1
odpowiedziano ponad rok temu przez
http://wpolityce.pl/wydarzenia/15673-janusz-maksymiuk-deklaruje-samoobrona-poprze-ruch-palikota-dla-mnie-palikot-idealnie-wpasowuje-sie-w-nasz-program Hej ty na dole tu masz o spotkaniu Maksymiuka z Palikotem.
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Zobaczcie czy to wam tego nie przypomina - Dzień Swira: http://www.youtube.com/watch?v=ff-XVdiepTo
I miłego dnia, może chociaż ktoś się uśmiechnie i będzie miał miły dzień
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Jaki wspaniały "bezpartyjny" kandydat na prezydenta. Były działacz SAMOOBRONY, niedoszły poseł z ich listy, współpracownik kryminalisty pOSŁA na sejm RP Penkalskiego, po prostu miód na moje uszy. O wielki panie radco prawny z Nowego Dworu Gdańskiego. Schowaj się i nie rób z siebie pośmiewiska Panie Kraśniański. To, że wypisał się Pan z ruchu palikota nie znaczy że jest Pan bezpartyjny. Teraz tym bardziej jest Pan partyjny i nie jest Pan pewny dla narodu. Bo skacze Pan z kwiatka na kwiatek. !!! byle do koryta się dorwać. Czyżby chciał Pan swoje chore ambicje rządzenia czymkolwiek uskutecznić ? Widziałem Pana zachowanie podczas referendum, w pracach komisji miejskiej. Buta, arogancja, ogólnie mówiąc żenada.
odpowiedz |
oceń post
7
4
|
zgłoś do moderacji
|
5
A gdzie to widziałeś ? Praca komisji nie była jawna i nie było tam żadnych obserwatorów to jesteś wybacz za dosadność - parszywym kłamcą . Mi zabroniono nawet kręcić filmu zza szyby co dopiero wejść do pomieszczeń komisji. Dam ci jedną radę - jak już klamiesz to nie daj się na tym złapać . Być głupim oszustem to głupie...
oceń post
1
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
Swiadomy wyborca posłuchaj dobrych rad Mariusza L Spewpuppu bo on probowal kłamac ale dał sie złapac i kilka lat to kosztowało.
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
Japan rozumiem że się sprzedałeś ale czy koniecznie musisz się jeszcze zeszmacić ? Naprawdę chcesz żebym cie zabrał na męska rozmowę ? Jestem już stary i brzydki ale naprawdę schodzisz do poziomu szmaciarzy co wyciągają szambo z życia Wcisły. Nie lubię szmaciarstwa nawet w wykonaniu znajomych - no może ex znajomych bo ciebie chyba z tej listy wykreślam . Ale kłamać nie wypada z przyzwoitości a robić to głupio z ostrożności
oceń post
1
5
|
zgłoś do moderacji
|
8
Facet ma racje.Zadna opcja polityczna nie ma w Elblagu szans.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Jedyni niezalezni,reszta to tylko "warszawka"
odpowiedz |
oceń post