najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-06-29 07:42 75%

Gotowanie na żywo w jednym z elbląskich supermarketów

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Moda na pokazy gotowania dociera także do Elbląga. W jednym z dużych sklepów w piątek i sobotę dla klientów gotował różne potrawy Kamil Polinceusz – profesjonalny kucharz. Gama gotowanych potraw była naprawdę duża.

Klienci E.Leclerc w Eblągu w dniach 27-28 czerwca mogli dowiedzieć się, dlaczego gotowanie jest nazywane sztuką kulinarną. Na oczach publiczności profesjonalny szef kuchni - Kamil Polinceusz, kolejny raz odkrył tajemnice swej sztuki. Pokazy gotowania na żywo – Live Cooking są niepowtarzalną szansą, by zobaczyć jak wygląda praca kucharza od kuchni.

Tym razem w roli głównej wystąpiły produkty „Marki Własnej”, z których zostały wyczarowane wyrafinowane potrawy. Na koniec pokazu każdy gość mógł nacieszyć swoje zmysły prawdziwą symfonią smaków i zapachów, próbując świeżo przygotowanych potraw.

Gama gotowanych potraw była naprawdę szeroka – od piersi z kurczaka do nawet potraw ze ślimaków, które dostarczyła elbląska firma Polish Snail Holding.

Klienci sklepu podkreślali, że tego typu akcja była bardzo ciekawa, pomysły na potrawy kulinarne zaskakujące i smaczne.

oceń wątek 3 1 zgłoś do moderacji
2014-06-29 09:41 33%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez gosc
"Uznaje się jednak, iż supermarket ma powierzchnię nie przekraczającą 2,5 tys m². Hipermarket natomiast ma najczęściej dużo większą powierzchnię (powyżej 2,5 tys. m²). " E. Leclerc - to hipermarket nie supermarket.
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-06-29 10:01 43%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez jamaleg
ja z niecierpliwoscia czekam na program w ktorym jakis dobry kucharz bedzie probowal zrobic obiad np. z mielonego z biedronki , ciekawe ilu klientow wyszlo by z tego sklepu po tym gdy poczuja smrod jaki sie unosi podczas smazenia tego loju . Mysle ze wielu fanow biedronek zrezygnowaloby z zakupow w tym ,, sklepie"
odpowiedz oceń post 3 4 zgłoś do moderacji
2014-06-29 11:01 67%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez amator mielonego
Do jamaleg, ja tam lubie kotlety mielone, nie jestem francuskim pieskiem
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2014-06-29 11:30 50%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez jamaleg
Do Amator mielonego - ja rowniez lubie mielone ale kiedy moja zona przyniosla kiedys mielone z biedronki to myslalem ze puszcze hafta gdy to zaczela smazyc ,, moge jedynie sie domyslac ze poczulem wtedy zapach smazonego gowna.
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
EuPi
2014-07-06 21:52 0%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez EuPi
mamy przykład niedouczonych dziennikarzy.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź