najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Redakcja elblag.net
2015-08-01 18:20 100%

Inscenizacja historyczna III Barykada 44 - zobacz nagranie LIVE!

rozpoczęty ponad rok temu przez Redakcja elblag.net

Transmisję rozpoczniemy przed godziną 20:00 prosto ze Starego Miasta.

oceń wątek 14 0 zgłoś do moderacji
2015-08-01 20:48 86%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez elblążanin?
To chyba jedyne tak duże miasto (pow. 100 tys. mieszk.) gdzie nie zawyły syreny! Takie rzeczy to tylko są możliwe w Elblągu! System testowany już tyle razy, że jak przychodzi co do czego to nie działa!
odpowiedz oceń post 12 2 zgłoś do moderacji
2015-08-01 23:25 0%
2
odpowiedziano ponad rok temu przez EBramis
syreny wyły o 17 trzeba słuchać
oceń post 0 8 zgłoś do moderacji
2015-08-02 00:09 33%
3
odpowiedziano ponad rok temu przez zasmucona
Ja niestety też nie słyszałam. Byłam z córką na starym mieście i czekałyśmy ale nie było nam dane usłyszeć. Szkoda, że miasto nie postarało się o takie syreny tam przy barykadach.
oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2015-08-01 23:33 73%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Monika
Te transmisje LIVE to najlepszy pomysł z jakim dotychczas spotkałam się w elbląskich mediach.
odpowiedz oceń post 8 3 zgłoś do moderacji
2015-08-01 23:37 50%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez w
Wstydzę się, że mieszkam w Elblągu. Przepraszam w imieniu Waszych wnuków. Miasto do zaorania. WSTYD I HAŃBA DARMOZJADY URZ EDOWE
odpowiedz oceń post 4 4 zgłoś do moderacji
2015-08-01 23:37 15%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez Standenbauer
Ten z brodą to jakiś przypał
odpowiedz oceń post 2 11 zgłoś do moderacji
2015-08-02 01:58 75%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez odtwórca
do zasmuconej - mieliśmy syrenę na Barykadzie 44 ale ktoś nam ukradł - niestety nie dopilnowaliśmy
odpowiedz oceń post 6 2 zgłoś do moderacji
2015-08-02 09:41 60%
8
odpowiedziano ponad rok temu przez bydło
Chłopaku szacunek za to co zrobiliście bo było to bardziej niż magiczne :))
A tej młodej parze wszelakiego dobra życzę:)
oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2015-08-02 09:39 33%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez Bydło
Czekałem o godzinie 17;05 na syreny, jedni słyszeli drudzy nie ile w tym prawdy już nie wiem sam, osobiście idąc na pomnik nie slyszałem żadnej syreny aczkolwiek, sam fakt z jakim pan Piotr zaangażowaniem podchodzi do sprawy sprawia że Elbląg jest w stanie stworzyć coś czym nie każdy w Polsce się pochwali, nie dostał na to złamanego grosza od żadnej platformy czy tam nikogo i dlatego tak to zaakcentował, a debil jeden z drugim " oo już o pieniądzach gada oo " ...

Pozdrawiają świry z flagą spod krzyża. Niby takie bydło co ?...
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2015-08-02 16:01 67%
10

odpowiedziano ponad rok temu przez co Wy na to
ciekawym czy nowa/stara pani kronikarz miejska zrobi wycinki prasowe z inscenizacji. gdyby ci dwaj faceci dostali od miasta jej roczną pensje to pewnie zrobiliby jeszcze wiele takich inscenizacji.
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
sart
2015-08-05 07:48 0%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez sart
Część syren nie zadziałała, więc wszyscy mają rację i Ci co mówią, że słyszeli i Ci, którzy nie słyszeli. Cytuję za UM Elbląg:
"Powodem problemów był brak zasilania w budynku Urzędu Miejskiego, który miał miejsce 22 lipca br., już po przeprowadzonym teście syren. Brak zasilania w budynku UM, w którym znajduje się system alarmowy, spowodował jednocześnie awarię w układzie zasilania tego systemu. Drugą przyczyną awarii mogła być także wyeksploatowana, ponad dziesięcioletnia, centralka alarmowa, która nie działała prawidłowo podczas uruchamiania alarmu."
Pełne wyjaśnienie na stronach UM.
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź