1
odpowiedziano ponad rok temu przez
"Każdego dnia rozwodzi się 176 tysięcy par"? Eee, nie wierzę.
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
2
na całym świecie pewnie, ale tego już nie dodali...
oceń post
3
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Nazwę województwa zachodniopomorskie piszemy łącznie, a nie z myślnikiem. Nazw województw uczą już w pierwszych klasach podstawówki!
odpowiedz |
oceń post
4
2
|
zgłoś do moderacji
|
4
to z innej beczki: czy rozwód może się 'odbyć'? ;)
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
5
mnie nie uczyli - po staremu mogę ;D
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
6
Lepsza tak jak piszesz dziennikarzyna, niz taki frustrat jak Ty, przemiła i ambitna dziewczyna z klasą..
odpowiedz |
oceń post
1
7
|
zgłoś do moderacji
|
7
tak klasę to już ona pokazała nie raz, nie dwa, szczególnie w wywiadzie z Naią ;) przemiła może i jest nie wiem, nie znam, oceniam tylko i wyłącznie jako dziennikarza, którym jest beznadziejnym, praktycznie nie ma tekstów tej pani w których nie zrobiłaby błędów
oceń post
5
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
trzymam kciuki, nie daj sie
odpowiedz |
oceń post
2
4
|
zgłoś do moderacji
|
9
Dzięki:) dość poniżania upadlania psychicznego i zdrad. Szkoda że tak późno zebrałam się na odwagę.
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
10
A wiecie ile kobiet waruje wiernie przy swoim mężu - tylko dla tego, że nie ma gdzie się podziać. A bo dzieci a bo ja nie pracuje, on mnie kocha ale MOCNO ... ect. masakra - w każdej rodzinie jest taka podejrzana para małżeńska - będzcie uważni
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
ufff dobrze że tak szybko bo właśnie jestem na początku drogi do normalności
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
13
No rzeczywiście jest się czym chwalić. ...
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
14
Ludzie zbyt pochopnie podejmuja decyzje o slubie. Ostatnio nastala taka moda na zareczyny i malzenstwa, wielu moich znajomych tak robi a ja jako osoba przygladajaca sie temu z boku widze ze oni do siebie nie pasuja, ona ladna z klasa- on brzydki, niepotrafiacy sie ubrac. Ona wyksztalcona a on drech o prostak po zawodowce skonczonej wieczorowo, on ulozony ,ambitny inteligentny-ona glupia roztrzepana i pusta. Tacy ludzie nie maja szans na malzenstwo do konca zycia,predzej czy pozniej wezma rozwod. Wiele dziewczyn sie marnyje przy byle jakich facetach a moglyby miec znacznie lepszych partnerow. Problem w tym ze poprostu ludzie sa leniwi i nie chce im sie szukac kogos odpowiedniego. Mialem juz wiele dziewczyn ale zadna nie zaslugiwala na mnie. Szanuje siebie i mierze wysoko. 90% facetow lapie sie na ladne laski ktore sa z nimi dla kasy a z ukrycia spogladaja na bardziej zadbanych i wysportowanych facetow i dupcza sie z nimi zaspokajajac swoje potrzeby.Podsumowujac-nie warto sie spieszyc
odpowiedz |
oceń post
1
2
|
zgłoś do moderacji
|