1
odpowiedziano ponad rok temu przez
tylko się spakować i w drogę
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
targi pracy? a z relacji wygląda jak by to byly targi szkół albo ubezpieczycieli...
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
I po diabła robicie tam zdjęcia!? Następnym razem sfotografuję Pana-ów Redaktora-ów ( bo przecież spotykamy się przypadkiem w miejscach publicznych, knajpach...etc) i zamieszczę w sieci ...;)
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
padaka, rok temu studentow oferowali wyjazdy na zbiory truskawek do Danii:D z zachwytu zachowalem ta ulotke na pamiatke elblaskiego pwsz ;d
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Było się wyuczyć normalnego zawodu to byś miał pracę a tak dyplom kapelusz i pod kościół praca lekka tylko pośladki albo kolana mogą boleć.
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
stary ;d ja studiow nie mam ale za to mam dobra prace wiec to nie do mnie:D ale smieje sie z takich ofert na tych targach :- )
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Gifas jest u nas hejterem na cały etat :P
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Ile nas wszystkich podatników kosztuje utrzymanie UP wraz z jego pracownikami ich co miesięcznymi wypłatami kwartalnikami trzynastą pensją urlopowym jubileuszówkami?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Nie ma żadnej pracy, może kiedyś była ale przez ostatnie lata PSEUDO prywaciarzom odbiło na punkcie jej przyznawania. Mam kurs zaopatrzeniowca zdobyty w zeszłym roku razem z prawem jazdy Kat. B w EUR, zapewniano mnie tam że moge pracować jako przedstawiciel handlowy ale jakoś nikt nie chce mnie zatrudnić ofert pracy dla mnie nie ma. Chciałem dotację z urzędu pracy to powiedziano mi że nie dostanę na co bym chciał bo tylko na to na co mam kwalifikacje zawodowe a ja chciałem otworzyć kilka rzeczy których nie ma w Elblągu, nie da rady bo nie mam żyranta. więc się Pytam po jaką cholerę ogłaszacie te targi skoro i tak 3/4 osób nie znajdą tej pracy i nie dostanie dotacji, Schody wszędzie, jak masz kurs wykształcenie to nie masz pracy jak chcesz dotacje to musi być żyrant bo inne formy zabezpieczenia takie jak weksel nie są akceptowane i z dotacji nici!!! A pomocy z NIKĄD
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|