1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Panie Lewandowski, wszystkie komentarze Pana autorstwa są krytyczne, a właściwie krytykanckie( czyli niekonstruktywne) Czekam na przedstawienie przez Pana kandydata na stanowisko prezydenta naszego miasta. Jeśli takowego nie jest Pan w stanie wskazać, mógł Pan podjąć trud i ryzyko kandydowania
| odpowiedz |
oceń post
21
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Drogi Romanie nie ma krytyki niekonstruktywnej no chyba że dotyczy nosa lub podbródka. Gdyby nie niezadowolenie siedziałbyś dalej w jaskini i obgryzał kość. Rozumiem że jak ktoś ci pokarze że masz w ogródku śmieci to nazwiesz go krytykantem a śmieci zakryjesz jakimś ciekawym plakatem wyborczym ? Kandydatów masz 10 ciu wybierz sobie jakiegoś sam bo ja już prawie wybrałem . Co do trudu kandydowania to nie jest on zbyt wielki a i ryzyko żadne przynajmniej dla mnie. Ale po co skoro są lepsi ? A paru jest ...
|
oceń post
0
19
|
zgłoś do moderacji
|
3
pokaże = pokazać, Lewandowski analfabeto, czy ty masz jakas dysleksje? Ciemnoto!
|
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Cezary Balbuza to najlepszy kandydat na tu i teraz! Człowiek odpowiedzialny wykształcony i optymistycznie patrzący na Elbląg! Człowiek, który zainicjował akcje protestacyjna przeciwko likwidacji linii tramwajowej nr 2. wielki zwolennik odbudowy kamieniczek nad rzeka Elbląg. Pozdrawiam i zyczę powodzenia
| odpowiedz |
oceń post
29
8
|
zgłoś do moderacji
|
5
Szanuję tych wyborców i tych polityków (wszystkich opcji), którzy wierni są swoim poglądom, niezależnie od aktualnych notowań swoich ugrupowań. Jednak, mierzi mnie, kiedy i jedni i drudzy ślinią palec i sprawdzają skąd wieje wiatr. Mogę pójść o zakład, że 1/2 obecnych kandydatów z list partyjnych, za 14 m-cy przeniesie się do innych wyżej notowanych frakcji. Ja politykierom chcę dać znowu czerwoną kartkę - niech zejdą z boiska. Oddajmy swój głos na listy pozapartyjne i ludzi, którzy dotąd nie mając wpływów, już dużo zrobili dla miasta i jego mieszkańców.
| odpowiedz |
oceń post
19
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Niektórzy już się "podczepiają " pod wspólną walkę o dotacje
|
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
Babojcza zona startuje w innym okregu ,. EKO mysli ze nikt nie zauwazy ze rozparcelowali swoch ludzi
| odpowiedz |
oceń post
5
21
|
zgłoś do moderacji
|
9
Balbuza to kandydat który wierzy w rozwój Elbląga, a nie w jego kontrolowany upadek!
| odpowiedz |
oceń post
31
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
Zawód DYREKTOR obojętnie gdzie, byle na stołku. Miał radcę przedmówca - specjalista od wszystkiego tzn od niczego.
| odpowiedz |
oceń post
5
24
|
zgłoś do moderacji
|
11
o widzę, że zazdrość przemawia przez kogoś,że ktoś ma taki zawód, jakby pan Dyrektor był zły to i dyrektorem by nie został, proste!
|
oceń post
15
3
|
zgłoś do moderacji
|
12
co pewnie notki to były cieniutki .. to teraz można się wyżyć .. rozumiem że najlepszy to taki co nawet knajpy nie poprowadzi sam?
|
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
Brawo Panie Cezary. Juz za samo podejscie do starowki winien pan zostac prezydentem. Jestem na tak. Niech Elblag ma swojego Cezara!!! :-)
| odpowiedz |
oceń post
22
3
|
zgłoś do moderacji
|
14
Uważasz drogi Panie że Elbląg to starówka >? No to powodzenia proszę tańczyć do rana ale śpiewać tylko do 22.
|
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
15
a już myślałem że znowu trzeba będzie głosować przeciw komuś a nie za kimś ja poprę tego faceta na rok niech zabłyśnie byle prezydentem nie został nikt partyjny a on jest jedyny i do EKO też nie należy
| odpowiedz |
oceń post
18
3
|
zgłoś do moderacji
|
16
Z tego, co widzę to jest Pan spokojnym i wyważonym człowiekiem, który może dać sobie radę z obecną sytuacją, jaka panuje w Elblągu. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
| odpowiedz |
oceń post
14
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
No cóż skoro Pan Balbuza nie zna planów Ministra Gospodarki Rzeczypospolitej to rozumiem że inwestorów poszuka na księżycu , sytuację gospodarczą oceni na podstawie fusów z kawy wypitej z tymi księżycowymi biznesmenami. Toczy się koło historii a nowe podejście do gospodarki wraca w portkach Nowaczyka na nogach Balbuzy. Życzę powodzenia ale dilera niech Lech zmieni.
|
oceń post
2
10
|
zgłoś do moderacji
|
18
Panie Lewandowski słuchałem Pana bełkotu wczoraj i na tej pierwszej konferencji EKO i jedyną osobą, która powinna zmienić leki jest Pan, choć i to niewiele Panu pomorze jedynie zamknięty oddział psychiatryczny, na którym to łóżko już na Pana czeka. W sumie to współczuję Panu szkoda jest mi takich ludzi jak Pan.
| odpowiedz |
oceń post
13
4
|
zgłoś do moderacji
|
19
pomorze... to nie tu -_-'
|
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
20
Dziękuje za krytykę ale głosu już nie poprawie jest trochę bełkotliwy po przecięciu nerwu językowego. Ale niestety żadne leki nie pomagają . Cieszy mnie Pana szacunek dla niepełnosprawnych. Rozumiem że jest Pan fanem eugeniki w wersji Spartańskiej i eutanazji w wariancie "ostatecznego rozwiązania ". No cóż faktycznie lepiej żeby mnie Pan nie słuchał skoro nie dociera do Pana głos sumienia nie dotrze i głos rozsądku.
|
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
21
Ten pan o grupie referendalnej "Czas Na Wolny Elbląg" pisał oszołomy a teraz chce korzystać z ich sukcesu. Szkoda, że wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją, że o kindersztubie nie wspomnę. Życzę sukcesów temu panu.
| odpowiedz |
oceń post
1
15
|
zgłoś do moderacji
|