1
Najki
odpowiedziano ponad rok temu przez
Nie wiem, kto pisze te opinie o Najki, ale ja mówię jako osoba, która właśnie jest przed egzaminem państwowym. Ta szkoła to kompletne nieporozumienie.. Luźne podejście do kursanta jest całkiem fajne, ale OLEwanie go.. Kilka razy szanowna Pani właścicielka zapomniała zapisać jazd, przez co czekałem jak idiota (że nie wspomnę o przełożonych planach) pod ośrodkiem.. Generalnie to atmosfera jest tragiczna, przygotowanie żadne i niestety całkowita niekompetencja ze strony w/w pani. Moim zdaniem ta szkoła to kpina. Szczerze odradzam !! Nie marnujcie pieniędzy, jak ja to zrobiłem :/
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Najki
A ja właśnie zdała za 1-wszym razem.Właściciele dbają o atmosferę a instruktorzy konkretni fachowcy.Szczególne podziękowania dla p.Bogdana za przygotowanie do egza.Jeszcze raz dziękuję.Agnieszka G.
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Nie Polecam nauki jazdy OSKAR
Jest to oszust,który nalicza za dużo za godziny nie realizuje do końca jazd ucina jak jemu się podoba
A P.Adam tylko czeka na to by oszukać na niekorzyść kursanta
Nie polecam!! Szkoda nerwów i czasu na niekompetentnych ludzi....
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
TYLKO NIE OSK OSCAR!
Pan Adam próbuje różnych sztuczek aby jak najwięcej zaoszczędzić
Mimo jazd,które powinny się odbyć chcieli kosztem jazd robić testy,i w rezultacie z dwóch godzin " jazd " praktycznie robiła się jedna a oczywiście do karty Pan wpisywać dwie...co było nie prawda i wiele innych przykrych sytuacji....oszust i tyle,brak szacunku dla ludzi
Bardzo szybko zmieniłem szkole na inna i jestem z tego zadowolony
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Zapisalam sie na egzamin na prawo jazdy 6 lat temu w Gdańsku , niestety nie zdałam, zrobiłam sobie przerwę. Stwierdziłam za teraz nadszedl czas aby to dokonczyc co zaczelam. Wykupilam dodatkowe godziny jazd w Elblągu - bardzo profesjonalne podejście, fachowosc, doswiadczenie, egzamin zdany!!!!! Polecam !!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Potecam elitę, profesjonalni instruktorzy, cierpliwi, miła atmosfera. Bardzo dobrze tłumaczą różne rzeczy, manewry.
Na 100% wybrała bym tak samo jak wcześniej.
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Egzamin już mam zdany. Polecam elitę. Bardzo dobrze, konkretnie tłumaczą, szybko wyciąga się wnioski. Dobrze przygotowują do egzaminu ,ale i dają porady na przyszłość. Bardzo jestem zadowolona, mniejszy stres na egzaminie. Zdałam za drugim razem, choć za pierwszym też było blisko ;)
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
Wyższa szkoła jazdy naajlepsza polecam Pan Wojtek uczy najlepiej !!!
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
Wyższa Szkola Jazdy NAJLEPSZA ,godziny można dopasować ,instruktorzy baardzo dobrze uczą oraz Pan Wojtek bardzo dobrze prowadzi wykłady .POLECAM
oceń post
2
5
|
zgłoś do moderacji
|