1
odpowiedziano ponad rok temu przez
W końcu jakiś fachowiec, świetny kandydat. Gratulacje decyzji
odpowiedz |
oceń post
54
34
|
zgłoś do moderacji
|
2
porządna kandydatura, na pewno pozytywnie namiesza w tym politycznym półświatku.
odpowiedz |
oceń post
54
35
|
zgłoś do moderacji
|
3
w końcu ktoś spoza układu partyjnego czyli rodowity Elblążanin popierany przez Elblążan a nie marionetka "ludzi" z Warszawy
odpowiedz |
oceń post
49
29
|
zgłoś do moderacji
|
4
w końcu jeden normalny na którego można zagłosować z czystym sumieniem
odpowiedz |
oceń post
51
28
|
zgłoś do moderacji
|
5
Brawo dla tego Pana, zgadzam się ;)
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
W końcu jakiś kandydat z prezencją, wykształceniem i doświadczeniem zawodowym potrzebnym w zarządzaniu miastem! Ma mój głos bo mam dość tych partyjnych marionetek sterowanych z warszawki!
odpowiedz |
oceń post
49
26
|
zgłoś do moderacji
|
7
A juz miałem glosowac na EKO, dzieki Bogu dowiedziałem się kto oni są!
odpowiedz |
oceń post
18
50
|
zgłoś do moderacji
|
8
to napisz bo ja zagłosuję na ludzi z tej listy..... a ty kim jesteś
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Następny teoretyk, który ma złoty środek. Dajcie na prezydenta dobrze prosperującego biznesmena z Elbląga, od razu by wywalił 3/4 darmozjadów z magistratu. Ale oni nie chcą się babrać w gnoju, a taka jest polityka. Elbląg jest i był miastem na uboczu.Pseudo politycy - marionetki chcą dorwać się do władzy i kasy na prowincjonalnym zadupiu.
odpowiedz |
oceń post
24
36
|
zgłoś do moderacji
|
10
a kim jest Cezary jak nie właśnie dobrze prosperującym biznesmenem? wszyscy inni na samorządowych posadkach lub emeryci...
oceń post
35
13
|
zgłoś do moderacji
|
11
A sprawdź ile wynosi dotacja oświatowa UM dla Żaka ,,,,,
oceń post
11
23
|
zgłoś do moderacji
|
12
@ML: to jest dotacja z MEN a nie z UM, miasto jest tylko pośrednikiem. Pytanie powinno brzmieć: dlaczego Żak potrafi, a samorządowe placówki nie?
oceń post
18
5
|
zgłoś do moderacji
|
13
A co ŻAK potrafi ? Brać dotację ? To jest ta sztuka i cel jego działania ? No to gratuluje ........Miasto nie jest pośrednikiem ale rozdziela te środki i ani Miasto ani Men ani Pan Balbuza nie potrafią zrobić tego zbyt dobrze dla tych co się uczą zawodu bo absolwenci żaka są nadal w większości bezrobotni...
oceń post
2
16
|
zgłoś do moderacji
|
14
Do przedmówcy, czytaj człowieku ze zrozumieniem, facet jest dyrektorem wielkiego zespołu prywatnych szkół dla dorosłych to już jest jak zakład przemysłowy ze wszystkimi problemami zarządzania z tym związanymi! Tam jest chyba 10 różnych szkół i ośrodek szkoleniowy, tam jest taka masa ludzi, że zajęcia odbywają się jednocześnie w 3-4 budynkach w mieście, a sam wynajmowany budynek II LO jest wypchany od piwnicy po strych! Następnym razem poszukaj informacji w necie zanim coś napiszesz bez sensu!
odpowiedz |
oceń post
48
10
|
zgłoś do moderacji
|
15
Przesadzasz zdecydowanie . Poziom kształcenia a nie ilość budynków świadczy o szkole.
oceń post
10
47
|
zgłoś do moderacji
|
17
Takiego Prezydenta nam potrzeba.
