2
odpowiedziano ponad rok temu przez
To jakaś KPINA 0 ZERO info czym się ta firma zajmuje i jacy specjaliści są jej potrzebni ( przykładowo ja jako specjalista obróbki skrawaniem ). Jak ktoś daje tak lakoniczne info to ma wiele do ukrycia , WIĘC z daleka od takich bo można sobie narobić kłopotów!
odpowiedz |
oceń post
17
5
|
zgłoś do moderacji
|
3
Cześć Eryk - firma Transcom świadczy usługi klientom zewnętrznym z różnych branż. Mamy projekty telekomunikacyjne, modowe, ubezpieczeniowe, bankowe, AGD i inne. Nasi specjaliści mają różne zakresy obowiązków - niektórzy dzwonią do klientów, żeby przedłużać umowy oraz dopasować nowe oferty, inni jeszcze pomagają rozwiązywać problemy techniczne związane z zepsutym sprzętem. Jesteśmy dumni z tego, że pracują z nami świetni ludzie, którzy tworzą zgrane i zmotywowane zespoły.
Wszystko to można przeczytać na naszej stronie: https://pl.transcom.com/elblag i zobaczyć na naszej stronie na FB - Transcom Poland. Zachęcamy!
oceń post
2
12
|
zgłoś do moderacji
|
4
Moja kolezanka tam pracuje i jest zadowolona, a raczej by mnie nie oklamala. Ogladalem na facebooku na ich profilu filmik z wypowiedziami to tez mowili, ze spoko, ale zobaczymy. Jutro sie tam przejde to sie zorientuje jak jest.
odpowiedz |
oceń post
1
6
|
zgłoś do moderacji
|
5
UUU by zobaczyć profil działalności firmy trzeba sobie koniecznie założyć konto na fb. Transparentność porażająca i jeszcze bardziej zniechęcająca do tej firmy-instytucji. To ile jeszcze czeka "niespodzianek" po podjęciu współpracy z wami ? Dzięki ale wolę z góry oficjalnie i od razu mieć wszystko czarno na białym.
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|