1
odpowiedziano ponad rok temu przez
słabo szukacie///traci artykulem sponsorowanym
odpowiedz |
oceń post
10
7
|
zgłoś do moderacji
|
2
Generalnie jestem zażenowana tym artykułem..........na końcu chyba powinien znależć się zapis "artykuł zawiera lokowanie Produktu"
odpowiedz |
oceń post
9
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wy pieniądze za te artykuły dostajecie? Znam o wiele lepszą restaurację niż ta masówa. Byłem kiedyś z żoną na imprezie, gdzie podawano te śmieci nazywane jedzeniem... zimne, przypalone, DNO.
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
A ja drukuję ten artykuł - głównie chodzi mi o tytuł i oddaję sprawę prawnikom. Prowadzę w Elblągu firmę , którą uważam za godną polecenia, co prawda nie w branży gastronomicznej ale z tytułu artykułu wynika, że jakaś Celebra jest JEDYNĄ w ogóle firmą godną polecenia w Elblągu. Zobaczymy co będzie.....
odpowiedz |
oceń post
6
12
|
zgłoś do moderacji
|
5
Żal wam tyłek ściska, że Wyszyniak robi naprawdę dobre jedzenie, ale co wy smakosze fastfoodów mozecie o tym wiedzieć?!
odpowiedz |
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ludzie przecież to każdy głupi wie, że to reklama...... tylko po co, ja korzystam z usług firmy "Romantica" od lat, nie zawodzi, polecam z pełną odpowiedzialnością :) dziękuję
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Urażony, a oddaj nawet tą sprawę do Strasburga itp. Nic z tego nie będzie! W pompkę się cmoknij biznesmenie jeden ;p
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Sama korzystałam z ich usług i uważam że są bardzo profesjonalni wszystko na czas !!! Naprawdę gorąco polecam !!!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|