1
odpowiedziano ponad rok temu przez
Na czasie. Zobaczymy niepolityczną Grupę Referendalną w komplecie.
odpowiedz |
oceń post
4
3
|
zgłoś do moderacji
|
2
Ja się wybieram trochę się pośmiać z Siwca ...a co zabronisz mi ?
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
3
grupa referendalna stawi się komplecie, będzie też pomysłodawca referendum poseł Penkalski.
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
A nie Florek ? A to mnie zaszokowałeś - to jakiś nowy kalendarz masz - Kalendaumm Penkalikim ? Śmiech nad debilami jeno pusty grzmi ...
odpowiedz |
oceń post
0
7
|
zgłoś do moderacji
|
6
Niec nie mają do powiedzenia. Czy Siwiec to ten co parodiował J Pawła II ?
odpowiedz |
oceń post
3
2
|
zgłoś do moderacji
|
7
czy poseł penkalski będzie wysypywal jakiś piach?
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
8
Po ostatnich wystąpieniach Jerzego Wilka z PISu popierającego Referendum a więc i Grupę Referendalna i Ruch Palikota teraz być może razem z Siwcem i Kwaśniewski razem pomyślą o wspólnej liście do Euro Parlamentu? Po nieudanym Referendum Wilk zostanie największym pośmiewiskiem i mam nadzieję bezrobotnym menagerem-jeśli wie co to oznacza?!
odpowiedz |
oceń post
1
3
|
zgłoś do moderacji
|
10
Drogi Wyborco uświadom sobie że gospodarka nie powinna mieć barw politycznych . Myślę też że twój wpis świadczy o tym że drżysz o posadę własną lub kolesi z formacji ale nie martw się taczek jest dość dla wszystkich i dla ciebie jakaś się znajdzie. Kiedyś do Europarlamentu startował Nowaczyk z list PIS-u a przy jego ambicji i arogancji wierze że byłby w stanie położyć na łopatki cała Unię Europejską a przynajmniej ja rozkopać....
odpowiedz |
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
11
Czy to będzie Kongres Spadochroniarzy? Palikot i Gibała-z PO, Siwiec-z SLD. I jeszcze jeden, a może więcej z celi.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|
12
Siwiec renegat, promują coś co jeszcze nie istnieje i nie będzie chodzi o kaskę i emeryturę z Parlamentu Europejskiego, z SLD by się na listy nie dostał
odpowiedz |
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|