najwięcej postów 60 dninajwięcej postówostatnio dodanenajlepiej ocenianenajlepiej oceniane 60 dniostatnio dodane odpowiedzi
Witamy na forum serwisu elblag.net. Obecnie forum nastawione jest na tematykę związaną z uruchomionymi serwisami. Jego treść tworzą wątki założone przez użytkowników oraz komentarze dodane do artykułów. Zapraszamy do dyskusji :-)
Sugestie, opinie, zgłaszanie błędów prosimy kierować tutaj. Korzystanie z forum oznacza akceptację regulaminu. Redakcja nie odpowiada za wypowiedzi dodane przez użytkowników.
Zastrzegamy sobie prawo do moderowania i przechowywania zablokowanych komentarzy.
+ dodaj odpowiedź
data dodaniaocena

ogólna rozmowa

wszystkie ogólne tematy, główny kanał forum zakładaj nowe wątki, zaczynaj dyskusję...
Marcin Pszczółkowski
2013-04-05 11:22 43%

Janusz Palikot i Marek Siwiec w Elblągu będą promowali Europę Plus

rozpoczęty ponad rok temu przez Marcin Pszczółkowski

Kongres Gospodarczy Europa Plus odbędzie się w Elblągu. Podczas tego wydarzenia w naszym mieście mają się pojawić Janusz Palikot (Ruch Palikota) i europoseł, były polityk SLD Marek Siwiec. Kongres odbędzie się w 5 kwietnia br. w Hotelu Elbląg na Starym Mieście.

Kongres Gospodarczy Europa Plus rozpocznie się o godz. 17.15 wystąpieniem posła Ruchu Palikota Wojciecha Penkalskiego. Później głos ma zabrać także Janusz Palikot. Poseł Łukasz Gibała przedstawi proponowane rozwiązania dla przedsiębiorców. Krzysztof Iszkowski będzie mówił o projekcie Europa Plus.

Kilka tygodni temu b. prezydent Aleksander Kwaśniewski wraz z szefem RP Januszem Palikotem i europosłem, b. politykiem SLD Markiem Siwcem ogłosił decyzję o współtworzeniu centrolewicowej listy do Parlamentu Europejskiego - Europa Plus. Obecnie inicjatywa ta jest promowana w całym kraju.

oceń wątek 6 8 zgłoś do moderacji
2013-04-03 19:02 57%
1

odpowiedziano ponad rok temu przez Ruch Pa-zernych
Na czasie. Zobaczymy niepolityczną Grupę Referendalną w komplecie.
odpowiedz oceń post 4 3 zgłoś do moderacji
2013-04-03 19:39 0%
2

odpowiedziano ponad rok temu przez Mariusz Lewandowski
Ja się wybieram trochę się pośmiać z Siwca ...a co zabronisz mi ?
odpowiedz oceń post 0 4 zgłoś do moderacji
2013-04-03 19:53 25%
3

odpowiedziano ponad rok temu przez quick
grupa referendalna stawi się komplecie, będzie też pomysłodawca referendum poseł Penkalski.
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
2013-04-03 20:17 0%
4

A nie Florek ? A to mnie zaszokowałeś - to jakiś nowy kalendarz masz - Kalendaumm Penkalikim ? Śmiech nad debilami jeno pusty grzmi ...
odpowiedz oceń post 0 7 zgłoś do moderacji
2013-04-03 21:08 67%
5

odpowiedziano ponad rok temu przez redruM
szopkę czas zacząć
odpowiedz oceń post 4 2 zgłoś do moderacji
2013-04-03 22:52 60%
6

odpowiedziano ponad rok temu przez zombi
Niec nie mają do powiedzenia. Czy Siwiec to ten co parodiował J Pawła II ?
odpowiedz oceń post 3 2 zgłoś do moderacji
2013-04-03 22:55 50%
7

odpowiedziano ponad rok temu przez inc
czy poseł penkalski będzie wysypywal jakiś piach?
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-04-04 07:29 25%
8

odpowiedziano ponad rok temu przez Wyborca Świadomy
Po ostatnich wystąpieniach Jerzego Wilka z PISu popierającego Referendum a więc i Grupę Referendalna i Ruch Palikota teraz być może razem z Siwcem i Kwaśniewski razem pomyślą o wspólnej liście do Euro Parlamentu? Po nieudanym Referendum Wilk zostanie największym pośmiewiskiem i mam nadzieję bezrobotnym menagerem-jeśli wie co to oznacza?!
odpowiedz oceń post 1 3 zgłoś do moderacji
Gifas
2013-04-04 08:32 33%
9

odpowiedziano ponad rok temu przez Gifas
Interesting... not.
odpowiedz oceń post 1 2 zgłoś do moderacji
2013-04-04 08:36 0%
10

Drogi Wyborco uświadom sobie że gospodarka nie powinna mieć barw politycznych . Myślę też że twój wpis świadczy o tym że drżysz o posadę własną lub kolesi z formacji ale nie martw się taczek jest dość dla wszystkich i dla ciebie jakaś się znajdzie. Kiedyś do Europarlamentu startował Nowaczyk z list PIS-u a przy jego ambicji i arogancji wierze że byłby w stanie położyć na łopatki cała Unię Europejską a przynajmniej ja rozkopać....
odpowiedz oceń post 0 4 zgłoś do moderacji
2013-04-05 07:49 50%
11

odpowiedziano ponad rok temu przez Europa Cyrk
Czy to będzie Kongres Spadochroniarzy? Palikot i Gibała-z PO, Siwiec-z SLD. I jeszcze jeden, a może więcej z celi.
odpowiedz oceń post 2 2 zgłoś do moderacji
2013-04-05 12:46 0%
12

odpowiedziano ponad rok temu przez zombi
Siwiec renegat, promują coś co jeszcze nie istnieje i nie będzie chodzi o kaskę i emeryturę z Parlamentu Europejskiego, z SLD by się na listy nie dostał
odpowiedz oceń post 0 2 zgłoś do moderacji
dodaj odpowiedź