1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Ankiety są anonimowe.....to jak mnie wylosują i jeszcze zadzwonią :):)- hehehehehehehehehe - 100% Anonimowość hihihihihihihi-
odpowiedz |
oceń post
15
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
To jakaś paranoja, od pąździernika dostaliśmy podwyżkę za podgrzanie wody prawie aż o 10%,a teraz jakieś anonimowe ankiety - jakie to koszta? i za czyje będą te nagrody?. Ja wolałabym bez wymyślonych nagród ,a podwyżkę wyważoną na tyle żeby nie było to aż 9,97%. EPec zatrudnia wykwalifikowanych ludzi i do nich należy, żeby wszystko funkcjonowało należycie, wg najnowszych metod pracy i technologii. 500 ankiet to 500 arkuszy papieru, no i przesyłka, no i jeszcze anonimowo
odpowiedz |
oceń post
15
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Kogoś chyba poniosło.....jeśli ankiety są anonimowe(bez nazwy, adresu) to jak wybiorą zwycięzcę zrobią telefon z zapytaniem do jasnowidza z Człuchowa gdzie zanieś nagrodę? W EPECU zaczynają wróżyć z fusów?
odpowiedz |
oceń post
22
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Nie umiecie czytać między wierszami. Ankietry będą anonimowe, a nagrody...zostały kuż przyznane prezesowi, sekretarce i stróżowi EPECu :)
odpowiedz |
oceń post
10
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
A to wszystko za nasze pieniądze, bawią się. Ciekawa jestem jaką wiedzę mają ankietowani,żeby fachowo ocenić.
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
wczoraj niedziela. deszcz- mam pokoje od pólnocy ziąb nigdy słońca, a grzejniki zimne. Juz druga taka niedziela,że telewizji bez koca nie poogląda się, więc za co mam płacić aż 200 zł. miesięcznie. To ja powinnam mieć prawo ogrzania kiedy ja chcę po to mam termostaty , a nie tak jak mi wylicza Epec.Dla ludzi starszych i małych dzieci powinno sie grzać, pomimo,że na dworzu temperatura jest " niby w ysoka", ale w mieszkaniu jest zimniej niz na dworzu.
odpowiedz |
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|