1
odpowiedziano ponad rok temu przez
bez obaw nie dlugo wilk poleci ze stołka także trzymam za pania kciuki w nastepnych wyborach juz niebawem :)
odpowiedz |
oceń post
6
20
|
zgłoś do moderacji
|
2
Dziękuję Pani Elżbiecie Gelert- przez chwilę wierzyłam, że dla Elbląga zaczyna się lepszy czas. Niestety... Mimo wszystko gratuluję wysokiego wyniku i liczę na Pani zaangażowanie w następnych wyborach.
odpowiedz |
oceń post
4
15
|
zgłoś do moderacji
|
3
Smucę się w naszym Elblągu znowu PIS-tragedia
odpowiedz |
oceń post
2
15
|
zgłoś do moderacji
|
4
Pani Gelert !!!
Na Pani miejscu nie byłbym taki szczęśliwy z tej porażki. Takie siły PO jakie najechały Elbląg i takie mrzonki które sprzedawali nasi władcy powinny doprowadzić do pełnego zwycięstwa. Pomijając taśmy które stworzyliście na potrzeby brudnej kampanii wyborczej, o których wspomniał Wasz poseł w Polsat News. Niestety biorąc to wszystko pod uwagę to wielka przegrana. Zastanawiam się kiedy ograniczą przejazdy do Rosji do czterech, bo na pieniądze z Warszawki nie mamy co liczyć. Zachowacie się tak samo jak pseudo Radni z SLD i KKW Witolda Wróblewskiego, udowodnicie że nie Elbląg jest ważny tylko stołki i bycie przy korycie. Myślę że audyt finansowy pogrąży PO i Pana Wróblewskiego. To smutne że przed wyborami wszyscy chcieli dobra mieszkańców i miasta. A teraz wyszło jak zwykle. Jestem za przywróceniem Społecznych Rad Dzielnicowych, gdzie nie będzie liczyło się partyjniactwo tylko działanie na rzecz małych ojczyzn. Szukam chętnych do stworzenia oddolnego ruchu obywatelskiego.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
TO JUŻ KONIEC PO, JAK SIĘ CIESZĘ ....
odpowiedz |
oceń post