najwięcej postów 60 dni | najwięcej postów | ostatnio dodane | najlepiej oceniane | najlepiej oceniane 60 dni | ostatnio dodane odpowiedzi |
data dodania | ocena |
2013-10-18 09:00 | 100% |
Wybieram się w ramach urlopu do Warszawy. Byłem tam kilka razy ale jakoś nigdy nie miałem czasu na zwiedzanie. Szukam hotelu w granicach 200zł za nocleg. Najlepiej niedaleko centrum. Polećcie jakieś sprawdzone miejsca.
oceń wątek 2 0 | zgłoś do moderacji |
2013-10-25 17:08 | 0% |
Sprawdź - http://hotelaramis.pl/oferta - i daj znać czy są jeszcze wolne pokoje. Niebawem też będę się wybierał do naszej stolicy na kilka spotkań. Przyda się sensowny hotel.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
2013-10-29 17:09 | 0% |
Dzięki za pomoc, dzwoniłem i w terminie który mi pasuje mają pokoje. Fajnie bo nawet taniej niż zakładałem. Nie napisałeś kiedy dokładnie jedziesz więc nie mogłem spytać o wolne pokoje dla Ciebie. Z tego co mówiła recepcjonistka im wcześniej się dzwoni tym lepiej bo mają zawsze spore obłożenie.
oceń post 0 2 | zgłoś do moderacji |
dodaj odpowiedź |
Warmia i Mazury regionem zjednoczonej Europy Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury na lata 2007-2013. |