najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-09-16 11:30 74%

Celebra - jedyna firma w Elblągu warta polecenia

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Czy zdarzyło się Wam korzystać z usług firm gastronomicznych? Jest to niezwykle ważny element każdej większej imprezy. Różne są menu, ceny, obsługa, jakość jedzenie. To wszystko jest ważne pod warunkiem, że ktokolwiek w danej firmie odbierze telefon. W naszym przypadku odebrały wyłącznie... dwie.

Cała sytuacja rozpoczęła się w momencie, kiedy jeden z Klientów naszego portalu zażyczył sobie w ramach kampanii reklamowej dostarczenie obiadów dla wszystkich pracowników. Zamówienie nie było duże – po 8 obiadów zarówno w sobotę jak i w niedzielę. Miejsce docelowe: targi w Starym Polu oraz placówka handlowa w Elblągu.

Poszukiwania firmy gastronomicznej, która podjęłaby się tego z pozoru łatwego zadania rozpoczęliśmy standardowo od wyszukiwarki Google. Zaczęliśmy dzwonić po kolei do każdej firmy, która wyskoczyła jako wynik wyszukiwania hasła „catering Elbląg”. W tym momencie natknęliśmy się na pierwsze problemy. Słuchawkę po drugiej stronie odebrały tylko dwie firmy. Do pozostałych próbowaliśmy się dodzwonić przez cały dzień. Żadna z nich nie zdecydowała się chociażby oddzwonić na nasz numer.

Z dwóch firm, do których udało nam się dodzwonić tylko jedna podjęła się realizacji naszego zadania. Pani w drugiej stwierdziła podczas rozmowy telefonicznej, że obiad dowieziony do Starego Pola będzie już zimny. Zadeklarowała jednak, że prześle nam w przeciągu godziny proponowane menu. Do dziś go nie otrzymaliśmy.

Została nam jedna firma – Celebra. Menu otrzymaliśmy na e-mail zgodnie z umową. Spotkaliśmy się w czwartek, aby uzgodnić szczegóły. O żadnym zimnym posiłku nie było mowy. Nie było również problemu z dostarczeniem obiadów do Starego Pola. Przyjechały punktualnie, zgodnie z umową.

Jakość jedzenia? Bardzo dobra, zero zarzutów, wszyscy pracownicy naszego Klienta byli zadowoleni.

Postanowiliśmy więc napisać ten artykuł pochwalający bardzo dobrą firmę za darmo. Uważamy, że warto docenić prawdziwe zaangażowanie i dbałość o Klienta. W przyszłości już wiemy, gdzie będziemy zamawiać wszelkie usługi cateringowe. Naszym Czytelnikom polecamy również.

oceń wątek 42 15 zgłoś do moderacji
2014-09-16 13:04 59%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez inc
słabo szukacie///traci artykulem sponsorowanym
odpowiedz oceń post 10 7 zgłoś do moderacji
2014-09-16 14:00 69%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez ella
Generalnie jestem zażenowana tym artykułem..........na końcu chyba powinien znależć się zapis "artykuł zawiera lokowanie Produktu"
odpowiedz oceń post 9 4 zgłoś do moderacji
2014-09-16 15:17 14%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Przem
Wy pieniądze za te artykuły dostajecie? Znam o wiele lepszą restaurację niż ta masówa. Byłem kiedyś z żoną na imprezie, gdzie podawano te śmieci nazywane jedzeniem... zimne, przypalone, DNO.
odpowiedz oceń post 1 6 zgłoś do moderacji
2014-09-16 15:37 33%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez urażony
A ja drukuję ten artykuł - głównie chodzi mi o tytuł i oddaję sprawę prawnikom. Prowadzę w Elblągu firmę , którą uważam za godną polecenia, co prawda nie w branży gastronomicznej ale z tytułu artykułu wynika, że jakaś Celebra jest JEDYNĄ w ogóle firmą godną polecenia w Elblągu. Zobaczymy co będzie.....
odpowiedz oceń post 6 12 zgłoś do moderacji
2014-09-16 15:51 67%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez Berni
Żal wam tyłek ściska, że Wyszyniak robi naprawdę dobre jedzenie, ale co wy smakosze fastfoodów mozecie o tym wiedzieć?!
odpowiedz oceń post 8 4 zgłoś do moderacji
2014-09-16 22:39 25%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez M.Ca.Ka
Ludzie przecież to każdy głupi wie, że to reklama...... tylko po co, ja korzystam z usług firmy "Romantica" od lat, nie zawodzi, polecam z pełną odpowiedzialnością :) dziękuję
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
2014-09-16 22:46 33%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez Lewy Prawnik
Urażony, a oddaj nawet tą sprawę do Strasburga itp. Nic z tego nie będzie! W pompkę się cmoknij biznesmenie jeden ;p
odpowiedz oceń post 2 4 zgłoś do moderacji
2014-09-19 10:05 0%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez mmmm
Sama korzystałam z ich usług i uważam że są bardzo profesjonalni wszystko na czas !!! Naprawdę gorąco polecam !!!
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź