1
odpowiedziano ponad rok temu przez
"poświęcenie absolwentów rodziny Malasków"? ostatnie zdanie przed cytatem. Poprawcie, proszę :) I nie musicie publikować mojego komentarza ;)
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dziękujemy, błąd poprawiony!
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Trochę niescisłosci-wyksztalcenie ogolnokształcące mozna było zdobyc w szkole chorążych.
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
Nieścisłość kolego nie tylko w szkole chorążych zdobywało się wykształcenie ogólnokształcące w NALAZKACH też..
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Elewi PSZ im. Rodziny Nalazków w Elblągu od swojego zaistnienia ( 1960-1975 byli kształceni w zakresie liceum ogólnokształcącego. Pedagodzy w LO to nauczyciele cywilni, których kochaliśmy min. że czasami pozwalali nam przysypiać po zajęciach nocnych. Oceny niedostateczne elew poprawiał do tygodnia. Odpowiadał za to cały pluton (klasa).
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
tak było, kimaliśmy często po nocnych alarmach,kimalismy
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
kolejna imprezka wojskowych za kasę podatników! i później jeszcze bankiety i picie! skandal i żenada!
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
8
Następne kłamstwo zjazdy Nalazków odbywają się wyłącznie za własne pieniążki skandal i żenada to pisać takie głupoty.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
piekne lata 70-72 jak szybko ten czas przeminol [1komp 4pl
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Miałem 15 lat , byłem elewem PSZ im Roadziny Nalazków . Rok 1964 biore udział w defliadzie 22 lipca ( na ulicach Warszaway spiweamy " Spoza gór i rzek " na trzy głosy ,oklaski warszawiaków.1965 jestem absolwentem PSZ im Rodziny Nallazków. Moja specjalnośc lotnictwo. Nie maiałem okazji poznać lepiej wyszkolonego zołnierza zawodowego . " Nalazki " pozdrawiam Was
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
w treści napisano, Szkoła Szkoliła kadry oficerskie na potrzeby wojska, ====nigdy PSZ nie szkoliła oficerów--- Tadek
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|