1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Najlepiej to wyszedl Wilk a Wroblewski ciagle gadal o doswiadczeniu a Szwed to juz ponizej krytyki
odpowiedz |
oceń post
7
19
|
zgłoś do moderacji
|
2
Wilk wyszedł jak dupa zza płotu. Nic konkretnego nie powiedział, natomiast podpiął się pod inwestycje prywatnych firm. Dla mnie zero, nie prezydent miasta.
oceń post
14
7
|
zgłoś do moderacji
|
3
Wilk gadał bezsensu i nie na temat. Natomiast Meger za 20 lat będzie mówił równie płynnie jak Wróblewski.
odpowiedz |
oceń post
12
7
|
zgłoś do moderacji
|
4
przeciez wroblewski juz byl przy korycie i to byl najgorszy z rozdzialow elblaga. Te kiczowate inwestycje elblazanie wspominaja do dzis, inwestycje ktore kojaza sie z dziadkiem slonina i jego paziem wroblewskim. to od nich sie zaczelo, to od nich elblag zaczal staczac sie w dol. takze temu panu juz podziekujemy, nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki. Miasto potrzebuje swiezego powiewu i nowego kreatywnego spojzenia a nie starego odgrzewanego kotleta!
odpowiedz |
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
5
~yataman w ubiegłorocznych wyborach opluwałeś Wróblewskiego, potem zmieniłeś zdanie i żałowałeś że nie głosowałeś na Wróblewskiego. Nie wiem ile masz lat ale podeszły wiek może to wytłumaczyć
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
6
najlepiej wypadł Szwed i Balbuza, bez dwóch zdań. Reszta szkoda prądu.
odpowiedz |
oceń post
3
18
|
zgłoś do moderacji
|
7
Mi się najbardziej podobało wystąpienie Cezarego Balbuzy, widac facet wie co mówi, ma program, jest rzeczowy, konkretny, ma prezencję w ogóle bardzo pozytywny wybór. Zdecydowanie ja, moja rodzina i wszyscy znajomi będziemy głosować na niego i na kandydatów EKO!
odpowiedz |
oceń post
9
12
|
zgłoś do moderacji
|
8
Porazka, ze TV elblaska ine moze zorgranizowac i transmitowac na zywo takiej debaty z biurowca EPT nomen omen budynku elblaskiego parku technologicznego. Gro winy za sytuacje jaka mamy w miescie jest spowodowana zaborcza polityka Olsztyna. Niepotrzebnie czapkujemy i zamiatamy kurze w tym miescie. Jak nic sie nie zmieni to niedlugo na rogatkach miasta bedziemy miec napis: tu bylo kiedys miasto Elblag. Z dniem 31 stycznia zostało przeniesione do olsztyna. Za utrudnienia przepraszamy.
odpowiedz |
oceń post
8
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Jak widać i słychać to jedynie pan Wróblewski zaraz po wyborze na urząd prezydenta będzie wiedział jak rozwiązywać problemy i przygotować Elbląg do korzystania z pieniędzy Unijnych.
odpowiedz |
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
10
Przed debatą chciałem głosować na Balbuzę ale po jej obejrzeniu coraz bardziej podoba mi sie Pan Grabowski.
odpowiedz |
oceń post
5
13
|
zgłoś do moderacji
|
11
Smucą mnie wpisy politycznych hejterów. Obiektywnie oglądałem debatę , podsumowując Wilk , Balbuza i Grabowski wypadli najbardziej rzeczowo i konkretnie. Słabo Wróblewski mówiący w kółko o doświadczeniu i drogach oraz Nowak który nie zaproponował żadnych konkretnych rozwiązań dla miasta a jedynie stwierdził że jest zadłużenie i niewiele można zrobić. Meger i Szwed poniżej krytyki...
odpowiedz |
oceń post
9
8
|
zgłoś do moderacji
|
12
balbuza, wróblewski, nowak najlepiej. Dwaj ostatni to czerwoni - sorry. Głosuję na Balbuzę.
odpowiedz |
oceń post
7
15
|
zgłoś do moderacji
|
13
sranie po ścianie to wasze gadanie-pisanie
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
14
Zdecydowanie najlepiej wypadł Cezary Balbuza ! To utwierdziło mnie tylko w swoim wyborze. Zachęcam wszystkich niezdecydowanych! Poprzyjmy razem tę kandydaturę- to szansa na zmianę sposobu rządzenia i myślenia o Elblągu.
odpowiedz |
oceń post
5
7
|
zgłoś do moderacji
|
15
A ja stawiam na P. Wróblewskiego. Daru mowy nie ma, ale doświadczenie tak.
odpowiedz |
oceń post
2
12
|
zgłoś do moderacji
|
16
O lat elblążanie narzekają na rządzących miastem, wszyscy mają już dosyć nieudolności w sprawie szukania inwestorów i tworzenia nowych miejsc pracy - mamy szansę coś zmienić. ILE RAZY JESZCZE DAMY SIĘ OSZUKAĆ?! Sprawdźmy kogoś nowego! Bardzo dobrym kandydatem jest Cezary Balbuza - GŁOSUJMY!
odpowiedz |
oceń post
3
7
|
zgłoś do moderacji
|
17
Pan Wilk kłamie, że hasło wyborcze "Słuchać Polaków, zmieniać Polskę" jest Jego pomysłem po spotkaniach z Elblążanami-- ,,to hasło Prawa i Sprawiedliwości w nadchodzących wyborach samorządowych". W całej Polsce wiszą plakaty z kandydatami, z tekstem,,słucham... dbam o nasze miasto".
Pan Szwed, ciężka wymowa. Pan Nowak niech wytłumaczy jak to było z mieszkaniami śródmieścia(http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/gdzie-sa-nasze-mieszkania)?Pan Meger, ciężka wymowa.Pan Wróblewski faktycznie dbał o inwestycje za Pana Słoniny, tylko gdzie one są?Dobre wypowiedzi Pana Balbuzy i Pana Grabowskiego. Tylko proszę o wyjaśnienie, skąd Pan Grabowski się wziął?
Pozdrawiam.
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
Jestem z Elbląga. To że nie bryluję w mediach nie jest chyba problemem? Proszę spojrzeć na naszych kandydatów, może tam Pan/Pani kogoś zna. Wszystkiego dobrego życzę.
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|