1
odpowiedziano ponad rok temu przez
hahaha Ardian na prezydenta!
odpowiedz |
oceń post
37
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
A portEl.pl to nie medium elektroniczne?
odpowiedz |
oceń post
19
8
|
zgłoś do moderacji
|
4
To portal z ogłoszeniami kupię-sprzedam-zamienię :)
oceń post
16
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Zaj(...)cie! Teraz poczekajmy na efekt prac ...... Czyli pukin ma błazna na swoich listach! Brawo rembelski ze związałeś się z histerykiem
odpowiedz |
oceń post
73
91
|
zgłoś do moderacji
|
6
Na szczęście ja jestem czysty.
oceń post
3
81
|
zgłoś do moderacji
|
7
Panie B. opamiętaj się chłopie. Nie przystoi tak perfidnie ryć pod byłym przyjacielu, prezesowi bezpartyjnych. Kryjesz sie pan kolejny raz pod innym nickiem.Już nie jesteś pan wow..?
oceń post
91
22
|
zgłoś do moderacji
|
8
na zlecenie jakiej partii pisany był ten artykuł ?
odpowiedz |
oceń post
117
88
|
zgłoś do moderacji
|
9
W wyniku ugody sądowej i przeprosin
oceń post
86
75
|
zgłoś do moderacji
|
10
Średnio rozgarnięty człowiek by zauważył, że to ugoda sądowa na wniosek oskarżonego, który przyznał się do pisania nieprawdy w kontekście walki politycznej, ale pewnie tego nie zrozumiesz .....
oceń post
79
41
|
zgłoś do moderacji
|
11
Pierwsza z serii przeprosin. Kolejne publikować będzie e24... tylko z nim nikt nie będzie chciał ugody, tylko odwieszenia jego wyroków.
odpowiedz |
oceń post
84
76
|
zgłoś do moderacji
|
12
Za tym stoi Witia strzelec, który usilnie próbuje zniszczyć KWW "NPJE"
oceń post
89
81
|
zgłoś do moderacji
|
13
Coś w tym jest tylko ciekawe ile Eg 24 skasuje tych co będą przepraszać,,,,
oceń post
3
77
|
zgłoś do moderacji
|
14
Szanowny Alojzy vel Wyborca świadomy 2. Nie jestem politykiem i proszę o nie wplątywanie mnie w politykę. Jeśli jest Pan w KKW "NPJE" życzę Wam szczerze powodzenia i rzetelnej pracy na rzecz Elbląga i Elblążan.
odpowiedz |
oceń post
107
85
|
zgłoś do moderacji
|
15
To świetna wiadomość! Po pierwsze, że chamstwo i kłamstwo oraz głupota zostało ukarane! Po drugie, że mam nadzieję wyborcy otworzą oczy i zrozumieją kto jet na liście do Rady Miasta i z jakiego komitetu. Adrian Meger staruje z Partii Elblążan gdzie kandydatem na Prezydenta jest Pukin!!!
odpowiedz |
oceń post
97
70
|
zgłoś do moderacji
|
16
Zobaczcie kto kandyduje do rady ... 25 letni frustrat, który startuje z list NPJE z pozycji nr 1, a pozycję i cały swój dorobek "polityczny" zawdzięcza kłamstwom i hucpie politycznej jaka wywołał. Jak widać kłamstwo ma krótkie nóżki... Pluł na ludzi z którymi jako potencjalny radny powinien być w ukłonach bo to przedsiębiorcy sa motorem gospodarki, a to główny problem Elbląga. Szkoda, że Bajczyk zgodził się na ugodę! Dla takich resztek ludzkich nie miałbym skrupułów....
