1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Przyda się każda złotówka - dziękujemy !
odpowiedz |
oceń post
1
12
|
zgłoś do moderacji
|
2
Robić sobie kampanie na krzywdzie ludzkiej poniżej krytyki. Musiał Pan o tym meldować, nie można było po prostu zwyczajnie przekazać pieniędzy
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
hahahaha doprawdy żałosne! 2 tys? alez wy jestescie hojni towazyszu wcisla! hahaha smeich na sali. przeciez wasza partia meisiecznie kradnie miliony zlotych od polakow!!!
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Miliony? Dobre sobie... To są miliardy!
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
kur... dajciena glodujace dzieci, na schronisko ale nie na Ukraincow. PROSZE POCZYTAC TROcHE HISTORII. widocznie panowie z po niedouczyli sie w szkole. wy walczyliscie za komuny, hahaha pan wcislo pewnie byl super bohaterem solidarnosci. to jakas masakra. wyuczyli sie za tamtych czasow ZA darmo, a potem wielcy bojownicy o wolnosc. zaklamani niby politycy. porazka. wejdzcie ukraincom w dupe. powodzenia
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Najbzdurniejsza decyzja o jakiej słyszałem!
odpowiedz |
oceń post
10
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
...wygłosił orędzie jak Gomułka..., żenada
odpowiedz |
oceń post
11
3
|
zgłoś do moderacji
|
9
Platforma jak Janosik. Rabują Polaków i rozdają pieniądze innym
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
tak mało ? od agentury niemieckiej ,patriotów ukraińskich
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Umarłam ze śmiechu.... a raczej z rozpaczy nad głupotą i wyobcowaniem tych ludzi....
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Co za komuna. A wystarczyło zmobilizować lekarzy od Geslert , aby co drugi "dowód wdzięczności" przekazali na Ukrainę.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
To ile to juz Nas kosztuje, Nasz szpitale przyjęły okołu stu rannych, dzisiaj przyjęto do Naszego kraju 30 rodzin Tatarów Krymskich, a jeszcze wcześniej samolotem przyleciało ileś tam rodzin Ukraińskich na wypoczynek dwu-tygodniowy do Polski, to tylko tyle co piszą oficjalnie - ja już się w tym wszystkim pogubiłam.Współczuje Ukraińcom, ale nie rozumie też takiej nadopiekuńczości,nikt Ich nie wygania,żebyśmy przyjmowali uchodźców- to inna kultura tego Narodu. Nie jesteśmy aż tak bogatym, państwem. Nie zgadzam się z taką ofiarnością postaw się , a zastaw .No może te 2 tys. to symboliczne. do tego co opisałam.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
A mi się podoba, że potrafią się zebrać i swoje pieniądze przekazać innym. Ufundowali Szlachetną Paczkę, teraz wspomagają naszego sąsiada. Zastanawiam się tylko co siedzi w tych, którzy od siebie nic nikomu nie dadzą, ale do krytyki pierwsi. Ten jad Was niszczy.
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
17
http://pl.wikipedia.org/wiki/14_Dywizja_Grenadier%C3%B3w_SS_(1_ukrai%C5%84ska) - może nieuk W przeczyta
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|