1
odpowiedziano ponad rok temu przez
A ja i tak jestem za Kowszynskim!!!!!!!!!!
odpowiedz |
oceń post
0
13
|
zgłoś do moderacji
|
2
Pan Palikot nie opuszcza swojej kandydatki nawet na krok. Czego się pan boisz panie pośle, to już za późno na naukę.
odpowiedz |
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
3
Debata była bardzo żle zorganizowana,tendencyjna,pełna nienawiści ,żałuje że się na nią wybrałam.Scenariusz był prosty zdyskredytować przedstawicieli PO,pozwolić zabierających głos z sali prawie wszyscy to palikoty obrzucać błotem porzadnych .A Wilk gdzie był -ukrył się bo wiedział co się szykuje
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
To co zaprezentowała wczoraj PO na tej debacie, to całkowita ignorancja, olewanie mieszkańców Elbląga i arogancja 'koryciarzy' u władzy - p. Gelert wolała skorzystać z wyżerki w towarzystwie tow. Nowaka z SLD na Ogrodach Polityki, niż wziąć udział w debacie nad problemami miasta z jego mieszkańcami. Skandal i żenada.
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
Do "wiza" a propos wykształcenia - jakie trzeba mieć aby takie głupoty wypisywać ? "High Rydzyk College" ?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Wstyd, że takie osoby są naszymi posłami, tak tak chodzi mi oczywiście o tego pana z pomarańczowym listkiem w garniturze. Wstyd panie Palikocie! Chyba ktoś na siłę zorganizował debatę w tym samym czasie co Ogrody Polityki. Ogrody to nie jest nowa impreza a jej termin znany był OD DAWNA!
odpowiedz |
oceń post
3
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
Polityko to stuka robienia dobrych wyborów. Wybór Pani POseł i Pana Nowaka widać - rurki z kremem zamiast pracy . Ktoś uwierzy że po wyborach nagle staną się tytanami pracy ? Ja nie a oszustwa nie lubię.
oceń post
3
9
|
zgłoś do moderacji
|
8
Tak czy owak, napewno nie Nowak
I nie SLD, które teraz głupa rżnie,
w koalicji z PO, robili nas w jajo,
a my teraz im dowalimy i do władzy nie dopuscimy.
Nie muszę nic pisać o PO, sami wprowadzili sie na dno.
Pedały, lesby i transy nie maja u nas szansy,
dlatego mówimy „palikotowi”, ciebie powstrzymać jesteśmy gotowi.
Byłym współpracownikom SB, też mówimy stanowczo NIE!
Tak czy owak, bron Boże, nie Nowak
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Panie Matole Lewandowski. Proponuje udanie się do zakładu psychiatrycznego. Gdzieś napisałem, ze jest pan świnią, przepraszam, bo ludzi niepełnosprawnych umysłowo nie powinno się obrażać.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|