najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-06-11 07:00 56%

Billboardy miasta mało czytelne

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Na Mistrzostwa Świata i na Dni Elbląga zapraszają, długo oczekiwane, dwa billboardy ustawione przy drogach ekspresowych S7 i S22, chwali się Urząd Miejski w Elblągu. Tymczasem nasi Czytelnicy alarmują, że reklamy są mało czytelne, szczególnie dla podróżujących z dużą prędkością.

- Billboardy zostały wyklejone pod koniec ubiegłego tygodnia i od kilku dni przykuwają już wzrok podróżujących w okolicach Elbląga. To właśnie oni są odbiorcami tego reklamowego przekazu i na ich udział liczą również organizatorzy obu imprez – informuje Łukasz Mierzejewski z biura prasowego prezydenta miasta.

Tymczasem nasi Czytelnicy alarmują, że billboardy są mało czytelne na drodze krajowej nr 7, zwłaszcza jeśli kierowcy jadą z dość dużą prędkością.

- Zauważyłem, że to billboard reklamujący coś związane z Elblągiem, jednak nie miałem szans dokładnie zobaczyć o co chodziło. Dzwoniłem do znajomego, który jechał tą samą trasą wcześniej. On w ogóle nie zauważył tego billboardu. Jest tam zbyt dużo treści, zdjęć, dlatego dla podróżujących jest nieczytelny – informuje nas Czytelnik.

oceń wątek 5 4 zgłoś do moderacji
2014-06-11 11:05 22%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez wk.....ny
Dni Elbląga...dla mochrów i brudasów.Wszyscy młodzi...DZIĘKUJEMY!!!!
odpowiedz oceń post 2 7 zgłoś do moderacji
2014-06-11 12:52 40%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez wyb
Jak ktoś sie chce czepić, to wszystko mu się nie podoba. Ja uważam, że reklama jest ok.
odpowiedz oceń post 6 9 zgłoś do moderacji
2014-06-14 16:32 20%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez Red
Jest zle zaprojektowana
oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
2014-06-11 13:31 20%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Dante
dlaczego tylko dwa i tak późno...
odpowiedz oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
2014-06-11 15:26 0%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez nwo
co z tego jak na dni elbląga wielki uj na kaczych lapach bedzie...
odpowiedz oceń post 0 7 zgłoś do moderacji
2014-06-11 17:56 67%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez hemel
Nasi czytelnicy czyli naczelny Pszczółkowski. Wasza władza była w ogóle nieczytelna panie naczelny!
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-06-12 10:06 33%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez wykop
A kiedy znikną plakaty wyborcze z ulic miasta ??
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-06-12 10:08 33%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez maciuś
W ałtobusach zaproszenia na dzień dziecka wiszą - i co im zrobisz?
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-06-16 17:53 0%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez inc
czy to ta sama wspaniala firma która postawila za 12 tysięcy 4 m2 tablicy na starowce?ja się pytaminc
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź