najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2014-05-09 16:23 100%

Groźna plama oleju na ul. Królewieckiej. Ruch jest zablokowany w obu kierunkach - zdjęcia

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Na ul. Królewieckiej doszło do groźnego wycieku oleju. Według relacji świadków w koparce JCB pękł wężyk hydrauliczny i spowodował wyciek oleju. Było niebezpiecznie - kierowcy się ślizgali, było kilka kolizji.

Droga od skrzyżowania ul. Fromborskiej z ul. Królewiecką w kierunku ul. Kościuszki jest zablokowana, policja ręcznie steruje ruchem. Strażacy w tej chwili neutralizują plamę oleju, która rozciągnęła się przez całą ul. Królewiecką. 

Radzimy omijać to miejsce, na okolicznych uliczkach również powstają mniejsze lub większe korki.

oceń wątek 4 0 zgłoś do moderacji
2014-05-09 18:35 38%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez gratulujący
A słuchajcie jak "wspaniale" zorganizowano objazdy: nijak. Dla chcących skręcić w prawo z Fromborskiej w Królewiecką przejazd był wzbroniony. Więc jak dotrzeć na Marymoncką i dalej Kościuszki? Ja na szczęście improwizowałem przez Os. Metalowców, ale jak ktoś nie zna miasta to gdzie pojechał? Na berlinkę? Paranoja :\
odpowiedz oceń post 3 5 zgłoś do moderacji
2014-05-09 20:44 0%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez kkk
maruda jesteś
oceń post 0 5 zgłoś do moderacji
2014-05-09 22:44 0%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez Ehhhhh
Pisałeś na Portelu . piszesz tutaj. Pewnie byłeś jedną z tych ciot które wymachiwały łapkami zza szyby i nie wiedziały co mają w takiej sytuacji zrobić.... Gratuluję znajomości miasta hehe
oceń post 0 6 zgłoś do moderacji
2014-05-09 19:56 33%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Hgf
Bez przesady nie cala krolewiecka tylko odcinek kolo szpitala :p
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-05-09 22:49 33%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez sbvosbvbqbq
widziałem na własne oczy jak z koparki sie cos lało, spacerowałem sobie a tu nagle kopara sika jakimś płynem ludzie w poślizg wpadają, babke tak obróciło, ze jak sie zatrzymała to stała pod prąd do ruchu jazdy... paranoja jakas
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2014-05-10 01:10 50%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez realista
Od kiedy STRAŻ jest od czysczenia ulic?? Nad czystością drogi odpowiada zarządca drogi!!
odpowiedz oceń post 3 3 zgłoś do moderacji
2014-05-10 18:25 0%
7
odpowiedziano ponad rok temu przez no ja
Straż od tego jest,a nie żaden zarządca.Neutralizują.
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2014-05-11 02:36 0%
8
odpowiedziano ponad rok temu przez realista
Zachęcam do zapoznania się z ustawą z dnia 21 marca 1985 r. o drogach publicznych :) z czego jasno wynika że takie obowiązki należą do zarządcy drogi. Pozdrwawiam
2014-05-11 15:52 0%
9
odpowiedziano ponad rok temu przez no ja
Zdaniem GDDKiA w ramach powyższego, zgodnie z Rozporządzeniem MSWiA w sprawie szczegółowych zasad organizacji krajowego systemu ratowniczo-gaśniczego, Straż Pożarna jest służbą posiadającą niezbędne siły i środki oraz prawny obowiązek likwidacji zagrożenia chemicznego, bądź ekologicznego.
2014-05-10 12:11 0%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez strażak
Toć to był kataklizm. Kolizji co niemiara. Samochody wpadały w poślizg i zatrzymywały się na drzewach. Ludzie przechodząc przez ulicę ślizgali się jak na lodzie i łamali sobie nogi ! Masakra jednym słowem !!!
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź