1
odpowiedziano ponad rok temu przez
A plakaty Edmunda Szweda na każdej latarni przy cmentarzach Panu redaktorowi nie przeszkadzały? A jego plakaty na latarniach na rondach, co jest niezgodne z prawem Panu nie przeszkadzały? A to, że zaplakatował Stare Miasto, wbrew zgodzie konserwatora zabytków Panu nie przeszkadza?
odpowiedz |
oceń post
25
4
|
zgłoś do moderacji
|
2
A skąd wiesz, ze to wszystko jest niezgodne z prawem. Jeśli masz pewność idź do prokuratury zamiast gupoty gadać. Jeśli zgody by nie było to ich tam tez by nie było. I kto ma racje.....ja czy ty?
oceń post
1
15
|
zgłoś do moderacji
|
3
dokładnie, szweda rozwiesili wszędzie, ludzie sie go naoglądają to może nie będą chcieli oglądać go przez kolejne lata...
oceń post
20
4
|
zgłoś do moderacji
|
4
"Gupoty" Bajarz to ty gadasz, ciekawe jak Szwed rozliczy się z finansów kampanii, bo szasta kasą na lewo i prawo, a są przecież limity.
oceń post
19
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Panie Hermes, spokojnie, sytuację na Starym Mieście znam i już niedługo pojawi się na ten temat publikacja.
oceń post
11
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Pan Szwed wiedząc o tym,że tłumy ludzi będą na cmentarzach porozwieszał przy nich na każdej latarni swoje podobizny,należało by też to skrytykować tak jak sprzedawanie kolorowych baloników i zabawek przy cmentarzu Agrykoli.
odpowiedz |
oceń post
19
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
Baloniki sprzedawano zawsze, nawet w socjaliźmie. bez przesady
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|
8
Zawsze w centrum zainteresowania i spora dawka krytyki dotyka PO .Błędy innych ,zachowania ,łamanie prawa nie są w sposób równy traktowane i opisywane .To nie jest wyrzut do Pana redaktora .Zgadzam się ,że reklama wyborcza ustawiona w tym miejscu i czasie może budzić negatywne emocje - ale myślę ,że sami kandydaci nie mieli na to wpływu
odpowiedz |
oceń post
7
17
|
zgłoś do moderacji
|
9
Jestem zaskoczony że taki artykuł został zamieszczony w tym portalu .Czy wreszcie doczekamy się jako mieszkańcy rzetelnych i obiektywnych mediów w mieście .
Brawo głupotę należy nazywać po imieniu choć myślę że kandydaci o tym incydencie dowiedzieli się po fakcie
Małymi kroczkami wręcz pełzając ale zmienia się Nasz Elbląg i jego mieszkańcy
Dziennikarze powinni relacjonować zdarzenia takimi jakie są zachowując obiektywność nie jak do tej pory opisywać swój punkt widzenia
Dotyczy to relacji politycznych
odpowiedz |
oceń post
17
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
Też to widziałem i także poczułem niesmak. Dobrze, że redakcja zdecydowała się to opisać. Widać zupełny brak pomysłu Platformy na kampanię i sięganie po radykale środki promocyjne.
odpowiedz |
oceń post
16
10
|
zgłoś do moderacji
|
11
tak jak Szmata Szwed oblepił tym paskudnym swoim obłudnym ryjem na plakacie przy cmentarzach i na całym mieście wszystkie lampy!!!SZOK!!
odpowiedz |
oceń post
23
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
ja na zdjęciu nie widzę cmentarza. czepialstwo dziennikarza. ile Wam Wilk zapłacił za ten artykuł?
odpowiedz |
oceń post
14
14
|
zgłoś do moderacji
|
14
Panie redaktorze, pan pił coś w to święto czy tylko plecie trzy po trzy? Pana buta jest przerażająca. No cóż Szwed ma swojego Kuchejdę a Wilk Rysia. Tak jawne opowiadanie się za jedną partią jest niedopuszczalne.
oceń post
4
10
|
zgłoś do moderacji
|
15
sensację jak widać można zrobić z każdego tematu. nabijanie popularności i tyle.
