1
odpowiedziano ponad rok temu przez
O ile dobrze pamiętam to ktoś z Elbląga miał skamleć u Angeli o środki na odbudowę basenu. Żenada i wstyd tylko ...
odpowiedz |
oceń post
3
10
|
zgłoś do moderacji
|
2
Basenu nie będzie po pierwsze jest za duża konkurencja pośród innych miast po drugie żeby się starać o te pieniądze trzeba mieć gotowy projekt i wyznaczone miejsce na to. Niech Wilk się nie wypowiada jak sie nie zna na procedurach. Szkoda tych pieniędzy marazm i tyle w tym mieście
odpowiedz |
oceń post
5
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Mam dla ciebie propozycję - jedz do Olsztyna w Elblągu będzie mniej marazmu a więcej rozumu. Jak go już wybudujemu to ty becz dalej jak koza przy wozie a ja się popalam i popływam sobie w słońcu ...
oceń post
2
7
|
zgłoś do moderacji
|
4
Mariusz - basen to ty będziesz miał...w szpitalu psychiatrycznym, jak ci go spielegniarka poda ;)
oceń post
2
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Mariusz Lewandowski na prezydenta! On wszystko wie i jest najmądrzejszy i uwielbia pana Wilka i w ogóle wszystkich kocha , tylko czasami mam wrażenie , że tych którzy myślą inaczej chętnie by zagryzł.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Jeśli myślą to nie jeśli bredzą to z chęcią bym ich zaopatrzył w kaftan bezpieczeństwa. Przypominam tez że do niedawna zabiegiem stosowanym w ratownictwie przedlekarskim był zabieg Tutusa -Bornego / o ile dobrze pamiętam tę nazwę/ .
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
A ja się pytam gdzie są te obiecywane przez Pana wilka baseny osiedlowe
odpowiedz |
oceń post
7
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
A pan Wilk nawet modernizacji nie rozróżnia od remontu. Weź się panie Wilk do roboty, a nie zajmujesz się pan sobą.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Basen powinien być odrestaurowany ten, który jest - 3,5 ha pod gołym niebem. Czy będzie? Obawiam się, że nie za Wilka i nie za Nowaczyka i nie za Słoniny. Potrzebny jest ktoś młodszy, z zapałem, z sercem, ze znajomością prawa oraz bardzo dobrą znajomością języków (angielski, a w tym przypadku także niemiecki). Pozdrawiam.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|