najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-04-06 08:41 59%

Daj znać. Toalety nieczynne bo Kaczyński przyjechał

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Z moją mamą miałem okazję odwiedzić Ratusz Staromiejski, na spotkaniu z prezesem Prawa i Sprawiedliwość Jarosławem Kaczyńskim. Oczekując na przybycie polityka postanowiłem pójść do toalety i tu pojawił się ...problem – pisze nasz czytelnik.

To miało być spotkanie, na które moja mama czekała. Jarosław Kaczyński miał spotkać się w Ratuszu Staromiejskim z mieszkańcami. Mama poprosiła mnie żebym towarzyszył jej w tym spotkaniu. Ma już chore nogi i nie może za bardzo chodzić. Pojechaliśmy więc o godz. 12.00 na Stare Miasto. Jakimś cudem znalazłem dość blisko miejsce do parkowania przy samym Ratuszu. Na miejscu okazało się, że na Kaczyńskiego trochę poczekamy. Ludzie się denerwowali. Nikt nic nie mówił, kiedy szef PiS-u się tu pojawi. W pewnym momencie musiałem iść do toalety. Pierwszy raz byłem w Ratuszu, więc zacząłem szukać ubikacji. Trafiłem na parter i zapytałem mężczyznę, który stał z plakietką na korytarzu o toalety. Pan zastanowił się chwilę i odparł, że do toalet teraz nie można. I wskazał na barierkę, która zasłaniała wejście na schody.

- Tam teraz trwają przygotowania – powiedział. Na to ja odparłem, że to jest budynek publiczny, a ja już muszę skorzystać z toalety. Pan w końcu powiedział: no dobrze, tylko szybko.

Zszedłem na dół, znalazłem toaletę. Zauważyłem, że kręci się tam kilka osób w ubraniach firmy Celebra. Postanowiłem zajrzeć na salę obok toalet. Właśnie zastawiano tam stoły.

- Pan na bankiet z Kaczyńskim? - zapytał mnie młody człowiek z tacą. Odparłem, że nie, że na spotkanie. - To proszę wyjść! - rozkazał.

Udało mi się jednak zrobić kilka zdjęć. Gdy wróciłem na górę, okazało się, że już są posłowie z PiS-u, ale prezesa nadal nie ma. Po chwili kazali nam iść nad rzekę. Mama była rozczarowana. Nie miała sił iść i stać czekając tam na prezesa Kaczyńskiego.

Panie Kaczyński, tak się nie traktuje starszych ludzie, których sprasza się na spotkanie w umówione wcześniej miejsce, a potem każe się czekać godzinę i biec w inne miejsce. Ja też rozumiem, że Jarosław Kaczyński to ważny gość, ale żeby w tym czasie zamknąć możliwość korzystania z ubikacji w Ratuszu Staromiejskim to chyba lekka przesada?

Czytelnik

oceń wątek 13 9 zgłoś do moderacji
monka
2014-04-06 08:52 89%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez monka
No to może dzięki temu Pana mama"przejrzy na oczy" i zobaczy jak można liczyć na Kaczyńskiego.
odpowiedz oceń post 24 3 zgłoś do moderacji
2014-04-06 09:44 88%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez właśnie
Amen
oceń post 15 2 zgłoś do moderacji
2014-04-06 10:25 89%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez Donek
Mama chciała zobaczyć swojego idola na żywo , a on ją tak olał. Nawet na kotleta nie zaprosił.... Taka sytuacja.
odpowiedz oceń post 17 2 zgłoś do moderacji
2014-04-06 11:50 88%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Elg.
Panie Wilk ja jako podatnik i mieszkaniec naszego miasta się pytam kto zapłaci za ten przedwyborczy bełkot pana kolegów już nie wspomnę o wyżerce?
odpowiedz oceń post 14 2 zgłoś do moderacji
2014-04-06 14:22 77%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez lejek
Trzeba było naszczać na posadzkę, niech ochroniarz sprząta.
odpowiedz oceń post 10 3 zgłoś do moderacji
2014-04-06 17:14 83%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez zwin okno
A proszę napisać czy to prawda( bo ludzie różnie gadają) czy na czas tej wizyty toalety zostały wyposażone w takie nakładki na deskę i podnóżki?
odpowiedz oceń post 10 2 zgłoś do moderacji
Gifas
2014-04-06 19:13 71%
7
odpowiedziano ponad rok temu przez Gifas
ponoc tak, ponoc z fisher price'a:D
oceń post 5 2 zgłoś do moderacji
monka
2014-04-07 13:42 33%
8
odpowiedziano ponad rok temu przez monka
Z melodyjka;)
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-04-06 19:29 36%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez miszmasz
Ale dno, przecież to nie szalet miejski. Co za artykuł tylko się oblizywać.
odpowiedz oceń post 5 9 zgłoś do moderacji
2014-04-08 20:13 50%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez elblazus
Nic nie robim jeno imprezujem ............ nie za swoje !
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2014-04-11 11:22 33%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez ja
No to może mamusia mocherek w końcu zrozumie jak to jaruś traktuje swoich wyborców.Tak jarusia wielbią a to zwykły tępy gleń
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-04-28 14:33 0%
12

odpowiedziano ponad rok temu przez miszmasz
No, no żaden artykuł tak długo nie jest na widoku. A wszystko przez to sikanie.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź