najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
eijk
2013-01-05 13:54 91%

Elbląg w sieci. Testujemy strony www, które regularnie czytają elblążanie. Część 3 - elblag24.pl

rozpoczęty ponad rok temu przez Artur Borkowski

Za nami już nie tylko pierwsza i druga część felietonu, ale również Święta i przywitanie nowego roku. Atmosfera świąteczna zwykle wypacza obiektywizm, łagodząc zdrowe i uczciwe podejście, którym kierowałem się pisząc wcześniejsze analizy i opinie. Odczekałem i biorę się do pracy.

W kolejnym materiale, boję się już używać słowa felieton. Gdyż późniejsze komentarze, zamiast skupić się na meritum tematu, skupiają się na mojej nieznajomości podstawowych zagadnień dziennikarskich. Wielu czytelników drażniła długość materiału, która była jednym z elementów podważających charakter artykułu (felietonu). Na potrzebę cyklu artykułów „Elbląg w sieci”, chciałbym więc, wprowadzić nowe słowo do kanonu słownictwa polskiego – felieeeton.

oceń wątek 50 5 zgłoś do moderacji
2013-01-10 11:32 0%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez 22
Z tego co czytam to sam autor zachęca do niskich komentarzy
odpowiedz oceń post 0 4 zgłoś do moderacji
eijk
2013-01-10 12:48 50%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez eijk
Zachęcam przede wszystkim do tematycznie związanych z artykułem komentarzy, czasem jednak ktoś potrzebuje innego poziomu rozmowy aby poczuć się lepiej.
oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-01-10 13:12 0%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez 22
Z tego co widać , to Ciebie też to kręci, piaskownica, pośladki,czosnku jeden, pawulonik,....
żenada
odpowiedz oceń post 0 4 zgłoś do moderacji
eijk
2013-01-10 13:38 50%
4
a czemu już się nie podpisujesz ~po, ~starszapani, ~nie życzę powodzenia - jakieś rozdwojenie osobowości ? sam/a rozkręcasz pytania i odpowiedzi? brawo! w prowadzonym serwisie też tak działasz ? Jak nick wpiszesz następnym razem ?
oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-01-10 21:55 44%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez znafca
Szum... i ciemność widzę :) Jak już właściciele niniejszego serwisu tak zawistnie wypowiadają się o konkurencji - nie mówię tu o feeeelietonie, tylko o komentarzach Pama Wiśniewskiego oraz Borkowskiego (eijk). Panowie, mniej zadufania w sobie, więcej pokory to może Wam się uda, bo serwisy macie fajne i nowoczesne, ale zabijecie to wszystko swoją butą i brakiem profesjonalizmu. Jednak może jeszcze nie jest za późno.
odpowiedz oceń post 4 5 zgłoś do moderacji
2013-01-18 18:27 0%
6
odpowiedziano ponad rok temu przez Wisn
Nalezy odrozniac zawisc od przedstawiania faktow. Przedstawianie faktow to nie buta tylko przedstawianie faktow. Mam nie mowic prawdy, nie przedstawiac faktow, nie idpowiadac konkretnie - bo ktos uzna to za brak profesjonalizmu? Dla mnie malo profesjonalny jest taki zarzut.
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2013-01-11 08:38 0%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez podpisze sie pani w berecie
jaki vfeliton takie komentarze a te odpowiedzi autora to jakas dziecinada
odpowiedz oceń post 0 5 zgłoś do moderacji
2013-01-11 10:01 33%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez nn
A coz to za oczerniane w sprawie konkursu macbooka prosze to zglosic policji a nie krytykowac i krytykowac kolejny serwis autorze jaka bronia walczysz od takiej zginiesz
odpowiedz oceń post 2 4 zgłoś do moderacji
eijk
2013-01-11 10:06 67%
9
Lubie wpisy właścicieli konkurencyjnych serwisów pod różnymi nickami a z tego samego IP :) to właśnie jest dziecinada (~ podpisze sie pani w berecie). Konkurs z macbookiem to było jawne oszustwo. Ja nie jestem stroną, bo nie brałem udziału w pseudo konkursie.
oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2013-01-11 10:49 20%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez podpisze sie pani w berecie,ponowniepo
Krytykujac innych trzeba sie liczyc z taka sama reakcja i przyjac ja godnie,ale to slowobobce autorowi felietonow
odpowiedz oceń post 1 4 zgłoś do moderacji
eijk
2013-01-11 15:50 60%
11
Już we wcześniejszych dyskusjach sugerowałem, iż jeśli ktoś chce ocenić elblag.net i opublikować u siebie opinie (nawet krytyczne) z chęcią wyciągnę z nich wnioski! Z komentarza nie wynika, które słowa są mi obce ? proszę o ścisłość...
oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2013-01-11 14:48 56%
12

odpowiedziano ponad rok temu przez Bogdan
Widzę krzykacze i pjarowcy z e24 się zlecieli :)))
odpowiedz oceń post 5 4 zgłoś do moderacji
2013-01-12 19:15 40%
13

odpowiedziano ponad rok temu przez P.P.
C o za poziom... żenada :-(
odpowiedz oceń post 4 6 zgłoś do moderacji
2013-01-13 17:01 60%
14

odpowiedziano ponad rok temu przez Krzakun
I trzeba przyznać, że posunięcie genialne :)) Majster Sokół powiadał, że hejterzy to najlepsza reklama. O e24 sama prawda ale za lekko napisane ;) Btw. portal macie świetny, będe zaglądał :)
odpowiedz oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
juliaw
2014-09-24 10:46 0%
15

odpowiedziano ponad rok temu przez juliaw
Komentarz niezgodny z Regulaminem (reklama)
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź