1
odpowiedziano ponad rok temu przez
za takie coś nie ma wystarczającej kary, oby dostała max karę, niech gnije w pace
odpowiedz |
oceń post
14
16
|
zgłoś do moderacji
|
2
Za mała kara,powinna dostać kamieniołomy -wyźyłaby się
odpowiedz |
oceń post
8
15
|
zgłoś do moderacji
|
3
Szmatławiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
5
16
|
zgłoś do moderacji
|
4
ŻĄDAMY UDOSTĘPNIENIA IMIENIA I NAZWISKA TEJ KOBIETY
odpowiedz |
oceń post
16
17
|
zgłoś do moderacji
|
5
Powinna ją spotkać taka sama kara.
Życzę jej samych najgorszych dni i nocy...
odpowiedz |
oceń post
3
16
|
zgłoś do moderacji
|
6
Brak mi slow do ludzi,sadystow a raczej ryndztok
polacy upadJa moralnie,sa coraz bardziej brutalni dla zwierzat,dzieci i samych siebie,a ta szmata powinna dostac 10lat,i zycze jej zeby w ciupie.tez.ktos sie mad nia znecal.
odpowiedz |
oceń post
4
15
|
zgłoś do moderacji
|
7
Co za patol z tej baby,zebyś zdechła .
odpowiedz |
oceń post
6
16
|
zgłoś do moderacji
|
8
Szok, terror i panika, zły człowiek. Trzy lata a potem kilkuletni nadzór i obserwacja pszychologiczna. Patologia, nic więcej od takiego człowieka już nie oczekujmy.
odpowiedz |
oceń post
5
16
|
zgłoś do moderacji
|
9
TA SZMATA POLICJA POWINNA ZARAZ JA TAK DLUGO KOPAC AZ SZMACISKO PIJANE ZDECHNIE
odpowiedz |
oceń post
6
15
|
zgłoś do moderacji
|
10
wariatka! jak można zabić niewinne zwierze! bo podrapał?! szaolna psychopatka!
odpowiedz |
oceń post
8
16
|
zgłoś do moderacji
|
11
Zgadzam się z poprzedniczka
odpowiedz |
oceń post
5
16
|
zgłoś do moderacji
|
12
Ja z wielką przyjemnościa bym skopał i rozwalił mordę tej PADLINIE. Życzę ci szmato by kiedyś ktoś tak z tobą postąpił.
odpowiedz |
oceń post
7
17
|
zgłoś do moderacji
|
14
Nie do wiary. To barbarzynstwo. 3 lata więzienia to stanowczo za mało. To osoba bez serca sadystka. Powinno ją spotkać to co zgotowała temu biednemu kotkowi który nie umial się bronić .Okropne
odpowiedz |
oceń post
6
16
|
zgłoś do moderacji
|
15
haha jakie komentarze...to był tylko kot, wy zle zrozumieliscie tu chodzi o KOTA... tylko kota.. nie o człowieka
odpowiedz |
oceń post
14
17
|
zgłoś do moderacji
|
16
ja wolę koty niż ludzi..ZWŁASZCZA takich jak ta ci** , więc Twój argument do mnie w ogóle nie przemawia. Podejrzewam, że nie tylko do mnie...
oceń post
9
12
|
zgłoś do moderacji
|
17
a to jest tylko człowiek, który powinien odpowiedzieć za to co zrobił
oceń post
8
12
|
zgłoś do moderacji
|
18
Ty wolisz koty a ja wolę wydepilowane. Rzecz gustu.
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
19
Kot to jest zywe, czujace stworzenie, nasz brat mniejszy, nie zabawka. nie worek bokserski. Nie ma znaczenia, co sie katuje, kota, dziecko, doroslego, zawsze to swiadczy o stanie psychicznym kata, a czlowiek-kat jest psychopata I jako taki jest niebezpieczny dla otoczenia I powinien byc od niego odizolowany. Po piate, nie zabijaj.
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
a to jest skurwysynstwo ludzkie nie lubisz nie Bierz !! Nie znecaj sie i nie zabijaj!! a tej SADYSTCE nalezy sie 3-lata wiezienia,zeby ja ktos tak skopal zeby zdechla jak ten kot
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
21
Klasyczna psychopatka. Proponuje powrot do uzytku pregieza (naturalnie jako dodatek do kary przewidzianej w przepisach prawnych), niekoniecznie do batozenia. Wystarczylo by przywiazac delikwenta / tke znecajacego sie nad zwierzetami, dziecimi, partnerami do slupa z tabliczka za co stoi przywiazany. Sadze, ze wstyd I ostracyzm ze strony lokalnej spolecznosci bylby najlepsza kara
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
22
3lata bezwzględnego więzienia dla niej + 10 lat zakazu posiadania jakichkolwiek zwierząt + 120 godzin pracy społecznej na rzecz miejscowego schroniska
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
23
Typowa elblaska patola....Powinniscie podac jej imie , nazwisko , adres , tak jak w Europie sie podaje dane przestepcy.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
24
Więzienie dla takiej szmaty to nie rozwiązanie, dlaczego to coś ma dostawać papulku w ciepełku za nasze pieniądze? Najlepszą karą byłaby taka sama ilość kopniaków, żeby gadzina wiedziała, jak to boli.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
skąd jest to pijaczka i sadystka, trzeba ostrzec ludzi i proszę podać jej dane, aby każdy kochający zwierzęta mógł jej dać kopa, jak ona biednemu kotkowi. Co za szmata, ten kot to też stworzenie, czuł, cierpiał, tylu dobrych ludzi przygarnia koty i kocha tak, jak rodzinę, bliskich, a co z tego,że koty drapią??????po to mają pazurki i mają taką naturą, a tę k.....podrapał, bo pewnie często go biła i dręczyła, su..... dać jej 500 + na wódę, ciekawe czy dzieci ma, jeśli tak to serdecznie im współczuję, podać jej dane i z jakiej wiochy jest!!!1
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|