1
odpowiedziano ponad rok temu przez
chociaz zobaczymy ile wariatow jest w elblagu :)
odpowiedz |
oceń post
15
11
|
zgłoś do moderacji
|
2
Wariat to Komoruski co mówi o spokoju w takim momencie.
oceń post
8
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Marsz przegranych :) Zapowiada się niezły kabaret ....
odpowiedz |
oceń post
12
7
|
zgłoś do moderacji
|
4
a może tak pomaszerujecie prosto do Szwecji ? :)
odpowiedz |
oceń post
13
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
Tutaj nie chodzi o to. kto wygrał, a kto przegrał, bo to, że E24 czy Elblągnet najeżdzały na pisiorów to prawda, ciągle mówili jak to kandydaci pis-u to kłamcy, chamy itp.
Tutaj chodzi o to, że były nieprawidłowości przy wyborach - zerwane plomby na urnach, karty z zaznaczonym już głosem,, niepełne karty, ogromna ilość głosów niewaznych, chyba mohery już oślepły i nie wiedzą jak głosować..
A takim matactwom i machlojkom trzeba się przeciwstawiać, bo tak czy siak, by wygrał Wilk, ale nie o to tu chodzi.. I to w całym kraju były nieprawidłości, a przeciw takim kpinom z obywateli trzeba protestować..
Ja rozważam czy wyjść czy nie wyjść, ale jak ktoś tu pisał to może być marsz przegranych, a ja chcę wyjść z innych pobudek, z powodu fałszerstwa i naruszenia praw demokracji, bo nie oszukujmy się demokracja, którą " wywalczyliśmy " w 89, już nie istnieje..
te wybory nie mają nic wspólnego z demokracją ( mówię o skali całego kraju ) ..
A Szwed jak i inni chce po prostu do koryta..
odpowiedz |
oceń post
11
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie daj sie zmanipulowac kolejnym oszolomom.Taki protest powinien odbyc sie sam z siebie bez Wiplerow,Zawiszow,Bosakow,Kuchejdow,Megerow i Korwinow.To oni stoja na czele tych marszow.Jak chcesz to idz.Ja mowie dziekuje!!!!!
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Poprostu Pan Szwed wydał badzo dużo pieniędzy na reklamy, bilbordy, plakaty, itp...teraz się wkurzył, że nie wyrzucił i zaśmiecił miasto bez oczekiwanego rezultatu i teraz kombinuje jak tu dostać się do koryta by odzyskać kasę, którą włożył w osobisty marketing przedwyborczy...po za tym pewnie inwestor z niemiec go naciska, że chciał tu budować stadion i co teraz!? hahaha
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|