najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
eijk
2015-04-02 10:47 65%

Borys Tucki o byłym wydawcy elblag24.pl

rozpoczęty ponad rok temu przez Informacja prasowa

Ja, Borys Tucki oświadczam, że wiedza, którą posiadłem w wyniku pracy w elblag24.pl i trzyletnich kontaktów z jego wydawcą Sebastianem B. K. upoważnia mnie do wyrażenia zdania, że tytuł elblag24.pl i jego wydawca dokonał w okresie swej działalności dużo złego. Jego działalność wyrządziła wiele krzywd, i to zarówno mieszkańcom naszego miasta – indywidualnie, jak też, jako miastu. Okazało się, że wielu przedsiębiorców, różnych zawodów i zwykli elblążanie byli obrażani, zastraszani lub doprowadzani do kłopotów finansowych.

Medium elblag24.pl, które stworzył wyżej wymieniony pod pozorem działalności dziennikarskiej stało się intratnym sposobem na życie jego wydawcy.

Ja Borys Tucki, jako były Redaktor Naczelny elblag24.pl, również oszukany przez S B K, mam obowiązek o zaistniałych zdarzeniach w tym okresie, kiedy pełniłem wspomnianą rolę poinformować elblążan, dlatego tworzę możliwość tym wszystkim osobom, które w minionym okresie doznały krzywd ze strony elblag24.pl i wyżej wymienionego opowiedzenia o jego karygodnych działaniach.

Rozmiar negatywnych zdarzeń i skala osób, które w przeszłości zostały pokrzywdzone przez elblag24.pl i Sebastiana B. K. , każe mi powołać zespół złożony z prawników oraz specjalistów z różnych dziedzin, który będzie miał na celu obronę ludzi przed szkodliwymi działaniami osób pokroju byłego wydawcy elblag24.pl.

Wszystkie osoby poszkodowane, które w przeszłości były zastraszane, szantażowane, doznały upokorzeń, zostały oszukane, były nękane przez elblag24.pl i jego poprzedniego wydawcę Sebastiana B. K. ,, mogą zgłaszać się do mnie – Borysa Tuckiego, pod numerem telefonu 533-244-555, oraz e-mail: oszukani.sbk@gmail.com.

W przypadku konieczności, gwarantuję anonimowość i bezpieczeństwo danych osobowych.

Otwieram także w tym celu, na portalu społecznościowym Facebook fan-page, by ludzie mogli wyrazić swoją postawę wobec Sebastiana B. K.: https://www.facebook.com/pages/Oszukani-przez-SBK/1418961151751739 Ja mówię nie, dla takich działań osób pokroju wyżej wspomnianego.

Powód mojego oświadczenia, jest tym bardziej uzasadniony, ponieważ wyżej wymieniony już zamieszcza na swoim profilu FB artykuły i zapowiedzi, iż przygotowuje nowe narzędzie szantażu i szykanowania elblążan, czego dowodzi zamieszczona przez niego 1 kwietnia 2015 roku, informacja o zatrzymaniu na kradzieży w nowej galerii Komendanta Straży Miejskiej w Elbląg, być może pod pretekstem żartu prima-aprilis owego.

Były wydawca elblag24, dotychczas kojarzony jest z haniebną przeszłością, który realizował zamówienia wzajemnego wyniszczania się polityków, dokonywania zmian Prezydentów Elbląga, a także niszczenia przedsiębiorców przez ich konkurentów.

Oświadczam, że uczynię co w mojej mocy, by takie dalsze działania ze strony Sebastiana B. K. stały się niemożliwe.

Borys Tucki

oceń wątek 36 19 zgłoś do moderacji
2015-04-02 11:05 90%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez kasaki
Po t-r-z-e-c-h latach takie wnioski? Bystro, bystro...
odpowiedz oceń post 18 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 19:00 77%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez kat na idiotów
Debile i kretyni długo dochodzą do wiadomości podstawowych wystarczy spojrzeć na ten egzemplarz aby wiedzieć że to nie on pisał, że za nimstoi guru obywatelstwa nie?
oceń post 10 3 zgłoś do moderacji
2015-04-02 12:36 90%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez zero7
panie Tucki, kiedy składa pan zawiadomienie do prokuratury skoro ma pan już wiedzę o nie zawsze zgodnych z prawem poczynaniach pana Sebastiana?
odpowiedz oceń post 19 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 13:30 88%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez tylk
A ile lat panowie zgodnie współpracowali?
odpowiedz oceń post 14 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 13:37 64%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez poszkodowana
Może wreszcie ktoś zrobi z tym oszustem porządek
odpowiedz oceń post 9 5 zgłoś do moderacji
2015-04-02 13:58 74%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez opus
bez jaj prosze! przeciez tucki uczestniczyl w tym calym precedensie! SBK zbratal sie z palikotem aby pozbyc sie PO ,pozniej po drugiej turze gdy RP odpadl z gry zbratal sie z wilkiem, a pozniej zostal kupiony przez PO ktorzy chcieli za wszelka cene wsadzic swojego wieprza na prezydenta, tak wiec masakroal wilka aby wsadzic na tron wrobla. a to wlasnie za wrobla beda szly najwieksze wały,przekrety,nepotyzm i kolesiostwo. teraz sie to wlasnie dzieje a elblag24 siedzi cicho i udaje ze tego nie widzi? tucki latal z nocnikiem a teraz gdzie sie podzial gdy panuje rozdawnictwo?
odpowiedz oceń post 14 5 zgłoś do moderacji
2015-04-02 14:27 82%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez ralfi
Dziwne.Wszyscy wiedzieli kim jest SBK od pieciu lat a pan Borys Tucki dowiedzial sie wczoraj...Niezly kac skoro trzy lata do siebie dochodzil...Naljepszy jednak jest Wilk ktory ochoczo skakal jak malpka gdy mu SBK zagral...W sumie to mi bardziej Wilka zal niz SBK.
odpowiedz oceń post 9 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 15:07 89%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez maruda .
Walenie się poniewczasie we własne piersi jest konsekwencją nie puknięcia się w głowę we właściwym czasie .
odpowiedz oceń post 16 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 16:50 86%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez ????
Zdaje się owy S,B.K ma też nie wiele " grzeczniejszego " a w owym czasie bardzo aktywnego , " gwiazdora ' M. L . ???
odpowiedz oceń post 12 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 17:37 87%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez ktos
a gdzie jest Mariusz Lewandowski? dlaczego milczy?
odpowiedz oceń post 13 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 20:38 88%
11
odpowiedziano ponad rok temu przez Anonimka
Wypalił się chłop!
oceń post 15 2 zgłoś do moderacji
Mariusz Lewandowski
2015-04-02 20:53 6%
12
odpowiedziano ponad rok temu przez Mariusz Lewandowski
A co mnie obchodzi że się dwaj górale na ciupaski wzięli ? Nie ja ich będę rozsądzał....
oceń post 2 30 zgłoś do moderacji
2015-04-02 21:28 82%
13
odpowiedziano ponad rok temu przez animus
Te a ty nie dałęś się wkręcić jednemu i drugiemu oszustowi! Czy ty sobie zdajesz sprawę kim był i jest naprawiacz?
oceń post 9 2 zgłoś do moderacji
2015-04-03 10:34 33%
14
odpowiedziano ponad rok temu przez Mójnick
W skrócie Panie Mariuszu - "nie moje małpy,nie mój cyrk" :)
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2015-04-03 13:42 67%
15
odpowiedziano ponad rok temu przez Montenegro
Teraz najlepiej powiedzieć, że nie mój cyrk i nie moje małpy. A mało to wisi komentarzy Pana Lewandowskiego, w których murem stoi za Kuchejdą?
oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 18:52 90%
16

odpowiedziano ponad rok temu przez W. S. & N. G.
Sebastian B. K. = obleśny, obrzydliwy typ. Życie zaczęło już uczyć tego społecznego śmiecia podstawowych wartości - ale to dopiero początek. Do ancla trafi też z pewnością. Poczekamy, zobaczymy. A na dzień dzisiejszy - gonić takich łachudrów z każdego forum !
2015-04-02 18:58 90%
17

