1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Turleja i Kosecka typowi picerzy , puste garnki
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
czyli powstały "lotne brygady wilka", albo inaczej "nasi wśród ludzi".....czyli 'wilk bliżej ludzi" ...no a to już jest niebezpieczne....ha,ha,ha.....zwykła propaganda, śmiać mi się chce....
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
jakoś propozycji pracy w EKO PATROLU nie dostałem.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
wystawić śmietniki, bo jakaś masakra jest.... co kilometr śmietnik.... powinny być gęsto... jak dbać o porządek jak niema gdzie papierka wywalić. Na przystankach śmierdzi po żulach że masakra....
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Na zmodernizowanym Bulwarze Zygmunta Augusta w każdy weekend jest pełno śmieci. Całe rodziny przychodzą tam na spacer i widzą na ziemi stertę śmieci.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Straz miejska powinna zająć sie wyszukiwaniem dzikich wysypisk zaśmieconych terenów a Eko-patrol powinien to usuwać a samo mycie przystanków to pikuś a tak na marginesie to firma" Błysk" co maluje przystanki tak upstrzyła siedzenia i szkła przystanków farbą ja bym im nie zapłacił za tak popapraną robotę i kazał zabrudzenia usunąć
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
to czarna mamba teraz śmieci zbiera?
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
8
Mam nadzieję że jeżeli bezrobotni zatrudnieni i opłacani przez urząd pracy wykonują te prace na rzecz miasta za darmo czy miasto płaci firmie jeżeli tak to nonsens, przejadanie pieniędzy podatników.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|