1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Redzimski skończ z tymi twoimi mądrościami.Jesteś słabym i miernym radnym ,który bez zadnego pomyślunku atakuje innych .Twoja opinia zresztą nie tworzona przez ciebie - nikogo nie interesuje.Jestes w grupie która organizuje nagonki i zaszczuwa po nie których - ty też możesz znaleźć się w takiej sytuacji.Myślisz .że jesteś taki prawy - my wiemy ,że nie
odpowiedz |
oceń post
72
7
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ciekawy przypadek, radny J.M. Redzimski jest zadowolony z jednoczenia się środowisk w Elblągu w celu odsunięcia PiS-u ... jako patologię władzy?
odpowiedz |
oceń post
68
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
My to znaczy kto - szmatławce czy podpierdniki ? Jak chcesz debilu kogoś zaganiać to uważaj żebyś sam nie został zagoniony a jeśli masz coś do kogoś to się podpisz bo inaczej nie dośc że stajesz się śmierdzącym pierdem to wychodzisz na szmatławca . Ale najśmieszniejsze jest to żeś głupi .....
odpowiedz |
oceń post
4
68
|
zgłoś do moderacji
|
4
Prawdziwa twarz Lewandowskiego! Chorego świra! Kiedyś Lewatywa pisał swoje wypociny pt. "Świr dnia" cytując modlitwe Polaka. Lewandowski ten film jest o twoim życiorysie, niczym się nie różnisz od psychicznie chorego i nie świadomego swojej choroby głownego bohatera filmu "Dzień Świra". gdy się denerwujesz plujesz jadem, a sklecenie kilku zdań bez przekleństwa stwarza tobie nie lada problemy. Że też takich niebezpiecznych agresywnych psycholi się nie zamyka!
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie masz pojęcia o czym piszesz. Z pełnym spokojem i pełną premedytacją będę poniżał znieważał i ośmieszał każdego kto zechce stosować metody głupiej manipulacji oszustw albo zastraszania ludzi którzy wyrażają swoje zdanie pod własnym nazwiskiem i w każdej takie pyskówce wygram. Z tobą też .
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
Kompromitacja! Wilka, tego inteligentnego inaczej radnego i PISu!
odpowiedz |
oceń post
71
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
każdy radny jest bezradny...
odpowiedz |
oceń post
28
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
To jest własnie polityka w wykonaniu PIS, najpierw za pomoca przepłaconych mediów, kłamstw i pomówień opluwają i "kompromituja" przeciwników politycznych, a następnie dążą do wyborów pod hasłem usuniecia "skompromitowanych" władz! PIS = patologia!!!
odpowiedz |
oceń post
18
7
|
zgłoś do moderacji
|
9
Zeby zrozumiec ten belkot to trzeba byc z PiSu.
odpowiedz |
oceń post
13
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
A kto stał za kłamliwą ulotką?
odpowiedz |
oceń post
12
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
powszechnie wiadomo, że odbywały się konsultacje Wilka z Kuchejdą, Maszką i Falkiewiczem - więc czego się teraz wstydzą. To taka pisowska maniera - krecia robota , rycie pod kimś to jedyne w czym są niedoścignieni
odpowiedz |
oceń post
15
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
Zobaczymy jak będzie skomlał spuszczony ze smyczy pekińczyk w listopadzie?! Ciekawe czy żona, dzieci rodzice nie wstydzą się, że ojciec został marionetką Wilka i PISu?
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
13
Masz pojęcie o czym piszesz kretynie ? Gdybyś pokusił się o zbadanie życiorysu i sytuacji rodzinnej Pana Redzmińskiego może byś zrozumiał jaki z ciebie szmatławiec . Spadaj do swojej nory bo śmierdzisz .
oceń post
0
11
|
zgłoś do moderacji
|
14
http://jerzywilk.pl/radni-pis/jan-redzimski/ " Mam 57 lat. Jestem wdowcem" a ty jesteś zwykła interetowa k....a bo możesz nie wiedzieć co ten człowiek przeszedł ale z lenistwa nie masz prawa drapać jego ran szmaciarzu.
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
15
Ja jestem jak najbardziej normalnie myślącą obywatelką tego miasta, nie poszłam na referendum, co oznacza, że nie byłam zwolennikiem odwołania ekipy Nowaczyka. Proszę mnie nie obrażać. Uważam, że wypowiedź radnego z PiS pana Redzimskiego jest skandaliczna. Naprawdę uważa Pan, że wszyscy, którzy nie poszli na referendum są umysłowo niesprawni. Gratuluję radnemu samozadowolenia w zakresie oceny własnej inteligencji.
odpowiedz |
oceń post
7
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Droga Pani skoro 24 000 mieszkańców poszło do urn to znaczy że widziało więcej niż Pani. Nie jest więc Pani w "intelektualnej" elicie w kategorii spostrzegawczość . Uważa Pani że kłamstwa Dariusza Bbaojcia i nazywanie " referendystów" słowami " byli współpracownicy SB i byli kryminaliści" jest smaczne i nie ma prawa budzić reakcji nadmiernej ? Prawo obrony musi wykraczać ponad atak i proszę nie robić z siebie słodkiej idiotki.
oceń post
0
9
|
zgłoś do moderacji
|
17
Będziemy i my również zadowoleni po odwołaniu w listopadzie skompromitowanej elity PIS w Elblągu!
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|