1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Mariusz naucz sie rowniez pisac, ale przede wszystkim naucz sie szacunku do innych. Wez rowniez pod uwage , ze ktos moze miec inne poglady niz ty , kuchejda i kilku innych osob. Jak czytam co Ty piszesz to smiac mi sie chce. Zawsze taki chlopie byles od czasow ZHP ale ostatnio jakos sie mocno pogorszylo. Leki przestaly dzialac? I jeszcze jedno waga sie odnalazla?
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
No cóż mój drogi rozumiem że twoje poglądy to poglądy Negocjatora? Z nas dwóch ty zawsze byłeś bardziej "odjechany " śmiej się zatem dalej tylko przykro gdy ktoś kogo się miło wspominało okazał się kimś z ekipy kolesi co za miskę ryżu sprzedają swoje ideały. Nigdy dotąd nie wierzyłem że moi koledzy idą po kasę po trupach własnych poglądów - znów mnie przekonałeś że to jednak możliwe. Ale przykre. Na to Japan jest jeden lek - 9 gram ołowiu w potylicę bo to się nazywa Patriotyzm. Szkoda że ciebie już ten świat wyleczył .
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
odwolac! przynamniej dla przykladu... stac UM na wycieczki do chin to stac ich na glosowanie w sprawie ich odwolania ;))
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
Czytając materiał pana Borkowskiego, można wysnuć jeden wniosek: cokolwiek nie zrobimy na nic nie mamy wpływu, bo wszystko to "otoczenie zewnętrzne". No brawo! Z takim podejściem nie miałby szans żaden rozwój, żadne wielkie odkrycie i nigdy żadna idea. A najlepiej Panie Arturze, już dzisiaj kupić sobie trumnę, ubranie do niej, położyć się i czekać na śmieć, ponieważ jak wszyscy dobrze wiemy, ona przyjdzie po każdego, niezależnie od tego, czy pracujemy, czy też nie, działamy, czy też nie, mamy dzieci i je wychowujemy, czy też nie, etc... Ona po prostu przyjdzie. Nie róbmy zatem niczego, poczekajmy na nią.
odpowiedz |
oceń post
6
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
No cóż, ja pójdę z chęcią na te referendum. Dotychczasowa władza nie popisała się względem dobra dla miasta, bo puki co to tylko wielki burdel się zrobił. Ale tak to jest jak 10 rzeczy na raz się zaczyna. Dlatego mam nadzieję, że jeżeli w niedalekiej przyszłości nowa władza zostanie powołana, to przystopują z dalszym rozbiorem Elbląga na czynniki pierwsze i najpierw naprawią to co Ci popsuli.
odpowiedz |
oceń post
7
8
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jak na razie skrzynka pocztowa pusta,, Dezerter ?
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Niezły felieton, a jeśli ma Pan jeszcze jakieś wątpliwości-podpowiem-nie iść.Nie firmować swoją osobą oszołomstwa. Pójście teraz, to poparcie dla ludzi,którzy sieją zamęt, mącą w nieświadomym w głowach, co gorsza-podsycają agresję i działają wbrew prawu(choćby propagowanie hejterstwa, mowy nienawiści,publikowanie niesprawdzonych bzdur)i wiele wiele innych.Mi nie po drodze z ludźmi,którzy straszyć chcą "cyklonem B" i komorami gazowymi.Pan-zdecyduje sam,ale ,sądząc po Pana wysokim poziomie wypowiedzi,decyzję-jedynie słuszną=już Pan podjął.Pozdrawiam
odpowiedz |
oceń post
5
6
|
zgłoś do moderacji
|
8
Droga Ewciu ponieważ ten cyklon B to ja pozwolę sobie bardzo prosto ci to wyjaśnić - Adolf Hitler doszedł do władzy w 1933 w wyniku legalnych wyborów po upadku Republiki Waimarskiej . Poparcie jaki uzyskał w społeczeństwie było ogromnie i autentyczne. Po kilku latach część tego społeczeństwa została potraktowana cyklonem B. Platforma Obywatelska była tworem 3 polityków i miała szansę zrobić to co deklarowała. Dziś jest to partia wodzowska ............. ale następuje proces monopolizacji władzy z jednoczesnym zawłaszczaniem mediów . Niesprawdzone informacje ? Podaj jeden taki przykład ... Tekst Pana Borkowieskiego jest oczywiście co Pani zauważą nie pytaniem ale podpowiedzią - po co autor będąc suflerem robi to pod płaszczykiem rozważań - ponieważ media lokalne po cichu popierają Nowaczyka bo to przedstawiciele mediów zastali zaproszenia do Barometru Radnych który wybrał ich siedmiu praktycznie w toku zbierania podpisów. Howg.
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
To po chłopsku - jest taka szkoła West Poin - szkoli wyższą kadrę dowódczą USA od bodaj 200 lat. Czego tam uczą - na przykład tego że brak rozkazy to katastrofa bo jak wydasz rozkaz błędny to błąd możesz naprawić. Referendum to właśnie to - szybka kontrola decyzji z 2010. Ja danie zmieniłem mój głos Nowaczykowi cofam i pytam kto jeszcze to robi. Jeśli to dla ciebie zamęt to myślisz jak Putin i Łukaszenka Nie dogadamy się nigdy bo ja cenie wolność aktywnych obywateli a ty trwałość władzy opartej o zasadę własnej nieomylności ocierającą się o terror. Różnica światopoglądowa nie do przeskoczenia.
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
11
Kochani idźmy na referendum i pokażmy w ten sposób hołocie z Grupy Referendalnej POPARCIE DLA NASZEGO, KOCHANEGO PREZYDENTA! Idźmy i zagłosujmy PRZECIWKO ODWOŁANIU Grzegorza Nowaczyka. Tylko On jest w stanie poprowadzić Elbląg, tylko On to zrobi! Nikt inny się na ten urząd nie nadaje. Dlatego błagam IDŹMY NA REFERENDUM i pokażmy Prezydentowi, jak bardzo go kochamy! Niech ptaki w tym dniu oddają mu pokłon, niech trawa zielenieje... oj chyba się zagalopowałem :-)
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
Rafał powtarzasz sie ile z tego masz albo sam nowaczyk klika
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
13
@Jan- to był sarkazm połączony z ironią :-)
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
http://www.youtube.com/watch?v=glqHPyhl3Ys
http://www.youtube.com/watch?v=qKoiVaZcDSU
http://www.youtube.com/watch?v=rWLwOtCcVhM
Proste pytania ,,,,
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Lewandowski Mariuszu odpowiedz na pytanie. Waga sie znalazła ? Czy ukradli ją na amen?
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
16
Nie pamiętam wybacz po 20 latach ...
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
17
Fajny dziennikarz - z kasy miasta dostał propagandowy biuletyn, który dotarł do niego zniszczony i od razu trafił do śmietnika. Dlaczego więc szanowny pan redaktor nie pochylił się nad tematem? Dlaczego nie sprawdził ile groszy/złotych z kasy miasta (a wiec naszej) poszło do śmietnika, bo ktos tak przeprowadzil dystrybucje, ze wyladowal w sniegu. Pochyl sie pan nad marnotrawieniem pbulicznych pieniedzy.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|