odpowiedz |
oceń post
102
87
|
zgłoś do moderacji
|
17
Zainspirował mnie Pan ,,,,
oceń post
5
91
|
zgłoś do moderacji
|
18
Ale coś tam z tymi ubezpieczeniami było nie tak, ja swoje dziecko ubezpieczyłem indywidualnie, bo nikt mnie nie zmusi żebym zawierał ubezpieczenie tam gdzie mi jakieś dziadostwo podsuną. Wcześniej mieliśmy ubezpieczenie w normalnej firmie a teraz ktoś mi mówi, że mam dziecko w Interrisku ubezpieczyć
odpowiedz |
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
19
Panie Lewandowski Pan to chyba na drzewie jeszcze siedzi... przypominam , że ludzie tysiące lat temu z niego zeszli... Budzimy się. Żałosny z Pana gość... i smutny :( Szkoda, że Pan nie kandyduje. Wiedziałbym na kogo kolejnego nie głosować :)
odpowiedz |
oceń post
92
69
|
zgłoś do moderacji
|
20
brawo sławek...kuestwo się zalatwia kulturalnie
odpowiedz |
oceń post
97
66
|
zgłoś do moderacji
|
21
No to teraz będą wychodziły następne kłamstwa i pomówienia. Tylko co z tego, że będą sprostowania i przeprosiny.
odpowiedz |
oceń post
89
59
|
zgłoś do moderacji
|
22
Przez grzecznosc odpowiem dlaczego. Ludzie tam przebywajacy moga tak mlodego czlowieka czegos jeszcze nauczyc i wytlumaczyc o co chodzi w zyciu oraz co jest wazne a co nie. Trzeba im rowniez pomoc w ostatnich chwilach - trzeba miec nadzieje, ze czegos Pana megera naucza i przewartosciuja w glowie priorytety. Moze naucza szacunku do drugiego czlowieka pozostaje miec nadzieje
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
23
Rany, czemu w hospicjum...czy tacy ludzie koniecznie muszą tam być?
odpowiedz |
oceń post
84
62
|
zgłoś do moderacji
|
24
Tak się kończy gdy zamiast faktów podaje się fikcję, a wszystko ma służyć uzyskaniu doraźnej korzyści politycznej. Ciesz się Pan młody człowieku, że Bajczyk nie jest mściwy i zgodził się na ugodę na tak lekkich warunkach. Jak dla mnie powinieneś mieć wyrok! Teraz jeszcze wsypiesz albo już wsypałeś informatorów i już jesteś ugotowany :) Chciałbym być w sądzie i widzieć Twoją minę... bezcenna!
odpowiedz |
oceń post
93
57
|
zgłoś do moderacji
|
25
Meger cały czas szkaluje,jest to szkoła Pukina obaj są warci siebie Meger kiedyś pisałem ,ze żle skończysz ale to dopiero poczatek ty wredny małolacie.Na radnego startujesz-najpierw wyjdz z pieluch
odpowiedz |
oceń post
89
57
|
zgłoś do moderacji
|
26
Zobaczyć minę Megera w sądzie. Bezcenne :) Zobaczyć go w składzie Rady Miasta. Niemożliwe!
odpowiedz |
oceń post
95
73
|
zgłoś do moderacji
|
28
Że niby tego frustrata wybiorą? Jeśli tak to tylko się z miasta wyprowadzić :(
oceń post
87
59
|
zgłoś do moderacji
|
29
To się wyprowadzaj droga wolna nikt tu cie nie trzyma
oceń post
58
89
|
zgłoś do moderacji
|
30
abc to oznacza, ze stwierdzasz , ze Elblążanie to idioci ???
oceń post
73
39
|
zgłoś do moderacji
|
31
Po onenach widac, ze niektorzy to idioci. Niestety
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
32
Wyrok, wyrokiem a jak to robią u S.B. wie każdy. Czy Negocjator jest taki czysty to szczerze wątpię. Od kiedy tak sporzadnial?
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
33
To z głodu Pawcio zdechniesz :P
odpowiedz |
oceń post
72
53
|
zgłoś do moderacji
|
34
od kiedy w sądzie można sprawiedliwość znaleźć.... ci co pracują w szkołach wiedzą że były naciski z um ... zmieniano dobrowolne ubezpieczenia na gorsze ...Sąd sądem ja wiem swoje
odpowiedz |
oceń post
62
95
|
zgłoś do moderacji
|
35
każdy wie swoje. Pani Jola też tak pisała i będzie musiala to udowodnić. Powodzenia i kolejnym również
oceń post
88
54
|
zgłoś do moderacji
|
36
Fajnie, ze coś wiesz. Może niedługo przed sądem to wyjaśnisz i ujawnisz swoją wiedzie. Z pewnością tam przyjdę z ciekawości
oceń post
42
10
|
zgłoś do moderacji
|
37
Ale pojechali wszyscy po Tobie,
odpowiedz |
oceń post
75