1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ito jest prawidłowa decyzja - demokracja bezpośrednia !!! Żadne negocjacje za plecami elblążan a potem dzielenie stołeczków w zarządach i radach nadzorczych.
odpowiedz |
oceń post
9
6
|
zgłoś do moderacji
|
2
Jeden sprawiedliwy wśród elbląskich parlamentarzystów!!! Wstyd i hańba dla reszty - przyjdzie czas rozliczeń już za .rok
odpowiedz |
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
3
Jedynie słuszna decyzja - teraz już wszystko w rękach elblążan a w zasadzie w ich podpisach i frekwencji
odpowiedz |
oceń post
8
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
lans przedwyborczy nieudaczników kukizowo-rembelskich. Zadnego referendum nie bedzie, bo nie zbiora podpisow.
odpowiedz |
oceń post
3
11
|
zgłoś do moderacji
|
5
Przebieg dzisiejszej sesji jednoznacznie pokazuje, że z tej mąki chleba nie będzie. Słuszna decyzja panie pośle. niech decyzje podejmą odbiorcy ciepła.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Już teraz nie mam wątpliwości że ta inicjatywa będzie sukcesem bo jest oczekiwana przez elblążan. Proszę umieścić na stronie druk do zbierania podpisów.
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Dobry ruch woluntariusze KUKIZ15 miesiąc wcześniej będą odwiedzać mieszkania elblążan w bardzo ważnej sprawie. I to się nazywa mistrzowska strategia - szach, mat !!!
odpowiedz |
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
To jest jedyny sposób, żeby zmusić władze Miasta do podjęcia decyzji korzystnej dla odbiorców ciepła, a to co było na Sesji to tragedia, nic merytorycznego. Odroczono do września i w taki oto sposób traktuje się mieszkańców.Musimy się zmobilizować, czy zbiorą podpisy czy nie, ale ważne, że ludzie zostaną uświadomieni na czym polega zabezpieczenie mieszkańców w tanie ciepło, teraz Nas łoją 85 zł za gj. prawie najwięcej w kraju. Ten kto jest przeciw to pewnie nie ogrzewa swojego mieszkania z Epec, więc lepiej niech się nie wypowiada.Ja mam nadzieje , że zbiorą.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|