profesjonalnie przez egzaminatora. Zdawalność bardzo wysoka .
odpowiedz |
oceń post
16
15
|
zgłoś do moderacji
|