odpowiedz |
oceń post
50
18
|
zgłoś do moderacji
|
19
@pero masz rację to syn znanych elbląskich nauczycieli Bożeny i Waldemara, zdaje się, że jeszcze Nad Jarem w tamtym Gimnazjum pracuje jego żona Bożena Balbuza. Wygląda na to, że to mocny kandydat elbląskiej oświaty czyli ma duże szanse na wygraną!
odpowiedz |
oceń post
41
15
|
zgłoś do moderacji
|
20
Panie Cezary. Nie jesteście jako EKO w 100% z mojej bajki. Bujanie się jako poplecznicy Nowaczyka mnie do was zniechęciło. Nie da się ukryć, że wiele innych osób też. Niestety dokonując przeglądu "giełdy osobliwości" szerzej znanej jako listy kandydatów z komitetów wyborczych stwierdzam, iż nie ma na dziś nikogo lepszego od EKO. Nie powstali na podbudowie jakiejkolwiek partii, są niemal apolityczni. Ale najważniejsze jest to, że to ludzie spoza układów i koterii. Ma Pan mój głos. EKO też. Nie zawiedźcie. NA POHYBEL PARTYJNIAKOM STEROWANYM Z WARSZAWY I OLSZTYNA!!!
odpowiedz |
oceń post
44
15
|
zgłoś do moderacji
|
21
Nie sądzisz że lepiej było zostawić Nowaczyka ? Po co zadowalać się jego PO-plecznikami ? Papierowa Potęga Papierowych Dywizji Popleczników Platformy
oceń post
7
35
|
zgłoś do moderacji
|
22
Mariusz kazdy bedzie lepszy od Krasnianskiego, nawet Nowaczyk
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
23
Kolego Negier to twoje zdanie . Grupa Referendalne bez mediów telewizji radia i prasy zrobiła to czego anie EKO ani Balbuza nie brali po uwagę . Pana Balbuzę chętnie zaproszę do stołu i pogadany jak polak z polakiem ale pewnie się będzie bał ...
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
Przed takimi chroń nas Boże. Nie dość że belfer, to jeszcze jak zacytuję:własna działalność gospodarcza m.in.: promocja i reklama, badania rynkowe i opinii publicznej, organizacja kursów i szkoleń, ubezpieczenia, doradztwo finansowe, obrót nieruchomosciami itp. SPECJALISTA OD WSZYSTKIEGO, CZYLI OD NICZEGO.
odpowiedz |
oceń post
12
48
|
zgłoś do moderacji
|
25
Dobry kandydat, ma Pan mój głos
odpowiedz |
oceń post
42
12
|
zgłoś do moderacji
|
27
Najlepszy kandydat na tu i teraz!
odpowiedz |
oceń post
35
13
|
zgłoś do moderacji
|
28
Na tu i teraz owszem - ładny krawat gładka mowa nawet ładny uśmiech. Nadaje się na plakaty . Nie na Prezydenta bo to ciężka praca a tej jak widać Kandydat nie lubi...
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
29
A ja zaglosuje na pana Pruszczynskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
0
37
|
zgłoś do moderacji
|
30
I to mi sie podoba, wkoncu napisali szerzej o jakims kandydacie a nie obietnice itd... druga rzecza jest to ze znam ta osobe i w sumie dobrze ze kandyduje. Z tego co sie orientuje to tez Krzysztof Sidorkiewicz z PWSZ wydaje sie byc w miare racjonalnym kandydatem na radnego.
odpowiedz |
oceń post
25
13
|
zgłoś do moderacji
|
31
Cezary Balbuza to naprawdę dobry kandydat! Chce coś zrobić dla tego miasta i wie jak - dajmy mu szansę!
odpowiedz |
oceń post
30
9
|
zgłoś do moderacji
|
32
A którego miasta tego w którym żyje on czy dla Elbląga ?
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|