1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Emeryci warmińsko - mazurscy żyją biednie, ale...w sklepach i komunikacji ich najwięcej.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
a co maja nie jesc ?????????????? odrazu na cmentarz egoisto tylko pamietaj ze ty bedziesz kiedys tez tym emertyta o ile doczekasz
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
3
Dlaczego mnie to nie dziwi...
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Emeryt emerytowi nierówny jeśli chodzi o wysokość emerytury. Różnice są kolosalne. Byli pracownicy mundurówki mocno zawyżają wysokość emerytur.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
Nie wiem kto robi te badania ale w moim otoczeniu jest wielu emerytów i 95% z nich nie ma nawet 1800 zł brutto , co za bzdury . Chcę też wspomnieć że większość z nich ma ponad 30 lat pracy
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Emeryci za 40 lat pracy w PRL dostają tyle co dwa niemowlaki. Wniosek jest prosty. Starego człowieka w Polsce nie opłaca się ani leczyć bo drogo ani żywić bo nic z niego państwo nie ma. Murzyn zrobił swoje murzyn może odejść na cmentarz. Pytam się kto odbudowywał Polskę po wojnie? może MO albo SB?
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Nie osmieszajcie się! Statystyczni? Jeden ma 100 000, a drugi 1 000, to srednia faktycznie jak u Trumpa.Pozabierano dopłaty do mieszkań i leków, bo te co sa to pozory!
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|