1
odpowiedziano ponad rok temu przez
tyle osob co ciepla wychowala w latach 90 tych to setki będą heheh///pozdrawiam tamte normalne pokolenie
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Pytanie jest retoryczne ale plus taki że będzie na czym powiesić koszulkę przed kąpielą... Dobrze że " coś " zrobiono ale to ciągle za mało . Poczekam do Sesji Rady Miasta i zapytam czy Radni dadzą WOPRowi 5000 a mam nadzieje że tyle samo da Marszałek i Wojewoda - prośba do Prezydenta już poszła...
odpowiedz |
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
3
Czy jak się coś stanie to Pan Wilk i Lewandowski znów zgonią to na poprzednią ekipę, czy podejmą bardziej radykalne kroki? Bo to że się ktoś utopi w tym roku w Rzece Elbląg jest więcej niż pewne!
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
To już pytanie do Pana Wilka i Panie Koseckiej. Ja co mogłem zrobiłem - pozostaje mi czekać lub " lać w pysk ".....
oceń post
0
10
|
zgłoś do moderacji
|
5
Mariuszku a co Ty w ten swój pysk lejesz ? Alkohol zapewne to nie jest bo po alkoholu jest się pijanym ale aż tak się nie bredzi !!!
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Panie M nic Pan nie zrobił i nic nie zrobi bo w jaki sposób jest to robione to skandal. Obraża Pan ludzi ,wyzywa od niekompetentnych, wprowadza w błąd z informacjami - czego można oczekiwać ,poparcia dla takiego człowieka- absolutnie nie.Zmien Pan metody - nie tędy droga
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Proszę wybaczyć rozumiem Pana argumenty i wiem że nie będzie łatwo ale pora nauczyć naszych polityków tego co trudne - że jeśli ktoś ma racje i pomysł to nawet jak go bardzo nie lubimy to rację trzeba przyznać a pomysł wykorzystać. Taka drogę wybrałem i mimo że nie jest łatwa trzeba ją przetrzeć. A co do informacji to są jak najściślejsze - zawsze oddzielam twierdzenia stanowcze od pytań i wątpliwości lub opinii.
oceń post
0
9
|
zgłoś do moderacji
|
9
Jak została zakazana kąpiel w tych miejscach to ludzie znajdą inne gdzie takiego zakazu nie ma i znów trzeba będzie stawiać nowe zakazy i tak w kółko aż wszystkie brzegi rzek i zbiorników wodnych zostaną obstawione zakazami kąpieli ! Ciekaw jestem czego po tym się będzie ludziom zakazywać. Może opalania i spacerów ?
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Moje życie i zdrowie więc niech się państwo odp.... ode mnie. Jak się utopie albo stracę zdrowie to będzie tylko moja wina. Tak samo z zapinaniem pasów w samochodzie. Ja będę decydował o sobie a nie państwo za mnie.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Dobrze, że postawili te znaki - będą miały dzieciaki na czym mokre gacie suszyć :D
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Ten stary basen powinien być przerobiony na jeziorko. Wystarczy zdjąć te okropne betony przy brzegach (na środku mogą zostać), a woda do niego mogłaby wpływać kanałem z pobliskiej rzeczki i drugim kanałem wypływać. Wtedy utrzymanie bieżące nic by miasto nie kosztowało. Oprócz tego w Bażantarni powinien być zbudowany może za 2 lata basen otwarty, letni, coś w stylu tego co jest w Bartoszycach. Tamten kosztował 4,5 mln zł. Taki koszt trzeba będzie ponieść żeby młodzi ludzie nie topili się w dzikich kąpieliskach w czasie upału. Dodatkowo może warto by zagospodarować na cele turystyczno-sportowe stawy w lesie na północ od miasta, w okolicach ul. Królewieckiej - Jagodnik.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|