odpowiedziano ponad rok temu przez kat na frajerów
Gdzie dzisiaj jest redaktor z bogategoelblaga, który bez wazeliny właził raz Sabciowi raz Mudkowi dziś również piełby psalmy pochwalne?! Gdzie dzisiaj jest Rysio Pysio, który nie wiedział co zrobić aby obojgu na zraz wleźć bez wazeliny w odwłok? Czas jeszcze pokaże kto jest kim-prawda?
2015-04-02 19:22 90%
18

odpowiedziano ponad rok temu przez spokoloko
Warto sprawdzić związki SBK z poseł Gelert. Wizyty w sejmie, wspólne wycieczki do Braniewa....massssakra
2015-04-02 19:31 89%
19

odpowiedziano ponad rok temu przez lewy
czy to oznacza, że Kuchejda nie ma już możliwości majstrowania przy serwerach Elblag24 ?
odpowiedz oceń post 16 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 19:45 90%
20

odpowiedziano ponad rok temu przez Znajomy
Człowiek, który myślał że mu wszystko wolno .Najpierw udawał ,że jest normalny i ludzie go czytali ,ale w momencie jak zaczął wykorzystywać swoją gazetę do własnych korzyści to mądrzy ludzie to zauważyli .Kto mu się sprzeciwiał zaliczał artykuł ,w którym nie było prawdy ,ale to szczucie zaczęło go podniecać i dawało pewność siebie.Zaczął się czuć jak młody bóg wszyscy się go bali politycy ,przedsiębiorcy, fachowcy.Taką szuje powinno się omijać dalekim łukiem.
2015-04-02 20:33 77%
21

odpowiedziano ponad rok temu przez solitare
Smutne jest to, że nasi elbląscy politycy, z wyjątkiem nielicznych, którzy po prostu powiedzieli kto to jest i wytoczyli procesy karne, wolało współpracować z tym indywidum, a co gorsza jeszcze wspólnie się z nim pokazywać !!!! . Domyślam się, ze ma długa listę nagrań tych osób. Ale takie legimityzowanie jego działalności pozwalało mu się czuć pewnie. Już dawno wszyscy powinni go wyrzucić z list znajomych na FB.
odpowiedz oceń post 10 3 zgłoś do moderacji
2015-04-02 20:40 91%
22

odpowiedziano ponad rok temu przez ziuta
Powołać zespół prawników i specjalistów z różnych dziedzin - czy tylko mnie rozbawił ten tekst Tuckiego? Na kilometr pachnie to kabaretem...
odpowiedz oceń post 20 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 21:25 88%
23
odpowiedziano ponad rok temu przez egzorcysta
Ciekawe co na to żona i syn naprawiacza? A może jeszcze Agnieszka coś chciałaby powiedzieć napisać?
oceń post 15 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 21:06 13%
24

odpowiedziano ponad rok temu przez k987965
elblag24 był super, potem słabiej, po zniesieniu forum. Portal dla Elblaga, a nie same podlizusy , jak gdzie indziej.
Czasami przeginał , ale od czego czytelnik ma mózg, na plus
odpowiedz oceń post 2 13 zgłoś do moderacji
2015-04-02 23:11 85%
25

odpowiedziano ponad rok temu przez EuPi
A gdzie było ,,włącz myslenie?" Zebrała sie grupa żądna sensacji, a teraz sie pokłócili. Macie gile pod nosem!
odpowiedz oceń post 11 2 zgłoś do moderacji
2015-04-02 23:43 33%
26

odpowiedziano ponad rok temu przez pampi - ZAWADA
Wolę juz elblag 24 czy elblagnet bo przynjmniej nie blokojują komentarzy , tak jak od godziny w oim przypadku robi ' pewne info " Za co , za cytat , czy to jest w porządku ?? Moim zdaniem , nie do końca .
odpowiedz oceń post 4 8 zgłoś do moderacji
2015-04-03 07:14 63%
27

odpowiedziano ponad rok temu przez Bona
Bęcki trzeba mu spuścić:)
odpowiedz oceń post 5 3 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź