najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Raff
2012-12-31 10:54 100%

Jak brzmi twój samochód? Nakręć filmik i wygraj nowy wydech do swojego auta! Ostatni dzień zgłoszeń

rozpoczęty ponad rok temu przez Rafał Kadłubowski

Elblag.net wspólnie z firmą Tłumiki Vakeć ogłaszają konkurs dla wszystkich posiadaczy samochodów osobowych. Do wygrania nowy tłumik samochodowy wraz z jego montażem. Wyślij nam krótki filmik, na którym nagrasz brzmienie wydechu twojego samochodu. Jeżeli okaże się, że twój tłumik jest najgłośniejszy, dostaniesz nowy za darmo!

Fundatorem nagrody jest elbląska firma Tłumiki VAKEĆ. Znajdujący się przy ul. Nowodworskiej 26A warsztat, oferuje usługi polegające na dokonaniu kompleksowych napraw i przeglądów, serwisu oraz instalacji w zakresie układów wydechowych w samochodach osobowych, dostawczych i ciężarowych.

Od 1 grudnia aż do końca roku (31.12), czekać będziemy na wasze zgłoszenia do konkursu.
Warunkiem uczestnictwa w konkursie jest nagranie telefonem lub innym nośnikiem (np. aparatem cyfrowym) filmiku o długości do 20 sek, prezentującego pracę wydechu swojego samochodu osobowego. Nagrany filmik (jego optymalny rozmiar to max. 10 MB) należy wysłać na adres e-mail konkursy@elblag.net

W tytule maila należy wpisać „Vakieć”, a w treści swoje imię, nazwisko, telefon kontaktowy oraz markę i rocznik pojazdu. Wśród nadesłanych filmików wybrany zostanie pojazd z najgłośniejszym tłumikiem. 7 stycznia zwycięski pojazd w warsztacie firmy Tłumiki Vakieć, otrzyma nową instalację wydechową wraz z jej montażem.

oceń wątek 49 0 zgłoś do moderacji
2012-12-31 12:30 0%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez maxis 97
nagrałem, dodałem, poczekam, zobaczę
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
2013-01-02 10:44 0%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez Bobick
Moja rura jest jest głośna, ale mi to akurat nie przeszkadza, choć zamieniłbym na inną, pytanie tylko czy można wygrać wydech sportowy..? nikt nie wie
2013-01-03 08:41 0%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez fcuk 999
Konkursy moto są po to, aby każdy mechanik zarobił jeszcze więcej niż już ma
Boonaro
2013-01-03 12:29 0%
4

odpowiedziano ponad rok temu przez Boonaro
Kiedy ogłoszą kto wygrał, bo 10 stycznia mają załozyc nowy wydech a jakieś info kto zwycięzył i go dostanie?
2013-01-08 08:14 0%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez zbój
nagroda taniocha, tłumik można sobie za 200 wymienić, więc nie wiem czym się wszyscy podniecają.
odpowiedz oceń post 0 3 zgłoś do moderacji
2013-01-08 14:02 0%
6
odpowiedziano ponad rok temu przez Porque
Zaiste 200 piechotą nie chodzi....
oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź