1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Z tego co czytam to sam autor zachęca do niskich komentarzy
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
Zachęcam przede wszystkim do tematycznie związanych z artykułem komentarzy, czasem jednak ktoś potrzebuje innego poziomu rozmowy aby poczuć się lepiej.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Z tego co widać , to Ciebie też to kręci, piaskownica, pośladki,czosnku jeden, pawulonik,....
żenada
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
a czemu już się nie podpisujesz ~po, ~starszapani, ~nie życzę powodzenia - jakieś rozdwojenie osobowości ? sam/a rozkręcasz pytania i odpowiedzi? brawo! w prowadzonym serwisie też tak działasz ? Jak nick wpiszesz następnym razem ?
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Szum... i ciemność widzę :) Jak już właściciele niniejszego serwisu tak zawistnie wypowiadają się o konkurencji - nie mówię tu o feeeelietonie, tylko o komentarzach Pama Wiśniewskiego oraz Borkowskiego (eijk). Panowie, mniej zadufania w sobie, więcej pokory to może Wam się uda, bo serwisy macie fajne i nowoczesne, ale zabijecie to wszystko swoją butą i brakiem profesjonalizmu. Jednak może jeszcze nie jest za późno.
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
6
Nalezy odrozniac zawisc od przedstawiania faktow. Przedstawianie faktow to nie buta tylko przedstawianie faktow. Mam nie mowic prawdy, nie przedstawiac faktow, nie idpowiadac konkretnie - bo ktos uzna to za brak profesjonalizmu? Dla mnie malo profesjonalny jest taki zarzut.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
jaki vfeliton takie komentarze a te odpowiedzi autora to jakas dziecinada
odpowiedz |
oceń post
0
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
A coz to za oczerniane w sprawie konkursu macbooka prosze to zglosic policji a nie krytykowac i krytykowac kolejny serwis autorze jaka bronia walczysz od takiej zginiesz
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Lubie wpisy właścicieli konkurencyjnych serwisów pod różnymi nickami a z tego samego IP :) to właśnie jest dziecinada (~ podpisze sie pani w berecie). Konkurs z macbookiem to było jawne oszustwo. Ja nie jestem stroną, bo nie brałem udziału w pseudo konkursie.
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
Krytykujac innych trzeba sie liczyc z taka sama reakcja i przyjac ja godnie,ale to slowobobce autorowi felietonow
odpowiedz |
oceń post
1
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Już we wcześniejszych dyskusjach sugerowałem, iż jeśli ktoś chce ocenić elblag.net i opublikować u siebie opinie (nawet krytyczne) z chęcią wyciągnę z nich wnioski! Z komentarza nie wynika, które słowa są mi obce ? proszę o ścisłość...
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Widzę krzykacze i pjarowcy z e24 się zlecieli :)))
odpowiedz |
oceń post
5
4
|
zgłoś do moderacji
|
13
C o za poziom... żenada :-(
odpowiedz |
oceń post
4
6
|
zgłoś do moderacji
|
14
I trzeba przyznać, że posunięcie genialne :)) Majster Sokół powiadał, że hejterzy to najlepsza reklama. O e24 sama prawda ale za lekko napisane ;) Btw. portal macie świetny, będe zaglądał :)
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
15
Komentarz niezgodny z Regulaminem (reklama)
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|