1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Dobra kandydatura! Nie możemy sobie pozwolić, żeby te wybory były kolejną odsłoną wojny miedzy PO i PIS! Elbląg to nie pole bitwy, to miasto z ludźmi o których trzeba zadbać, a nie kolejny raz nabrać na puste slogany, wykorzystać i porzucić! Wraz z rodzina głosuję na Cezarego Balbuzę!
odpowiedz |
oceń post
32
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
Najlepszy kandydat na tu i teraz! Rodowity elblążanin, lokalny patriota, Elbląg to jego pasja! Jedyny kandydat który wierzy w rozwój Elbląga, a nie w jego kontrolowany upadek!
odpowiedz |
oceń post
24
5
|
zgłoś do moderacji
|
4
EKO, kazdy chwali swoje, pozyjemy zobaczymy!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
7
16
|
zgłoś do moderacji
|
5
cóż z tego, że jest to dobry kandydat jeśli nieświadomi wyborcy wybiorą kogoś z listy partyjnej!!
odpowiedz |
oceń post
15
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
na szczescie coraz wiecej jest swiadomych, ja i moi znajomi do nich nalezymy, trzeba puscic fame, ze tak prawy czlowiek kandyduje, jego pasja jest elblag, niech wygra ktos spoza ukladow, tym kims jest pan Balbuza wlasnie,!
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Byle nie ktoś z partii,bo będzie kłótnia czy ma być pomnik czy nie,czy był wybuch czy jednak katastrofa itp
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
ja popieram tego gościa na prezydenta
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
9
ja tez popieram, znam i cenie tego pana, idealny kandydat
oceń post
5
5
|
zgłoś do moderacji
|
10
i ja popieram, spoko gość
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
A ja nie wierzę, że jeszcze nie podpisał się tutaj Lewandowski :D hahaaha Ciekawe co tam Batmanek - obrońca Elbląga robi ? jak on to przegapił ? ! Apeluje o przekazanie linku na prywatną skrzynkę pana lewandowskiego ! nie może tak być, że jeszcze nie pojechał nikomu w tym artykule :(
Mam nadzieję, że Pan Balbuza wygra i zrobi porządek :) ! POWODZENIA
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|