1
odpowiedziano ponad rok temu przez
mi się zmiany podobają - nie wiedziałam że blogi są - super pomysł!
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
Szkoda, że są nie wypromowane bo rzeczywiście elbląskie blogi to bardzo fajny pomysł. Na razie niewiele blogów tam widzę. Fajnie by było poczytać blogi elbląskich polityków i ich wymianę komentarzy :-)
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
gratulacje! 25 tysięcy godzin pracy, żeby po 3 miesiącach całkowicie zmieniać wygląd strony gownianej.. przepraszam głównej
odpowiedz |
oceń post
3
24
|
zgłoś do moderacji
|
5
jak Ci się nie podoba to po co tu wchodzisz - mi elblagnet podoba sie najbardziej z elbląkich syf portali
oceń post
5
5
|
zgłoś do moderacji
|
7
czemu wy nie moderujecie wypowiedzi takich troli ja nei rozumiem?
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
8
Nie podoba się? To nie wchodź - proste.
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Nie przejmujcie się chłopaki takimi komentarzami. Zrobiliście fajny serwis. Ja Was czytam i trzymam za Was kciuki. A ty majkel... A ty majkel zalatujesz spanikowanym konkurentem :). Pozdrawiam Was i czytelników!
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
hmm... no nie powiem, nareszcie coś godnego mojej uwagi, żygać mi się już chciało patrząc na dizajn e24 i info... o portPRLu już nie wspominam, wizualnie najlepiej wyglądający i zaplanowany elbląski serwis, propsy oby tak dalej, odnosnie tekstow powinniscie nie bac sie ruszac mocniejszych tematow
odpowiedz |
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
jakież to ylbląskie wszedzie zmije plujace kwasem nawt na elblaskie piwo specjal mowia czarne kobry a mi sie ten portal podoba
odpowiedz |
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|