1
odpowiedziano ponad rok temu przez
To chyba jedyne tak duże miasto (pow. 100 tys. mieszk.) gdzie nie zawyły syreny! Takie rzeczy to tylko są możliwe w Elblągu! System testowany już tyle razy, że jak przychodzi co do czego to nie działa!
odpowiedz |
oceń post
12
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
syreny wyły o 17 trzeba słuchać
oceń post
0
8
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja niestety też nie słyszałam. Byłam z córką na starym mieście i czekałyśmy ale nie było nam dane usłyszeć. Szkoda, że miasto nie postarało się o takie syreny tam przy barykadach.
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
Te transmisje LIVE to najlepszy pomysł z jakim dotychczas spotkałam się w elbląskich mediach.
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
5
Wstydzę się, że mieszkam w Elblągu. Przepraszam w imieniu Waszych wnuków. Miasto do zaorania. WSTYD I HAŃBA DARMOZJADY URZ EDOWE
odpowiedz |
oceń post
4
4
|
zgłoś do moderacji
|
6
Ten z brodą to jakiś przypał
odpowiedz |
oceń post
2
11
|
zgłoś do moderacji
|
7
do zasmuconej - mieliśmy syrenę na Barykadzie 44 ale ktoś nam ukradł - niestety nie dopilnowaliśmy
odpowiedz |
oceń post
6
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Chłopaku szacunek za to co zrobiliście bo było to bardziej niż magiczne :))
A tej młodej parze wszelakiego dobra życzę:)
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
9
Czekałem o godzinie 17;05 na syreny, jedni słyszeli drudzy nie ile w tym prawdy już nie wiem sam, osobiście idąc na pomnik nie slyszałem żadnej syreny aczkolwiek, sam fakt z jakim pan Piotr zaangażowaniem podchodzi do sprawy sprawia że Elbląg jest w stanie stworzyć coś czym nie każdy w Polsce się pochwali, nie dostał na to złamanego grosza od żadnej platformy czy tam nikogo i dlatego tak to zaakcentował, a debil jeden z drugim " oo już o pieniądzach gada oo " ...
Pozdrawiają świry z flagą spod krzyża. Niby takie bydło co ?...
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
ciekawym czy nowa/stara pani kronikarz miejska zrobi wycinki prasowe z inscenizacji. gdyby ci dwaj faceci dostali od miasta jej roczną pensje to pewnie zrobiliby jeszcze wiele takich inscenizacji.
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Część syren nie zadziałała, więc wszyscy mają rację i Ci co mówią, że słyszeli i Ci, którzy nie słyszeli. Cytuję za UM Elbląg:
"Powodem problemów był brak zasilania w budynku Urzędu Miejskiego, który miał miejsce 22 lipca br., już po przeprowadzonym teście syren. Brak zasilania w budynku UM, w którym znajduje się system alarmowy, spowodował jednocześnie awarię w układzie zasilania tego systemu. Drugą przyczyną awarii mogła być także wyeksploatowana, ponad dziesięcioletnia, centralka alarmowa, która nie działała prawidłowo podczas uruchamiania alarmu."
Pełne wyjaśnienie na stronach UM.
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|