oceń post
1
8
|
zgłoś do moderacji
|
16
Brawo platforma, pełna mobilizacja. Precz z PiS w Elblagu
odpowiedz |
oceń post
16
19
|
zgłoś do moderacji
|
17
mobilizacja? przeciez te mordy ze zdjecia jak to mowil marszalek protas"zachlysnely sie wladza" skutkiem ich buty,arogancji i niekompetencji bylo skuteczne referendum o ktorym owczesny premier donek powiedzial ze na miejscu elblazan tez by ta cholote odwolal. Wiec dlaczego ci nieudacznicy PO raz kolejny pchaja sie do koryta? a chca tego dokonac przy pomocy odgrzewanego kotleta wroblewskiego. W tym wypadku to nie ejst zadna konkurencja dla pisu
oceń post
9
7
|
zgłoś do moderacji
|
18
Szanowna redakcjo na waszej stronie trochę niżej jest felieton
„Pamięć i szacunek „ autorstwa tej samej osoby co na bilbordzie . Pamięć i szacunek obłuda.
odpowiedz |
oceń post
6
12
|
zgłoś do moderacji
|
19
tani, płytki i sentymentalny tekst prowincjonalnego dziennikarza. Proponowałbym prowadzić przepisy kulinarne. U mnie czarna polewka. Kościuszki to ulica przelotowa a nie cmentarna.
odpowiedz |
oceń post
11
17
|
zgłoś do moderacji
|
20
Dzis nowy cykl - gotuj z ryskiem z elblagnetu!
oceń post
7
8
|
zgłoś do moderacji
|
21
Czy jeden baner reklamowy rzeczywiście może zakłócić spokój święta zmarłych?
odpowiedz |
oceń post
16
13
|
zgłoś do moderacji
|
22
Jeśli jedna reklama potrafiła wywołać takie zainteresowanie Szanownej Redakcji to znaczy, że jest skuteczna.
odpowiedz |
oceń post
13
13
|
zgłoś do moderacji
|
23
Wilk prowadzi kampanię na cmentarzu. Szczytem hipokryzji są zarzuty prezentowane w tym artykule
odpowiedz |
oceń post
17
12
|
zgłoś do moderacji
|
24
Elblążanie nie głosujemy na PO i PSL.
odpowiedz |
oceń post
13
13
|
zgłoś do moderacji
|
25
te gnidy z PO ida po trupach do celu. W osiagnieciu sukcesu pomaga im seryjny samobojca
oceń post
8
6
|
zgłoś do moderacji
|
26
Dziś byłem w Gdańsku na Cmentarzu Łostowice. Tam się dzieje wokół cmentarza. U nas to nie ma o czym pisać. Tam wszystkie opcje wiszą łącznie z Prawymi i Sprawiedliwymi.
odpowiedz |
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
27
Też dzisiaj byłem na tym cmentarzu. Potwierdzam. W dodatku wokół cmentarza wielki jarmark.
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
28
Panie RyŚ, Zochowskiego na drodze na debice nie widziałeś? stoi otoczony nagrobkami. Cynizm dziennikarski i artykuł najniższych lotów.
odpowiedz |
oceń post
5
12
|
zgłoś do moderacji
|
29
Brak szacunku dla zmarłych. Wstyd dla komitetu wyborczego PO . Nigdy więcej tych ludzi we władzach naszego miasta.
odpowiedz |
oceń post
7
11
|
zgłoś do moderacji
|
30
była sobie przyczepa... Panie redaktorze czy nic bardziej pomysłowego nie przyszło Panu do głowy? Czy ten temat to szczyt Pana możliwości?
szczerze współczuję
odpowiedz |
oceń post
4
11
|
zgłoś do moderacji
|
31
Panie Ryś coś spał Pan na lekacjach artmertyki Plakaty Szweda wiszą na mniej niż połowie latarń jakie są przed Dębicą i żadna z nich nie wychodzi za płot hotelu jaki tam jest . Jak Pan zgadnie dlaczego tak jest wypada bedzie chyba pisać przeprosiny - przed powództwem o sprostowanie w trybie wyborczym ?
odpowiedz |
oceń post
0
12
|
zgłoś do moderacji
|
32
Uwaga to będzie 4532188542 pozew jaki Mariusz nasz elbląski pajac napisze. Do roboty nierobie
oceń post
9
2
|
zgłoś do moderacji
|
33
A czego się spodziewaliście po PO - już poseł platformy Zbigniew Chlebowski miał inklinacje cmentarna i kręcił lody w aferze hazardowej właśnie na cmentarzu - Czyżyk i spółka na sie na kim wzorować
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|