najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2016-02-03 11:24 | 100% |
Witam. Czy ktoś z Was brał w przeszłości chwilówki? Niestety ale jestem obecnie na etapie zadyszki finansowej oraz zastnawiam się nad zaciągnięciem takiego zobowiązania.... W jakiej firmie chwilówkowej mają obecnie dobrą ofertę? Gdzie wziąć takie zobowiązanie aby się nie naciąć?
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2016-02-03 19:15 | 0% |
nie ja nie brałam i raczej jak mnie mega mocno nie przyciśnie sytuacja to się nie zdecyduje, za wysokie odsetki i umowy niejasne
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2016-02-04 09:45 | 0% |
Jeśli masz problemy finansowe to najgorsze co możesz zrobić to wzięcie chwilówki .Takie szybkie kredyty sa bardzo wysoko oprocentowane. Mogą mieć oprocentowanie w wysokości kilkuset albo kilku tysięcy procent w ciągu roku. Czy jesteś pewien,że nie będziesz miałw przyszłości problemów ze spłatą?
Zerknij sobie tutaj:
http://www.forum-kredytowe.pl/f150/
I ku przestrodze poczytaj sobie jakie historie opisują ludzie, którzy zdecydowali sie na takie kredyty.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |