1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Jeszcze więcej sklepów z alkoholem niech będzie to na każdym winklu pić będą.Jak by w mieście były 2 to by się nie chciało iść.Piwo 10 zł a flaszka 100 zł bimbru matka gnojkom by nie pozwoliła gotować.
| odpowiedz |
oceń post
6
17
|
zgłoś do moderacji
|
2
Bardzo mądrze ! Piwo po 10zł a flaszka po 100zł ! Niech zaczną się jeszcze gorsze przemyty i robienie własnego alko, jeszcze gorszego z jeszcze gorszymi skutkami, popieram ! -.-
|
oceń post
9
6
|
zgłoś do moderacji
|
4
A gdzie jest Straż Miejska? Jak zwykle na starym mieście wlepiają mandaty. Oni tam nie przyjadą bi "nie mają czym"a poza tym pracują do 16stej.
| odpowiedz |
oceń post
17
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Może być Pani pewna, że policjanci reagują na Pani telefony :) Nie raz się już uciekało przez wszystkie zakamarki Jaru, żeby nie dostać mandatu za zbyt wolne bieganie :)
| odpowiedz |
oceń post
12
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Od cholery dowodów na tych zdjęciach
| odpowiedz |
oceń post
18
4
|
zgłoś do moderacji
|
7
O ludzie co za brednie. Mieszkam tam, mam widok z okna dokładnie na ten plac zabaw. Żadnych okrzyków i tłuczenia butelek nie słyszałam, nawet bym powiedziała że jest bardzo spokojnie. Jak ktoś jest przewrażliwionym społeczniakiem to polecam się wyprowadzić do lasu albo na wieś, zamiast łokcie zcierać od parapetu.
| odpowiedz |
oceń post
31
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Do lasu nie proponowałbym bo tam mogą być żubry a wiadomo żubr lubi wypić. :-D
|
oceń post
18
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Też mam ten sam widok. Zgadzam się z wooow. Dzielnica jest wyjątkowo spokojną i bezpieczna
|
oceń post
7
6
|
zgłoś do moderacji
|
10
Też tam mieszkam i jest dokładnie tak jak pisze "woooow". Ludzie tam mieszkający nie mają nic do roboty, bo tylko siedzą w tych oknach i się gapią. Generalnie wszystko im przeszkadza!!!
|
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
11
Picie na tym placu? Przecież to absurd!
| odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
12
Kobieta ktora robila zdjecia , to musi byc niezlym szpiegiem . POZDRAWIAM PANIA . Jesli pani to przeszkadza ze pija na placu to dlaczeego niezaprosi pani ich do domu ? .
| odpowiedz |
oceń post
7
8
|
zgłoś do moderacji
|
13
mamy frajera na dzielnicy :D
| odpowiedz |
oceń post
13
8
|
zgłoś do moderacji
|
15
bede tam pil i co cie to obchodzi jak ci sie niepodoba to sie wyprowadz ..... spoleczniakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ..... zeby pies sasiada naral ci na wycieraczke i obsilkal drzwi ;)
| odpowiedz |
oceń post
10
8
|
zgłoś do moderacji
|
16
Niech gów- na po swoim psie fotografuje.
| odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
17
Pani Tereniu, się pani nie martwi. Prezydent zlikwiduje sklepy i już nie będzie niczego. Nie będzie bandyctwa nie będzie pijactwa ;)
| odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
18
kOCHAM OSIEDLE NAD JAREM TAM SPĘDZIŁAM MOJE NAJPIĘKNIEJSZE LATA;TAM ZMARŁA MOJA BABCIA I MÓJ TATA I MIMO WSZYSTKO CO TAM SIĘ DZIEJE MAM OGROMNY SENTYMENT POZDRAWIAM ):)
| odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
19
Przewaznie sa to pijaczki spod sklepu. Tez mieszkam niedaleko.. chodze tamtedy codziennie i nie zauwazylem stluczonych butelek.. Oni nie sa grozni, pija tam bo jest najgorszy dojazd samochodem, a nie maja gdzie wypic, bo na puby nie maja pieniedzy, a w domach zony/mezowie im nie pozwalaja. Troszke spokoju poprosze ;)
| odpowiedz |
oceń post
6
3
|
zgłoś do moderacji
|
20
http://www.youtube.com/watch?v=m43shEhuFo8 co tu więcej mówić :)
| odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
21
Kawałek jest o Białymstoku .......
|
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
22
od zawsze ten kawalek jest kojarzony z jarem - kto tu jest mongołem hahaha
|
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
23
Jak kawałek jest o Białymstoku skoro ziomek śpiewa o Elbląskiej depresji? :)
|
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
24
dużo razy tam przebywałem ale żadnych dzieci wgl nie widuje to nie rok 2000 gdzie pegasus był zajebisty a komputer nie realny do kupienia :>
| odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
25
"Na dowód tego wysłała nam zdjęcia" Tą czytelniczką jest chyba Bartłomiej Ryś bo jak widać to jego zdjęcia.
| odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
26
gratulacje detektywie, a może ktoś z redakcji postanowił sam sprawdzić jak to wygląda i zrobił zdjęcia?
|
oceń post
3
8
|
zgłoś do moderacji
|
27
I jak widać niczego ciekawego nie zobaczył
| odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
28
Czy ja śnię?! Na zdjęciach jest przedstawiony plac zabaw na Kamionce (podwórko przy blokach na Ogólnej) a ci tutaj piszą, że to Nad Jarem?.......
| odpowiedz |
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
29
Wczoraj podano dane w tv , w Polsce przypada 1 sklep z alkoholem na 250 mieszkańców/ grupa wiekowa od 0 - w zwyż/, mało to czy dużo? oceńcie sami. Moim zdaniem nie powinno rozpijać się społeczeństwa.
| odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|