1
odpowiedziano ponad rok temu przez
przegniłe lemingi czas spojrzeć prawdzie w oczy. wasz czas dobiega końca
odpowiedz |
oceń post
4
5
|
zgłoś do moderacji
|
2
Oszust wyzywa innych od oszustów. W Polsce nigdy dobrze nie będzie skoro tylu chorych psychicznie ma wpływ na normalnych ludzi. Wmawianie głupot o nieuzasadnionym ekonomicznie przekopie mierzei może być tylko pożywką dla ludzi niepotrafiących samodzielnie myśleć. Pytam - dla kogo ma być ten przekop skoro znakomita większość wpływających do elblaskiego portów towarów i wypływających z niego pływa do Kaliningradu?! Żeglarze załatwiają sobie przepłyniecie przez cieśninę Piławską bezproblemowo z Rosjanami. Niestety spora część się nabiera na bełkot tych kukieł politycznych i wierzy że Kaczyński, który raz już był u władzy mając ja w pełni z bratem bliźniakiem nie mógł zrobić nic, a gdy zacząl grunt pod noga,mi się palić sam oddał władzę PO. Co może dla miasta zrobić magazynier, a później wieloletni dyrektor małej fabryki szczotek - zakładu pracy chronionej, dotowanej ze Skarbu Państwa. Kto wierzy takim ludziom?
odpowiedz |
oceń post
8
3
|
zgłoś do moderacji
|
3
Ja jestem Pan Kaczyński! Nie pójdę tam, do tej sali, do was wyborcy.Wy chodźcie tu, chodźcie gdzie JA jestem bo JA tak chce, tak wole i tak ma być! Teraz wam powiem co JA chce, o czym JA marzę! A teraz JA idę na bankiet a wy idźcie sobie. Nie interesują MNIE wasze pytania. Taka oto wizja demokracji wg Jarka.
odpowiedz |
oceń post
9
3
|
zgłoś do moderacji
|
4
Aż ciśnie się na usta "Spieprzaj dziadu!"
odpowiedz |
oceń post
13
5
|
zgłoś do moderacji
|
5
A dlaczego? Czy ktoś potrafi mi wyjaśnić, dlaczego tak nienawidzicie PiS?
oceń post
2
9
|
zgłoś do moderacji
|
6
Bo "Spieprzaj dziadu!" to ich dewiza reszta to wciskanie ciemnoty moherom.
oceń post
0
3
|
zgłoś do moderacji
|
7
A dlaczego? Czy ktoś potrafi mi wyjaśnić, dlaczego tak nienawidzicie PiS? Dlaczego zwolennicy PO mówią o polityce miłości, a zieją nienawiśćią, agresją? Od ponad 7 lat PO tworzy kolejne afera, kryzys zwalcza kosztem biednych ludzi. Wcześniej SLD (czytaj PZPR) okradała kraj, wpychała nas w ramiona Rosji, Kwaśniewski kompromitował nas za granicą. O co w tym kraju chodzi?
odpowiedz |
oceń post
3
12
|
zgłoś do moderacji
|
9
Wegry wchodzą w d... rosji i mają wszystko gdzieś i dobrze na tym wychodzą. Kaczory tylko potrafia szabelka machac na wszystkie strony, a jak co do czego to Węgry na wzór Kaczor przywołuje . To jest dopiero zęnada,
oceń post
0
4
|
zgłoś do moderacji
|
10
My mamy inne zdanie niz pisiory.Jezeli znasz historie, to odpowiedz na pytania . Kto psuje polska politykę. Kto pierwsz palił kukly prezydenta RP. Kto kłamal mówiąc , że nie bedzie braci tzn. prezydenta i premiera. Kto uprawia nekropolityke?W którym rządzie ministowie nagrywali sie na dyktafony? Kto propomował za głosy korzyści i kupczył Polską?itd,itd.
oceń post
0
2
|
zgłoś do moderacji
|
11
Przecież zawsze tak było - totalne lekceważenie ludzi, obrzydzanie wszystkiego co się w tym kraju dobrego przez ostatnie 20 lat stało, oczernianie nie tylko polskiego rządu, ale i naszych sąsiadów. Jarosław Kaczyński - totalna destrukcja, nic pozytywnego.
odpowiedz |
oceń post
8
4
|
zgłoś do moderacji
|
12
No to głosujcie na PiS. ..spieprzaj dziadu", kto to powiedział? To jest PiS Kaczyńskiego. Retoryka jak u Maciarewicza. Mamy, ale....?nikt tego nie zobaczy.
odpowiedz |
oceń post
6
6
|
zgłoś do moderacji
|
13
Strzelanie do działaczy PiS i ich mordowanie, to jest retoryka PO. Do tego wspomaganie brudnego biznesu i przekręty zanuatane pod dywan. POLITYKA MIŁOŚCI POLSKICH FASZYSTÓW
oceń post
3
8
|
zgłoś do moderacji
|
14
do elsinu szczotki składać
odpowiedz |
oceń post
6
5
|
zgłoś do moderacji
|
15
Po przemówieniu pan Kaczyński zabrał do skody / grupa VW / pana Wilka. Natomiast pani Wilk dreptała z panami Pruszakiem i Hajdukowskim do Ratusza na bankiet. I tak ma funkcjonować...silna rodzina...o której mówił pan Kaczyński?
odpowiedz |
oceń post
13
5
|
zgłoś do moderacji
|
16
A ten po co przyjechał mieszać ludziom w głowach. Jego domena to destrukcja, Miejmy nadzieje, że nikt nie dopuści go do władzy. Putin przy nim jest malućki
odpowiedz |
oceń post
3
4
|
zgłoś do moderacji
|
18
Lubię poczytać sobie komentarze. I muszę przyznać, że zwolennicy PO celnie punktują, ale naprawdę prezes bardzo im to ułatwia. Robi wszystko, by przegrać wybory. Sposób traktowania swoich współpracowników i elektorat - niespotykany.
odpowiedz |
oceń post
2
2
|
zgłoś do moderacji
|